Jag älskar att snacka skit om Dig.

Om Du bara visste, om Du bara anade, då hade Du aldrig öppnat din mun för mig igen. Och då hade jag varit mer glad än någonsin. Då hade jag äntligen fått frid.

Ännu en grymt härlig helg har gått..

524609-3

Skrev först ett lååångt och fint inlägg om vilken grym helg det varit, men givetvis råkade jag på nåt skumt sätt radera den texten. Och jag som skröt så om hur duktiga vi varit i Fredags ^^ Du är så bra Emelie, därför får du representera min braiga helg! :D

Grymt trött

Jag behöver verkigen köpa en present till brorsan imon. Han fyller nämligen år då, men vad ska man köpa till en skrutt som han? Jaja det får bli morgondagens problem...
Frågan är om man ska vara så duktig så man kryper ner under täcket redan nu? Har ju varit en grymt slitsam dag idag.. Jo, det får nog bli så.
God natt!

Maj = Baj

Just nu är det bara FÖR mycket. Sitter här vid mitt skrivbord, som för tillfället är ett högt berg av böcker, papper och gamla kaffekoppar. Är så mycket på gång, känner mig hel snurrig. Vill bara fly iväg! Ta sats och hoppa över hela maj. Maj = Baj, kommer typ ha den värsta månaden NÅGONSIN då. Usch, låt mig överleva detta.

Picknick!

Kom precis hem från en picknick i skogen med Malin och Olivia! Trots X antal attacker från myror var det huur mysigt som helst, och måste snart göras om! Tycker om er tjejer! <3


Kom nyss hem från en picknick i skogen med Malin och Olivia. Var grymt mysigt och måste göras om snarast!

Tycker om er tjejer! <3

Pluggdag...

Idag är det söndag, även kallad pluggdag, vädret är heeelt underbart och här får jag sitta och nörda. Bajs. I för sig brukar jag gillar söndagar, de går så långsamt på nåt sätt. Men samtidigt är det de som tar slut på helgen och startar en ny vecka. Åhh jag vill ha sommar nu! Bara få göra vad man vill när man vill, och framför allt vara läxfri!

Nej nu ska jag dra ut en sväng. Kanske återvänder hit senare, vem vet..?
Puss och kram <3

"Briljant"

Hmm, ja vad ska man säga om dagen, denna grymt härliga lediga dagen? Händelserik sammarfattar den nog ganska bra.
Kunde tyvärr inte sova så länge pga att min broder, Isak, hade sovmorgon och troligtvis världens största vaxpropp i örat eftersom han hade så högt på tv:n. Lite små butter vankar jag upp slänger på en kopp kaffe, tar mina smörgåsar, och schasar bort brodern från tv:n. Det blev det lite datanördande och sedan städning av rum. Klockan tickade på och jag slängde i mig luch, och tog en promenad i det fina vädret till Frölunda torg. Svettig och flåsande intog jag scenen där Olivia, Ellen, Hanna och deras klasskompis Josefin stod och sålde ljuslyktor, "Briljant", riktigt snygga. Efter att ha hängt där ett tag blev det simmning med Sofie, som var ny blonderad och SKIT snygg! Var så skönt att träffa henne igen. Den kvinnan är verkligen bäst. Finns inga ord som beskriver henne. Sen blev det hemgång igen, träffade Isak som hade gipsat benet och bara någon timma efter slagit upp tån, fråga mig inte hur den människan lyckas, så vi åkte hem med honom till mormor, och därefter gick vi och kollade på ny bil. Sen var det hem och kolla på Lyxfällan och givetvis Efterlyst med Honom <3.

Sammanfattning: Dagen har varit "Briljant"

Smisk & Pisk ^^ /Jejja

Älsklingen <3

En Person Som Betyder Allt.

Mannen i mitt liv, mannen som förändrade mitt liv, mannen som jag vill leva med resten av mitt liv.

A Dream About A Light World.

Jaha, då hade man blogg också. Smallshine blev namnet efter många övervägningar, "lite sken". Anledningen till att jag valde just det namnet är eftersom vi lever i en mörk värld, och många runt omkring oss mår riktigt dåligt. Vi behöver människor, mer än någonsin, som sprider lite ljus, lite glädje runt sig. Jag vill vara en av dem.

RSS 2.0