What a weird day

Denna dagen har verkligen varit skumm på många sätt och vis, nästan så märklig att jag inte kan definera vad som varit skummt. Känns som om dagen bara sprungit förbi mig och jag nu står och ropar efter den.
Nu sitter jag i alla fall här och borde plugga kemi, men vem orkar? Inte jag. Istället blir det sköna dofter som smörjs in på min hud och härlig Tiger Lou som dunkar i högtalarna. Mums.
Imorgon blir det film och fika på MSK:n - helt klart veckans höjdpunkt i plugget. Johanna ansvarar för att kanelbullarna är på plats, själv tar jag hand om kaffet, mums!
Var även hemma hos min underbara Sofie idag. Vi strosade runt i Malevik, tog en lång härlig promenad och spanade in hennes nya område. Mycket vackert måste jag säga.

Mina älskade, kärlek åt er <3

J. Johnsson


You have seen the bright side of me. Maybe you like it, maybe you don´t. But it doesn´t matter. Your opinion doesn´t matter at all. Not to me, not to anyone.

Har min fysikbok fått ben?

Då jag väl placerar min ända framför datorn för att skriva labbraporten så kan jag inte hitta mitt skrivhäfte med anteckningarna från labben. Mycket märkligt, för visst såg jag den här igår..? Jaja, den får väl göras imorgon istället, och så får vi satsa på kemin idag.

I skolan var allt ungefär som vanligt; jag och Johanna flummade loss, speciellt på matten då reaktionen på det blev en sur mun från Ralf :P Sedan sprang vi på tid på idrotten, vilket vi gör varje termin. Var verkligen inte pepp på att springa, men det var inte mycket att göra, bara härda. Mammsen hämtade mig sedan på torget och så åkte vi hem och fikade med pappa, Jonathan, Isak och Putte :) Myys på det!
Har äntligen hittat min kamerakabel till datorn så nu ska jag pilla lite med dem innan jag sätter mig med kemin.

Ha det fint folket! Pussisar Jejja <3
"You try to run away from me, think that hiding will solve your problem. But honey, you have so wrong."

2008-09-27

Wiiie, äntligen lördag! Dagen då allt eller inget sker. Kort och gott har dagen ägnats åt frulle med Olivia, plugg och fika med Filip. Kvällen kommer spenderas hemma hos Filip, och kommer avslutas tidigt eftersom jag ska upp tidigt imonbitti. Ska nämligen iväg till Visingsö och sjunga, ska bli himla nice.
Jag har även inhandlat mina älskade skor nu - yeeei! Haft lite lätt ångest över att jag tyckt de sett långa ut, men har nu fått reda på att de ser ut sådana i modellen, och att det är väldigt hett i höst - så ytterligare ett yeeei på det! :D

Denna veckan har 2 stora händelser skett:
  • Jag har blivit erbjuden, och nu fått jobb på en underklädsbutik i Kungälv :D
  • Jag har blivit erbjuden, och tackat ja till att vara smyckemodell :D
Ska bli dunderkul att göra dessa saker, tack för att ni valde mig :D
Nej nu får jag gå och duscha. Ha en fortsatt go helg!
Puss & kram Jejja


Jag saknar dig ju <3

Superglad / superarg

Yeei, yeei och åter yeei! Pappsen ville (tvingades^^) bidra till mina stövlar, så nu ska jag äntligen köpa dem! Blev kär i dem för typ 1 månad sedan, och snart kommer de stå i gaderoben min och glänsa. Ahh...
Varför har man en sådan speciell kärlek till skor och väskor egentligen? Jag kan inte få nog av dem! Det är typ som när man tar en bit choklad, då måste man ta en till för det är så himla gott!

Att bero på mat och gott så kan jag ju nämna att vi fick fiskhjärna alternativt nyponsoppa till lunch idag! Helt galet va dålig mat man kan få! Jag är så vansinnig på dem att jag skulle kunna, ja jag vet inte vad... Vi har alltså klagat på denna piss mat i drygt 1 år, och har den förbättrats? NEJ! Vad är det för fel på de som lagar maten? Tycker de själva att den där sörjan ser god ut? Skolan betalar ändå 35 kronor för den maten, om man jämförde med grundskolan där man betalade 4 kronor, så borde ju denna mat vara fantastisk men icke. Suck my balls säger jag bara, om jag hade några. Ursäkta.

Jaja nog om min idiot bamba och mer om kuligheter. Var ju på kören idag där ingen mindre än Camilla befann sig. Hon har börjat i kören vilket är superskoj! :D Ännu mer Camilla = me like!
Nej nu ska jag nog snart snutta kudde. Sov sött gänget.

Your L.F.T.P Jejja

Plugg, plugg och åter plugg

Kaffet är upphällt, böckerna ligger uppslagna och musiken skruvas på lite höre än vanligt = Jennifers pluggtid är inne.
Har suttit här sen jag kom hem; skrivit klart vad jag ska säga imon på svenskan, tagit fram en "rolig historia" till engelskan och läst några sidor. Funderar skarpt på att ta en promenad nu innan kören och ta resten av läxorna senare.. Får nog bli så :)
Idag hade jag och Johanna presentation av vad vi tänkte göra som projketarbete, vilket gick mycket bra. Frank flummade loss lite som vanligt, men om man bara nickar och ser ut som att man fattar så brukar det gå vägen :P

Nej nu ska jag ut och vandra. Hörs senare!
Puss och pisk Jejja

Vuxen på legget, men barn i hjärtat

Nämen tjena tjena! Nu är jag här vid datorn - igen -  efter att ha varit hemma hos min gosiga kille och kollat på möbler till hans kommande hem. Jo då, för dig som inte vet ska min Filip flytta om ungefär ett år, till en underbar villa i Fiskebäck (+ världens vackraste trädgård = me like!) :D På ett sätt känns det helt underbart på ett annat sätt lite skrämmande. Tänk ändå att man är så pass gammal nu så folk börjar flytta hemifrån. Camilla berättade igår att Johannes köpt lägenhet, sjukt roligt, men också jätteskumt. Tänk att vi små 90-barn börjar bli vuxna. Samtidigt känns det som om jag aldrig kommer att bli riktigt vuxen. Jag kanske kommer fatta klokare beslut inom vissa områden, och ha mer kunskap och erfarenhet än nu, men jag kommer alltid att vara ett barn i hjärtat.

Idag hade vi debatt på svenskan och det diskuterades abort, och det är en av de få ämnen som jag inte kan välja sida, jag kan inte säga att det är rätt men heller inte fel. Det blev i alla fall en het diskution, speciellt när de släppte in oss i publiken i diskutionen. Jag hoppas verkligen inte att alla de som yttrade sig om vissa saker inte tycker så, i så fall har de, enligt mig, helt fel uppfattning om den världen vi lever i.
På torsdag är det vår tur och då ska det diskuteras självmord. Ska bli grymt kul att ha en diskution om det faktiskt :)

Ska bli så underbart att få sova lite imorgon alltså,man är ju inte bortskämd med sovmånar direkt.
Ha det fint! Peace J.

Färgklick.

Sitter här nu med tårar i ögonen då jag precis läste Emelies kommentar om inlägget nedan, kvinnan är ju för underbar! Tycker om dig som in i norden vännen! <3

Om en halv timma bär det av till kyrkan för lite sång, och sedan hem till Filip en sväng. Tanken var väl att jag skulle fått plugga en del idag, men ack nej det kom en styck Olivia + kaffe i vägen hihi.
Imon blir det chilldag af rang, projektarbetsdag där jag och Johanna ska presentera vår idé lite lätt och förhoppningsvis få den godkänd :) Sen blir det hem och pluggilugga. Bajs.
Skriver troligtvis några rader senare innan jag ska snutta kudde.
Smisk /Jejjafer

May I be your colourdot? Oh you donesn´t understand - as usuall. You smell poo.

Dagens mumslåt: Wishing I was there - Natalie Imbruglia

Måndag - igen.

Då var det måndag igen. Veckorna tickar på så fort, snart är det novemberlov, sedan jullov, sportlov, påsklov och sedan STUDENTEN! Helt galet egentligen, lilla jag ska ta studenten, läsa på högskola och skaffa jobb - bli vuxen.
Idag efter skolan följde jag och Emelie med hennes mamma och syster Agnes till vårt gamla stall i Kungsbacka, och det var nääästan så jag ångrar det. Saknar det så stört mycket! Var nästan nära till tårar alltså! Var helt underbart att stå och krama, pussa och lukta på dessa underbara hästar... Funderar skarpt på att börja igen, men kanske efter gymnasiet. Hmm, vi får se :) Tycker verkligen om att vara med Emelie, hon är så härlig! En av de få personerna jag känner som är sig själv, en av de få personerna jag känner att jag kan vara mig själv med :)
Nu ska jag nog pilla lite med läxorna, sedan blir det ett långt, varmt bad. Ha det gott människor!
Spank /your J

Skogsmullen är tillbaka!

Efter 3 dagar i Dalslands skogar måste jag erkänna att det var underbart att komma hem till en riktig toalett och dusch. Men vilka underbara dagar vi haft! Vi gav oss av på fredags eftermiddagen, jag, mamma, pappa, Isak, Filip och mammas bror med familj. Enligt traditioner ägnades kvällen åt kräft- och krabbkäkande, dagen efter blev det svampplockning för hela slanten och det blev det även idag. Trots X antal myggbett och mycket träningsverk i benen, efter de att i princip ha sprungit i väldigt branta berg, är jag mycket glad; Vi hittade så sjuuuukt mycket svamp! Har aldrig sett dess like i hela mitt liv alltså, helt underbart!
Imon efter skolan bär det av till mitt och Emelies gamla stall för lite nostalgi och deja vú ^^ Ha en härlig start på veckan, för det tänker jag ha. Inget kan förstöra mitt humör nu! :D
Stor kram till er alla! <3
/Jennifer 

Jennifer goes neard



Tog skolkort idag by the way, och jag är grymt nöjd med min heta outfit ^^

Bokat och klart!

Jaaaa, nu är det bokat och klart efter många övervägelser! Det blir Playa Del Cura till vintern, 26 december - 2 januari :) Ska bli sjukt underbart, inte bara att få sola och bada, utan också att få vara med min Filip. Så nu har man nåt att se fram emot hela hösten, nåt som får en att härda ut, en "morot" (med skorr) som Monica hade sagt ^^
Imon är det historia prov som gäller, och det känns alltid likadant innan ett prov, det känns som man inte kan det, men mammsen har nu konstaterat att det sitter så vi får la hoppas att det sitter kvar i några timmar till då :) Till helgen blir det Dalsland med mamma, pappa, Isak, Filip, Carro, Fredrik, Linus och Ebba = mysigt värre!
Ha en härlig helg om jag inte hinner skriva imon innan jag åker! Pussar, kramar och massa kärlek <3

Tid.

Om jag fick en enda önskan så skulle det vara att få mera tid. Det finns så mycket jag skulle vilja hinna göra, speciellt på vardagarna. Många gånger så lovar jag folk så mycket som jag tyvärr inte alltid kan hålla. Framför allt vill jag träffa mina vänner, och det är inte ovanligt att jag "dubbelbokar" och gör någon ledsen. Förlåt.
Jag älskar mina vänner och jag hoppas att ni står ut med mig fast att jag inte alltid kan ta mig tid er. Hade jag kunnat så hade jag varit med er alla dygnet runt! Jag älskar er, glöm aldrig det!

Er egna Jennifer

I love you more than words can say



You are my only love, my destiny. 
You are my soulmate, my best friend, my everything.
I will always love you, now, then and forever.

Heeelt slut

Har du haft den känslan att du känner dig sjuk, men du är det inte? Så känner jag mig nu. Har legat framför tv:n en låång stund idag efter jag kom hem från Scandinavium (vilket by the way sög) och bara slappat. Har ingen energi alls och idag är det ändå måndag, då bör man väl ändå vara som mest utvilad?
Nu ska jag i alla fall käka kvällsmat, har suttit här några timmar nu och skrivit på MSK:n. Hade varit skönt att ha den klar så jag kan fokusera på historian sedan - prov på fredag.

Peace people /Your Jennifer

Me love Acne




Om jag gillar Acnes höstkollektion? Jo det kan man lugnt säga!

Vänner - de man älskar mest, men också de som sårar mest

En vacker dag öppnar man ögonen, och då ser man allt så tydligt och så klart. Då ser man vilka vänner som är verkliga och vilka man verkligen älskar, och vilka som inte är sanna vänner. Tagit så mycket plats och energi att man inte sett de andra. Nej, någon gång får man säga stopp och det gör jag nu.
Sanna vänner har man kvar när de andra har gått.

Softar dag - ahh

Söndag, softar dagen av alla dagar. Sjukt gött.
Snart ska jag och pappsen iväg till hästen, och ge han lite av det godis jag köpte till han igår på Ullared - jo då, jag och Bullen åkte dit igår :D Lika mycket folk som vanligt, och lika galna tanter som vanligt. Det hela började med att en tant på 80+ la sig i röven på oss på vägen till Gekås, och dagen slutade med ännu en galen tant la sig i röven på oss på hemvägen. Suck, dessa tanter... Men i alla fall, själva shoppingen var grym, alla ljuva dofter av tvålar och diskmedel - ahhh just love it! :D Kom hem runt halv 7 och sedan drog jag hem till Filip och tog det lugnt resten av kvällen. Vi såg på Kung Fu Panda som va sjukt ball, men dock var den inte textad så vi fick en utmaning för våran engelska :)
Nog om gårdagen och åter till idag, efter vi har varit hos Bonzo blir det lite plugg och sen ikväll har jag och mamma paxat tv:n. Då är det snyftfilm af rang som gäller; Inte utan min dotter. Någon som sett den föresten, så vi vet om vi gör en super tabbe eller ej?

Imorgon blir det scandinavium för some inspiration inför projektarbetet. Härligt att inte behöva gå till skolan :)
Ha en "gussig" dag som bror min hade sagt ^^
Pussisar <3

Äntligen fredag!

Dagen vi alla väntat på är äntligen här; fredag! Så underbart!
Idag var det matte och kemilabb på morgonen och sedan efter lunch religion och historia. Jag bara älskar historia lektionerna, jag skulle nästan kunna påstå att det ämnet är med bland de topp 3 bästa, och det kunde jag inte ana tidigare att jag skulle tycka. Ämnet är ju ganska torrt i sig, men våran lärare är grym, så hård och ironisk (Typ lite Olle Haglund för er som gått på Önneredsskolan). I like it!
Ikväll blir det tonår, och tills dess blir det chill. Sen ser det ut som att det lutar mot Ullared med Bullen imon, wiiie :D
Ha en underbar kväll!

Smisk och pisk <3

Jennifer och Johanna




Du betyder så mycket <3

My butt

Halli hallå i det blå!
Jepp nu har min rumpa hamnat vid denna apparat ännu en gång. Sitter här och filosiferar samtidigt som jag knaprar i mig en skål a-fil - love it!
Sidorna i historian är så sega och sååå sjukt långa, usch. Ska dessutom ha redovisning imon, vilket i och för sig ska bli kul, jag gillar ju att prata :D Hehe. Sen så börjar ju TONÅR imon kväll vid 19:00, och det kommer bli grymt kul! Invigningsfest och allt, så missa inte det!

Dagens hot: Stort, ulligt, mysigt
Dagens not: Randigt - fett uuueeii

Diff?

Goddag goddag.
Har efter en lång dag äntligen anlänt hem. Slutade tidigt i skolan, men därefter bar det av till stan med Johanna, och sen till Räkexport för att köra hem mammsen. Problemet var att en av mammas "diffar" inte stämde överens med det hon ville ha, fråga mig inte vad en "diff" är men det har något med ekonomi att göra i alla fall :P
Nej, nu måste jag verkligen plugga. Tittar nog in senare igen. Ha det fin so long.

Pussisar <3

"Hej jag är Maddes slurviga dotter"

Sitter hemma i en sliten t-shirt och kollar på tv då telefonen ringer, det är mamma som säger att jag måste komma till henne med kameran. Jag drar på mig ett par byxor, hoppar in i bilen och när jag kommer fram är det inte bara mamma på plats, utan dryga 10 personer till. Där står jag, med mina pyamaskläder, nyduschat hår som står åt alla håll, lösgodis (internt) och börjar svamla om, ja vem vet vad... Usch, det vill vi inte göra om.
Sjukt gött att man börjar 12:10 imon, så dagen blir kort och soft af rang. När jag anländer hem blir det nog plugg, och  senare på kvällen träning.

Tänk på att allt det du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dem.

Jennifer

Mannen är kung



Sitter här och lyssar på denna man - Brolle. Mums va bra han är!

Cosy wednesday

Jaha, då sitter man här vid skrivbordet igen. Dax för att maxa plugget så man kan softa ikväll. Idag var det den såkallade "Krokslättsdagen", vilket var grymt segt, men vad gör man inte för att få ett bra idrotts betyg ^^ Vandrade omkring i skogen med Johanna och Anita, och 6 andra personer från 2:an och 1:an på SMOP, och lite nu och då så ringde Bullen mig och muntrade upp mig i bitterheten. Men det är ändå något jag gillar med regn och rusk, det är så mysigt, så cosy.
Efter skolan åkte jag till torget, där jag väntade på att Bullens körlektion skulle ta slut, så jag kunde gå med henne hem och få mat :D Haha. Hittade btw en härlig klänning/tröja på Åhléns som shoppades i förbi farten.
Nej nu får jag nog fortsätta plugga, men tittar nog in här senare och skriver något onödigt ^^

Dagens hot: Den lilla lila
Dagens not: Senapsgul - uhhe!


Puss och pisk <3
Your J 

Dagens hot/not

Nu är jag äntligen hemma i min säng efter en låång dag. Har kommit in i en sådan där dum period, hur mycket jag än sover så är jag fortfarande trött.
Kan ju avslöja att jag inte ser fram emot friluftsdagen imorgon :/ Hoppas för allt i världen att det inte regnar, inte bara för att allt blir blött och jobbigt utan också för att mitt hår kommer resa sig till ett afrokrull. Suck.

Tänkte i mitt stilla sinne att jag skulle börja med sådana här "dagens" grejer.. Så vet ni lite mer vad jag tycker om saker och ting.

Dagens hot: Höstboots - höga, svarta/mörk bruna
Dagens not: Sommarskor - öppen tå, ballerina


Dagens mumslåt: Beautiful soul - Jesse Mcartney

My streets of gold

Vaknade i natt vid ett tiden ståendes i mitt badrum med två stycken grodnallar i handen. Grodnallarna sitter på tavelramen ovanför min säng,  så jag fattar inte hur jag lyckats, eller varför jag tog just de två med mig i min gå-i-sömnen-promenad? Läskigt värre var det i alla fall..

Lite kul att jag blivit uppdaterad att så många läser min blogg, trodde ingen ville veta vad jag sitter hemma och gnager på om dagarna ^^ Har idag befunnit mig i skolan, först Fässberg och sedan Krokslätt. Fysikklassen på Fässberg flummar loss totalt, hoppas verkligen den blir bättre med tiden. Däremot kemiklassen är så sweet, och för att inte tala om läraren; loverly!
Efter plugget åkte jag in till staden och satte mig och pluggade på ett café och väntade på min kära Sofie. Hon dök upp, vi fikade, vi promenerade, och hann vara inne i några affärer, bland annat min favorit; Fanny Michels. Skulle vara hemma hos Filip vid 20:00,  och eftersom den är 2 minuter över så kanske jag borde dra nu..
Ha det fint mina älskade bloggläsare!
Smisk och pisk and love to the people <3

I´m in love in a pair of shoes <3

Jag har precis hittat hemsidornas hemsida; www.friis-co.dk. Finns det mesta och lite till från det frechaste märket, enligt mig, Friis and company. Me like a lot! Har hittat ett par höst kängor från dom som jag vill köpa, de är så sjuukt snygga va! Håller alla mina tummar och hoppas pappa vill lägga ett bidrag ;)
Jag orkar verkligen inte sitta här och häcka mer nu.

/ Your J


Zzzzz

Sitter just nu och skriver på några arbeten - svenskan och historian. Känns som om mina ögon kommer trilla ner på golvet och min hjärna rinna ut genom öronen, helt gul och mysig... (ursäkta detaljerna haha). Är väldigt trött och vill bara springa upp och lägga mig i soffan med mammsen och kolla på några härliga såpor. Undra om Idol kommer senare ikväll? Eller vilka dagar är går det på? Hmm, får kolla upp detta..
Jag tror faktiskt att jag ska unna mig ett bad nu.
See ya later aligator <3






Dagens mumslåt: Comme le Soleil - RyanDan

Måndag - igen

Jaha då var det måndag igen. Veckorna går så äckligt fort asså. Sitter nu och väntar på att religionslektionen ska börja, träffade nämligen pappsen på väg till skolan så han körde mig, så nu är jag aptidigt här ^^ I alla fall, veckan kommer bli en pers, känner det redan nu :S Några arbeten som ska in, några läxor och även någon redovisning som ska äga rum.
Måste dra nu! Ha det gött kött folket
Peace och smisk <3

2008-09-07

Idag måste jag verkligen panik-plugga, har ett arbete som ska vara klart tills imon som jag knappt börjat med :S Usch och fy för arbeten :/ Men senare idag ska jag, Isak och Filip gå på bio, så då har man ju något att se fram emot idag i alla fall :)
Nej nu måste jag sätta igång!
Smisk <3

Godkväll godkväll

Kom nyss hem från en kväll med Johanna på stan :) Var väldigt mysigt, men vi kunde aldrig bestämma oss för vad vi ville göra eller vart vi skulle gå :P I alla fall så blev det först käk på vad vi trodde skulle vara en jätte mysig restaurang, men det visade sig vara en skabbig pub, med högt skrikande, fulla, gamla folk. Därför gick vi ganska snart ner till Jensens istället, det är ju alltid ett säkert kort :D Senare blev det lite flumm-around tid en halv timma typ, och sedan bar det av till Gamle Port för lite shake, haha! Fast att kvällen blev oplanerad och vi typ gick upp och ner för avenyn X antal gånger, hade jag en grymt rolig kväll med dig vännen! Du är, och kommer alltid att vara, den bästa Johannan <3 Älskar dig.

Imorgon blir det Fiskhamnsdagen, med fullt ös medvetslös.  Jag och Bullen (som jag numera kallar Olivia för) ska stå och sälja hummer, så kom gärna förbi och langa en pose så blir vi glada :D
Puuuuuuss

Greatest friends!



You guys make me feel so good.
Love you <3

Plugga ikväll?

Hmm, vad ska jag göra ikväll?
Svar: Plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, och just det plugga också!

Kul kväll... Hmm...

Snart helg igen - yeeeii

Jag får mig ett lätt skratt när jag kollar min statistik; 31/8 - 7 besökare, 1/9 - 87 besökare, 2/9 - 12 besökare, 3/9 - 29 besökare. Det spårar ur, som jag själv brukar uttrycka det :)
Snart är det helg igen, veckorna går konstigt fort - and I love it! :D
Smisk och pisk <3

En vanlig dag i skolans instängda lilla datarum...

Wiie lycka, min fula blåa backgrund är borta! Hihi.. Nu ska jag bara förstå hur jag får dit en annan bakgrund hmm...

Sitter i skolan nu och häckar vid datorerna med Johanna. Ska snart ha studietid, och senare är det projektarbete som vankas. Jag och Johanna har bestämt oss för att slå våra kloka huvuden ihop, det kommer bli grymt skoj, och förhoppningsvis ett bra arbete också :D
Senare idag blir det nog fika med Johanna, Carro och eventuellt Rebecka, hade varit underbart att träffa henne igen. Det är först när någon är borta som man förstår hur mycket man saknar personen, och hur mycket hon betyder. <3
Sen får vi ju inte glömma att idol börjar ikväll :D Kommer bli hur grymt som helst, får vi hoppas iaf!

Kärlek till er alla!
Jennifer

Måndag.

Nu har jag suttit en lååång stund och pillat med designen till denna blogg, så vi får verkligen hoppas att det blir något bra annars kommer jag bli lätt aggresiv :P
Plugget har dragit igång direkt så nu ska jag sitta och svettas lite framför böckerna ett tag - bajs -

Puss och kärlek <3

RSS 2.0