faktiskt.

mjölken var sur och smittade ner hela min goda fiverhavregryns gröt. och jag är fortfarande hungrig. allt mer och mer saker försvinner ner i väskor och påsar, ändå känns det som man knappt börjat. näst sista natten jag ligger i denna säng. tror jag. om jag inte flyttar hem imorgon då. längtar verkligen hem till fiskebäck nu, faktiskt.

J.Johnsson

Lycka.

"Kärleken försöker, som du kanske vet, snarare att göra någon lycklig än att själv vara det."
Varför jag gör det, och hur jag orkar? För att det gör mig lycklig att se dig lycklig.

J.Johnsson

till dig min älskade vän.

det var inte jag som föll, det var du. det var inte jag som grät, det var du. det var inte jag som skrek åt tystnaden att inte vara så tyst, det var du.
been there, done that. det gör ont när jag se dig ha ont. faller du så faller jag.

J.Johnsson

Mobilen som hoppade i sjön gav mig några goa bilder från sommaren 2009

Kom på att jag är för trött för att skriva något. Låter mobilbilder få tala.

J.Johnsson

I've got a feeling...

gladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladglad
gladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladglad
gladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladglad
gladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladglad
gladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladglad

J.Johnsson

H.Hellström

Stå inte i en busskur och knö med åtta personer då känsloladdade låtar från H. Hellström spelas för dina öron. De kan tycka du är märklig som inte kan stoppa tårarna.

Först blev jag så galet arg. Sedan blev jag så galet ledsen. Glömde jag hur man andades igen. Tur att jag har en mamma som förklarar det jag inte kan förstå.

J.Johnsson

komkomkomkomkomkomkom

Ja ja, jag vet jag kacklar mycket om niclas nu, men det kan inte hjälpas. Han har varit ifrån mig i tre veckor och det gör så ont så jag finner inga ord. Älskade, kom hem till mig!J.Johnsson

Lukter.

När lukten mötte min näsa ramlade sommarkänslorna över mig. Det luktade verkligen sommar. Och tvålen hon hade på sin toalett var samma tvål jag hade i Syd afrika, och det var nästan som om jag var där igen. Sjukt ändå hur mycket minnen man kan få av bara lukter. Stod och kramade Petronella härom dagen, och då hon bar den parfym hon hade i sommras kände jag hur pirrig jag blev i hela kroppen, då det var den lukten som vilade i luften när jag blev kär.

Det bästa på hela dagen igår var på kalaset då jag hör mamma säga i något sammanhang "Jennifers Niclas". Han är min Niclas. Helt underbart.

J.Johnsson

Musikberoende och lillebror.

Har under de två senaste dagarna insett hur sjukt musikberoende jag är. Satt på bussen igår och insåg att ipoden skummat loss och jag satt utan musik. Bussturen som jag annars älskar blev torr, så det dröjde inte länge innan jag blev lite osvensk av mig och attackerade min granne med kackel. Stackars den söta lilla tanten.Älskar dig lillebror, och saknar dig. Tycker vi båda snart ska flytta hem till Beet igen, så jag kan komma och väcka dig på helgerna och ligga och prata hemlisar hela månarna långa. Och snart är det ju vår, då blir det frukost ute på trappen. Åh vad jag längtar.

J.Johnsson

Buren av din hand.Galet vackert i mina ögon som är svag för händer.
Låt mig känna att du bär mig när det sker. Jag hämtar min styrka hos dig.

J.Johnsson

Kärleken förde oss samman.

"Det är omöjligt att vara förälskad och klok på samma gång." Francis Bacon

Det enda jag har att ge dig är ett tack. Tack min Gud.
J.Johnsson

mm mm.

jag kan inte sova på vänster sida för där är det för ljust. jag kan inte sova på höger sida för då går mitt öra av. dagens i lands problem, mm mm.
ingen har frågat mig vad jag tycker, inte egentligen. hade de gjort det hade svaret nog varit: GAAAAAH! eller nåt i den stilen i alla fall. jag trodde faktiskt att jag skulle kunna sova bort det, men icke. även i drömmen jagar du mig. och för dig som undrar, sexton.

J.Johnsson

Hjärnbyte.

Och tankarna regnar över mig igen. De äter mig upp, innefrån och ut, och kidnappar mina lungor. För något gör att det blir svårt att andas i alla fall. Hjärnbyte? Gärna.

J.Johnsson

Näspetande och svimningar.

Jennifer - Tycker du det är äckligt att jag petar näsan?
Josefina - Nej, du gör det med klass liksom.

Varför man inte ska bo ensam? Ingen hör, ser eller märker att du svimmat. Hände mig fyra gånger igårkväll. Mindre roligt. Och det värsta var att det fanns ingen att ropa på. Idag har min Sofie varit min räddning. Hon är helt klart den bästa.

J.Johnsson

niclas.

jag saknar dina armar om mig. jag saknar dina läppar mot mina. jag saknar lukten av dig. jag saknar att få klia din rygg. jag saknar din näsa kittlande mig i nacken. men mest av allt saknar jag dig. att få prata, diskutera, söka med dig.
min vackra kärlek, jag saknar dig så mycket. jag känner mig halv. kom hem och håll om mig.http://www.youtube.com/watch?v=7HaTGAMbd8I

första sången du spelade för mig, och du tog mitt hjärta med storm.

J.Johnsson

Buss.

Tjejen som drunknade i boken av dikter. Mannen med mackan som aldrig tog slut. Barnet utan miner med den tomma blicken. Gubben med skägget som bara tittade ut. Vi satt där så många men ingen såg varandra. Vi satt där i tystnad och ingen sa ett ord. Jag undrar vad som fanns i tankebubblan hos de andra. Men att prata med någon av dom skulle ha varit det samma som att begå mord.

Jag älskar att åka buss. Faktiskt. Men jag behöver ny musik i mina öron innan de trillar av.
J.Johnsson

Lillebror

Och när jag börjar dagen sittandes i solstrålarna med äggmacka, kaffe, worship i högtalarna och en ELLE tidning i min hand, kan den inte bli annat än bra. Nu blir det ut och vandra, sedan träffa lillebror ute på hans ö, Öckerö. Galet vad jag saknat honom.Ska vi åka igen lillen?
J.Johnsson

Saknar min kärlek.Och när jag inte ens kan få tag på dig är det tufft. Du är min bästa vän, jag saknar dig.
Minnen jag får av låten får mina röda läppar att le ikväll. Det var då jag började förstå.

http://www.youtube.com/watch?v=RR6adL2Yet4

J.Johnsson

Konverterar till rockstilen tack vare Ish.

Stackars trogna små läsare som aldrig får någon uppdatering, fy fy på mig. Ska skärpa mig, försöka i alla fall.
Har förälskat mig i de rockiga tjejkläderna som anlänt till Ish. Blev en t-shirt som strålade rockig konstighet, och galet nog beställde jag även ett par jeans. Jo då, du hörde rätt. Jag, Jennifer Matilda Johnsson, beställde denna dag ett par jeans. Jag som knappt vill klappa på ett par. Men de var så sjukt sköna, plus att herr pudding sa att jag fick snygg rumpa i dom, så då kan man ju inte låta bli. Tydligen är det bara han och någon mer butik i Sverige som har detta australienska märket ännu, vilket gör det ännu roligare! Likelikelike.

J.Johnsson

RSS 2.0