Min käraste är inte som alla andra. Han är min.Utan dig blir jag svag, utan dig stannar jag. Allt jag gör, det gör jag för dig, för oss, för alltid.

J.Johnsson

Nu.

det här är inte den jennifer jag vill vara. jag är trött på det här. nu eller aldrig. nu.

J.Johnsson

spara-stress&press-äventyr-senheter-frukost.

Pappa: Hiva allt!
Mamma: Det är la inget att spara på..?
Vem har jag fått mina "vill spara på allt" tankar ifrån, när jag lever i ett hem där alla vill kasta allt? Vill man inte spara på minnen, spara på saker som kan komma till användning eller saker som faktiskt kan vara roligt för ens barnbarnsbarn att se? (om man får några vill säga)

Vi ska iväg på äventyr idag, mina flickor, mina pojkar och jag. Mamma och pappa ska på weekend till Malmö. Nivån på stress är total, och hela familjen knör inne på toa, så blir jag sen är detta min förklaring. De pratade om min tidsoptemism igår, Marcus och Petronella, de som har fått smaka på de smaskiga senheterna.
Så vad ska jag lägga min lediga torsdag på? Ingen aning, men början blir en frukost hos Kjellberg. Och ni som känner min kärlek till frukost kan förstå min lycka till detta.

J.Johnsson

velandevelandevelande

riktigt, äkta neggo dag. eller ja, den var toppen fram tills jag tappade hjärnan och allt, verkligen allt, blev jobbigt. beslutsångest. velande. jag kan inte ens bestämma om jag ska duscha eller ta mig ett bad. åhhh. min hjärna går som i slow motion. jag tar ut min ilska genom att klippa av mig naglarna, och konstigt nog hjärlper det.

J.Johnsson

vill ha!

meeehn, jag såg ju något ascoolt nu! bakgrundsmusik på bloggen - vill ha! ska göra allt i min makt för att lyckas med detta! men inte nu, för nu blir det jobb!

J.Johnsson

RSS 2.0