Fredag.

Tänkte att idag skulle jag få sova ut, men ack nej. Vid 10 kom mamma inrusande och svamlade om någon telefon och sedan sprang hon ut igen. Fast att jag verkligen försökte att somna om gick det inte, så det var bara att traska upp och mötas av Jonathans klasskamrat i köket. Nyvaken och med mascara i hela facet försökte jag få till ett leende. Ingen vacker syn vill jag lova.
Efter jag fått i mig en stor kopp kaffe och en smörgås bar det av till pappsen en sväng och sedan till Ica Maxi för helghandlning. Var by the way jättemycket folk på Maxi och tanterna var galna med sina kundvagnar i högsta hugg!
Nog om detta, vad ska jag då göra i eftermiddag? Jo, Jennifer och ett helt gäng flickor ska gå och fika - kladdkaka och kaffe sitter aldrig fel. Sedan ikväll kommer Camilla, ska bli superkul!
Hmm funderar skarpt på att gå och reta min bror lite.. Får sådana sug ibland. Haha!
Ha en toppendag!
Stor kram Jejja

En kväll med vännerna

Jaaaa, Internet är tillbaka!! Är så glad just nu :D Och inte bara för det utan eftersom jag haft en underbar kväll med mina vänner! :D Tanken var ju att vi skulle på Sticky's, men det var så sjuuuukt mycket folk! För er som vet vart det ligger så var det kö från ingången enda bort till knuten på huset. Galet och kallt tänkte vi efter en halvtimma i den kön - med bland annat Oscar och en kompis till Olivia Linnéa till trevligt sällskap- så vi traskade vidare. Vi hamnade på en bio, Eagle eye, en mycket bra film för dig som gillar teknik, datorer och action :D Sen drev vi vidare och det blev bussåkning med ragg för Olivia och Johannas del - GRR! Haha. Sedan drog vi hem till mig, körde en sväng med bilen, babblade om allt och inget, och hade det allmänt gött :) Känner att jag svamlar i nattmössan nu, men det jag vill komma fram till är att vi i alla fall hade det grymt mysigt! :) Imorgon blir det fika med bland annat dessa underbaringarna, och senare kommer Camilla ner :D
Vi hörs imorgon!
Godnattpussar Jejja <3

Hos Hägglinds.

Idag är det pluggdag som gäller, men eftersom vårt Internet har ju gjort uppror -igen-  sitter jag nu hemma hos familjen  Hägglind och läser. Dagens mål är att försöka att bli så gott som klar med MSK arbetet, good luck with that Jen säger jag bara..
Vad har hänt sen senast jag skrev då? Jo, igår var jag och mammsen i stan hela dagen. Vanligtvis så är man ju ute efter kläder när man vandrar omkring på Göteborgs gator, men denna dagen ägnades åt inredning och mat :) Jag kollade ut en supersnygg servis (eller vad det heter?) som jag vill börja samla på, så jag är väldigt nöjd med denna upptäckt eftersom jag har annars väldigt svårt att bestämma mig för sånt. Vi var även inne i Saluhallen och köpte massa smarriga ostar och bröd. Mums! Sedan på kvällen så slängde jag i lite färg i mitt hår, var verkligen dax, och senare kom Sofie hem till mig. Det blev lite fika och kackel, och sedan drog vi ut på en åktur med bilen. En av destinationerna var HP där vi träffade Josef, Patrik, Robin, Emma och Emelie, och det hela slutade med att min bil fylldes med de tre mänen där bak och jag och Sofie där fram. Vi körde runt på äventyr och körde sedan hem Sofie, och sedan back to HP. That's it - puuh.
Idag blir det som sagt plugg, och ikväll blir det Sticky's med flickorna. Någon annan filur som också ska dit kanske?
Nej, nu måste jag fortsätta skriva på mitt arbete. Ha en härlig dag!
Puss och kram <3

Cold

Det är verkligen ruggigt kallt ute nu! Kom precis hem från en promenad med Anna, och jag kan knappt känna mina lår - läskigt. Var verkligen härligt att träffa henne, så det var skönt att prata av sig lite till någon som förstår vad man snackar om. Tycker om dig vännen! <3
Innan prommen var vi hemma och käka hos Emma, kyckling med ris blev det och nog blev det gott! Emma har helt klart känsla för kök.
Vad händer annars idag då? Jo, Jennifer ska dega på soffan, plugga lite och träffa gubben min. Ahh, kan man annat än älska lov?

Var dig själv - för det är dig jag tycker om, och inte personen du spelar.
Your J. Johnsson

Novemberlov day two

Hej hej hallå!
Sitter här och letar praktikplats - fortfarande - och håller alla mina tummar och tår att någon snart ska ta emot mig. Dagen till ära ska tillbringas hemma hos Emma, mer känd som "Pollyemma", där matlagning vankas. Även Anna och Emelie kommer att befinna sig på plats, så dagen kan inte bli så mycket bättre. Dock började den inte så bra.. Jag vaknade vid 7 tiden och var klar vaken, och sedan dess har jag småsovit fram tils 10 då jag bestämde mig för att stiga upp. Det är lite halvläskigt när man småsover så, man sover inte men är heller inte vaken. De är vid sådana tillfällen som jag brukar gå i sömnen, vilket jag btw gör ganska ofta nu för tiden, så tack att jag inte gjorde det i natt när Jonathans klasskamrat sov här.
Nu har jag även listat upp vad som ska göras för plugg denna veckan, och även vad som måste göras on me. Bland annat måste jag fixa mitt fluff till hår denna veckan, utväxten är inte snygg just nu. Sedan hade det varit gott att fusksola lite också, since jag avundades Ms Hamlin förra veckan, hon var superbrun!

Nej nu ska jag befinna mig hos Emma om en kvart, kanske dax att börja frescha upp sig...?
Ha en kanondag! Stor kram Jennifer

Beauty and the beast

Första dagen på noverberlovet har gått, och den tillbringades med goa Johanna. Det blev mestadels projektarbetesplugg, men mitt i allt blev det även en film - Skönheten och Odjuret - ruggigt bra film om ni frågar mig! Har inte sett den på 10 år, så var verkligen nostalgiskt att se den igen. När man ser den nu tycker jag att det var som att se den med helt andra ögon, man ser så många detaljer man inte sett förut. Den har ju dessutom ett jättebra budskap, som man inte alls tänkte på som  barn. Lätt att jag ska hjärntvätta mina framtida barn med sådana filmer ^^
Efter filmen tog jag och Johanna en promenad, och sedan följde jag henne till bussen. När jag var på väg tillbaka hem igen så stötte jag på Emma och prata lite om allt och inget, och jag vill bara här och nu säga ett JÄTTEGRATTIS till henne och hennes stora, nya kärlek Adam! :D Är verkligen glad för din skull vännen, och jag hoppas att vi kan bli bättre på att ses för jag saknar dig. <3
Oj nu kurrar det till här i magen, ska nog gå och se vad kylen kan erbjuda denna afton.

Kärlek till er alla
Jennifer

Novemberlov day one

Tjaaarå!
Sitter och väntar på Johanna som ska komma hem till mig idag och jobba lite på projektarbetet. Är väl dax att man kommer igång med det annars kommer väl Frankie flippa totalt :P

Eftersom jag bloggat så dåligt tänkte jag ta en snabb uppdatering av helgen:
Fredag - ute och käka med tjejerna i klassen
Lördag - hemma kväll med älsklingen och thaimat = MUMS
Söndag - var med polarna och gubben min

Nu har ju lovet börjat också, helt underbart! Blir nog mest softa, plugga och umgås med de bästa. Nej, nu får jag ta ett snabbröj innan Johanna komemr, annars får hon väl en chock ^^

Your J. Johnsson

Svart på vitt.



Ibland får man det väldigt tydligt, ibland får man det svart på vitt. Jag har så många fantastiskt vackra vänner, som betyder så mycket i mitt liv, och många gånger önskar jag att jag var mer med er än vad jag är. Det jag vill det gör jag inte, men det jag inte vill det gör jag. Jag vill vara med er, ni får mig må så bra!

Med tiden kommer också svaren, svaren på de frågor man grubblat över så länge. Mitt svar på frågan kring vänner har besvarats. Jag vet vilka ni är som alltid kommer finnas där för mig, som kommer att vara mina stöttepålar när allt omkring rasar.
Jag älskar er. 

Ett smakprov på två goda vänner!
Camilla och Sofie



                                                     




En lång dag.

Visst kändes det som att denna dagen var extremt lång? Har bara under den senaste timmen kollat på klockan var och varannan minut, och blivit lika förvånad för hur lite den var varje gång.
Dagen har tillbringats med vänner, var och lyssnade på Olivia och Malin som sjung i kyrkan idag - supertråkigt att jag inte kunde vara med på grund av min dumma hals. Sedan efter maten blev det fika inne i haga med Filip, Olivia och Tomas, mysigt värre! För tillfället sitter jag hemma vid Filips dator medans han tar en dusch. Har kollat på ett Irene Huss avsnitt, typ lite Bäck aktigt, riktigt bra faktiskt.
Hoppas ni alla har haft en underbar helg, för det har jag haft :D Mina senaste blogginlägg har både varit korta och stressade, så jag känner att jag aldrig hinner berätta något. Men men, vi tar det en annan dag.
Ha det gott folket!

Puss och pisk
Your J.

Friday night.

Ja, jag får verkligen hålla med folket om att det är dålig uppdatering på bloggen nu för tiden. Inte skrivit sen i måndags, illa! Men jag måste ändå försvara mig med att jag inte haft något internet denna veckan - segt. Har dessutom varit sjuk och inte haft något att gör. Baah, hatar att vara sjuk.
Kvällen har tillbringats med Anita, Johanna, Rebecka och Diana. Först var vi och käka och sedan tog vi en fika - mysigt värre! Tycker om er flickor så mycket - även du Diana! Haha, INTERNT!
Nej nu måste jag sova, ska jobba imon :D Berättar mer om veckan imorgon.
Pussisar er Jennifer <3

Monday - up, down and up again.

Jag har världens sötaste kompis - Camilla. Hon ringde för en stund sedan och frågade om inlägget nedan, människan är för härlig! Hoppas du vet hur mycket jag tycker om dig!
Denna dag har varit rätt slapp, legat i soffan och knaprat nötter och nu känner jag att jag bör göra lite läxor - ehe, segt. Imorgon blir det sång med Olivia och Malin, ska sjunga på söndag, så jag håller alla mina tummar att min hals ska bli bra tills dess. Den har nämligen uppror just nu.

Jag hann ju aldrig berätta så mycket om helgen så jag skriver några rader om det:
  • Fredag - Party hos Johanna, var mycket nice + mycket god mat! :D 
  • Lördag - Kördag i Rönnäng, konsert på kvällen, och filmmys hos Millan på natten
  • Söndag - Heldag med hjärtat, freeport, släktbesök, film
En härlig helg helt enkelt!
Snart är det novemberlov, ska bli så underbart skönt!
Nu ska Jejja vara duktig och läsa lite.

Kärlek / Jennifer

Regn.

Måndag eftermiddag. Sitter vid skrivbordet, klunkar i mig kallt kaffe och tänker på dagen som sprungit förbi mig. Halsen river, på väg att bli sjuk? Måste börja med livet, orkar inte.
Vill ut i regnet. Hoppa barfota i en vattenpöl. Fly vardagen. Fly från alla som tappat sin hjärna. Världen gör mig så ledsen, eller Du gör mig så ledsen. Jag trodde kanske att du var någon annan, någon som du egentligen inte är. Eller har jag fel? Snälla bevisa för mig att jag har fel. Jag tror inte på ord, jag tror på handlingar.

Ledsen, men ibland måste det ut.

Den bästa dagen på länge

Idag har jag varit med min älskade pojkvän från morgonen till sena kvällen, och vilken toppen dag vi haft! Började med att vi drog till Freeport, gubben köpte ett par jeans och ett par skor. Själv så spar jag nu till resan, så shoppingen får vänta ett tag framöver. Efter Freeport bar det av hem till Filip där vi käkade middag, och sedan hem till hans släktingar på lite födelsedagsfika för kusinen Annica som fyllt år. Det blev en promenad på det och sedan hem för filmkväll. Helt enkelt en underbar dag med min Filip. Jag kan inte få nog av denna man! Han är för bra för att vara sann! <3

Nej nu känner jag att det börjar komma till det stadiet då jag för bokstavligen hålla upp mina ögon för att inte somna, alltså dax att sova. Imorgon blir det städ och träning, funderar på att hälsa på hästen också.
By the way, mer detaljer kommer när jag är mer vaken.
Puss på er alla goingar! <3

Älskade helg!

Jaaa, äntligen är det helg! Den ska ikväll tillbringas hos Johanna, imorgon på Rönnäng och på söndag troligtvis affärerma för lite shopping. Just nu är mormor, Ing-marie och Nelly här, och Nelly ska strax iväg på maskerad. Africansk kvinna ska hon vara, och hon blir så fräck! Funderar skarpt på att ha maskerad nästa år instead of vanligt party...
Nej nu ska jag gå och duscha, lyckas alltid vara sen och det vill jag inte vara idag.
Ha en underbar helg, hör av mig på söndag igen!
Hugs & kisses <3

Godkväll




Satt precis och kollade igenom massa bilder och hittade då denna I samma ögonblick konstaterade jag att jag är sjukt trött, så jag ska nog snutta kudde nu.

Pssst...! Jag vet en hemlighet som ingen annan vet! Hihi

Godnattpuss på nästippen! <3

Älskade jul...

Tjing tjing!
Sitter här och skriver på ett MSK arbete och misstänker att jag snart kommer att somna, det är sååå segt! Det får nog bli ett X antal koppar kaffe för att hålla mig vaken idag.. Dagen har annars varit skön, flummade typ hela dagen och slutade tidigare, kan inte bli så mycket bättre :) På väg till bron efter skolan snackade jag, Anita och Johanna om jul och jag kom på hur mycket jag längtar dit. Jag älskar julen så stört mycket! Allt är så stämningsfullt, alla ljus, all mat, mmm... Fast egentligen tror jag att jag har en viss kärlek till alla årstider, hösten är fruktansvärt vacker, men inget går ju upp mot en varm dag på sommaren, och det finns ju heller inget härligare än den första soliga vårdagen.
Nej nu måste jag fortsätta skriva på arbetet annars blir jag aldrig klar. Ha det fint!

J. Johnsson

En flummig dag helt enkelt..

Hallå mina kära bloggläsare! Denna dag har varit chill, men även flummig så nu måste jag få skriva av mig lite :)

Skoldagen avslutades 11:20, eftersom Frankie hade ställt in projektmötet, så skönt.  Jag och Johanna drog då iväg och graba en pizza, vilket var väldigt mysigt :)
Sedan när körde jag hem slog en tanke mig, som en blixt från en klar himmel, jag skulle gå och köpa godis och frukt som jag och älsklingen kunde smaska i oss ikväll. Jag svängde in på Ica, lunkade in och plockade på mig varorna. När jag väl kom fram till kassan satt där en svettig, nervös liten nybörjare. Han tittade på mig, tittade på varorna och på mig igen. Lite lätt förvirrad började han slå in alla saker, och snart sa han med en klen röst: "44.90 tack." Jag sa att jag skulle ta sakerna på kortet, och det var då allt spåra ur. Jag drog kortet och den späda lilla saken till man kollade på mig och sedan på sin dataskärm, bet sig i läppen och tryckte på nåt. Därefter kom en text upp till mig, medges ej, och jag berättade detta för mannen. Han blev helt till sig och ställde sig upp och börja hojta på folk. Jag vet att jag har pengar på kortet, så jag gjorde om samma procedur kanske 3 - 4 gånger innan jag gav upp. Situationen blev plötsligt pinsam, där stod jag i mitten av 6 - 8 åskådare som stirrade på mig, tillsammans med denna lilla nya mannen. Det blev ett torrt skratt och ursäktande innan jag drog iväg hem. Min mysiga godis- och fruktkväll blev förstörd, men det kommer fler dagar. 
När jag sedan kom hem sa mamma att vi var tvungna att gå till banken, jag är ju aldrig hemma så tidigt annars. Jag skulle ta ut en check och jag minns knappt vad jag sa till den så kallade "Apelsinmannen" i kassan (han luktade JÄTTEMYCKET apelsin! ), men mamma fick i alla fall ett gapflabb, och det fick även mannen när jag vände mig om och kollade in i banken. Jag fattade aldrig vad jag sa för fel. Det här är inte min dag bara...

Nu ska jag plugga lite sen blir det sång med Olivia och Malin, kören och sedan träffa älsklingen.
Stor kram till er alla! /Jennifer

You make me feel good.



Sofie och jag på Black&White partyt :D

Hjärnvärk.

Tillslut fick jag bara nog av min hjärna, gick hem och slöt mina rödspruckna ögon. Har haft väldigt ont i huvudet idag, men man börjar väl vänja sig efter 3 år med Krokslättsgymnasiet. Tack att värken börjat släppa, och ännu mer tack att jag snart tar studenten.
Det är sjukt hur mycket skolan påverkar ens liv. Idag på klassrådet talade vi just om detta. Det känns som om jag inte har något liv just nu.  Man har ingen vardag, ingen helg, inget ledig tid alls. Allt är bara plugg, plugg, plugg och alla lärare vägrar samarbeta, och jag börjar seriöst misstänka att de vill att vi ska gå in i väggen. Bara denna veckan har jag 7 uppgifter i skolan - 2 prov och resten inlämningsuppgifter. Och vi ska föreställa en vårdskola som tänker på hälsa och välmående, mår man bra då skolan tar  minst 17 timmar per dag? Ska bli så skönt med lov snart alltså!

Idag vankades det matteprov och det kändes förvånadsvärt bra i jämförelse mot igår kväll då jag upptäckte flera saker som jag inte hade räknat på. Tur att man har ett snille till pojkvän som fick rycka in och förklara dessa frågetecken.
En annan händelse i skolan var att en person från Jehovas Vittne kom och berättade om vilka de var och vad de trodde. Väldigt intressant eftersom jag inte hört så mycket om de innan, förutom massa fördomar då. Tyvärr var allt jag tänkte - oj vad han fått allt om bakfoten. Jag tycker det är så svårt med religioner som är så lika varandra, på nåt sett blir det svårare att förstå dem än andra mer annorlunda religioner. Hoppas att de finner den kärlek  som jag funnit - kärleken som inte har ett slut och inte heller en början. Kärleken som är oändlig.

Nej nu får det nog bli ett varmt bad för att ladda batterierna. Vad skulle jag gjort utan mitt underbara badkar?
 
Dagens filmtips - Inte utan min dotter. Handlar om en kvinna som tvingas leva i Iran och får inte åka hem till USA för sin man. Sjukt gripande och sjukt bra, ett måste att se alltså!

Puss på er alla! <3

The best job ever!

Helt seriöst tror jag att jag har världens bästa jobb! Att kunna arbeta med att sälja underkläder och i en sådan personlig och harmonisk butik, det är verkligen helt fantastiskt! Många av er tror säkert att jag överdriver, men det är verkligen så bra som jag säger, och det är sjukt hur bra jag mår av att vara där. Jag går dit med ett leende och därifrån med ett leende. Underbart. Något annat underbart är att jag handlade lite där idag med :) Det blev en rövdyr, men sjukt fin, behå, som jag föll för vid första ögonkastet, och ett par höga strumpor med rosetter, jättesöta! :)
Nej nu ska jag gå och piffa upp mig inför kvällen.
Ha det gott!

Kärlek / Jennifer

Say it with a smile.

Äntligen är det fruktansvärda fysik provet över, och jag har för första gången denna veckan andats ut, och släppt allt som har med skolan att göra; i alla fall för en stund.
Efter provet drog jag och Johanna in till staden - haga så klart :D Blev lite lunch, some shopping och en fika, där en enorm bulle råka hamna på mitt fat^^
Mitt i allt ringde Carroflax och gav mig uppdateringarna om vad vi missat i skolan - GP intervjun. Idag kom nämligen GP och gjorde ett repotage om vår kassa mat, och jag kan inte annat än vara glad att det kanske blir förändring nu. Kanske vi äntligen ska få det som brukar kallas för mat...?
Imorgon blir det myskväll med älsklingen för hela slanten, har typ inte setts på hela denna veckan så ska bli underbart att ses igen. Blir nog ut och käka, och kanske en bio på det :) Sen på lördag ska Emelie och Emma ha partyparty, med temat black&white. Ska bli super att se vad de har i kikarn :)

"Krama om varandra i trafiken" /Your J.

Error.

Vilket liv man har denna veckan alltså. Måndagen och tisdagen ägnades åt religionsplugg, idag fysikplugg, och imorgon och på fredag matteplugg. Varför lyckas lärare alltid få in prov under samma veckor? Vart är den planeringen som borde finnas? Just nu är jag dundertrött och kommer nog snart decka rätt ner i skrivbordet, så ser du ett ärr i pannan på mig imorgon så kan du ju misstänka att det hände.
Sänd gärna en extra tanke på mig imorgon förmiddag - har ingen aning om hur det kommer gå på fysikprovet. Känns ju som man kan det, men man vet aldrig med den flummbollen till lärare.

Förutom plugg så har jag idag varit på kören, där altstämman idag bestod av två personer - jag och Jennifer Begntsson. Självklart flummade vi loss som vanligt och vissa toner sattes galant, andra blev mest gapflabb. Men kul var det i alla fall :D Något annat kul var att jag träffade min gamla klasskamrat Tim idag på bussen. Har många skratt och flumminnen med denna man, så visst blev jag glad av att se hans face again :D

Neej, nu måste jag plugga vidare och sova snart. Ha det fint!
Puss och pisk your J.

Jag har världens bästa mormor!

Jo då det är sant, jag har verkligen världens bästa mormor! Har varit hemma hos henne hela dagen och pluggat, och känner verkligen att det gör så mycket att vara där. Det är så lugnt, så tyst och harmoniskt. Och sen har jag ju en så gullig mormor som kommer in kikandes lite nu och då, förut kom hon med en lite frukt, juice och en chokladbit. Man kan ju inte bli annat än glad av den människan.
Imorgon är det prov om islam och kristendomen som gäller, får hoppas att det sitter för nu orkar jag inte plugga mer. Pappsen kom precis hem med massa gottgott från resan till Norge, så jag kommer väl snart börja rulla av alla dessa godsaker ^^ Filip ringde nu med och är på väg - weeei!
Vi hörs nog imorgon då jag kommer vara döööd - har nämligen Fysik B prov på torsdag :/

Puss och pisk J. Johnsson

Stronger than yesterday.

Hej hej hallå!
Nu sitter jag hemma hos min mysiga mormor och pluggar lite religion - har prov imon. Har precis käkat mat och fått med mig en kopp kaffe och en bulle upp till mitt pluggrum, deras kontor. Mys mys :)
Ingen människa på denna jord får mig så glad som mormor. Du betyder supermycket för mig, älskar dig så mycket! 

Som sagt idag blir det nog plugg för hela slanten, kanske att jag hinner träffa älsklingen ikväll också, hoppas det! 
Ha det underbart vänner! Stor kram och massa kärlek <3 

Olivia Cleve - A True Friend <3



With you I can be my self. You are one of my best friends. Thanks for always being there for me. I love you <3

Stranger.

Världen har stannat.
Tiden springer förbi mig, och jag ropar på den.
Inget
svar.
Tårarna smakar salt på mina läppar.
Jag vill bara springa ifrån dig.
Vill bara att du ska fatta vad du aldrig kommer att fatta.

All I have - Tiger Lou


För dig som känner mig - du fattar. För dig som inte känner mig - du kommer att förstå.


My endless love



Filip, du är kärlek  <3

Confused

Du är ett dunkande frågetecken för mig. Du är min vän och jag älskar dig massor, now matter what, men vad håller du på med? Du vågar ju inte ens stå för dina handlingar utan flyr när jag närmar mig. Jag trodde Du hade mer stake i dig än så. Vi snackade ju om detta, bara för några veckor sedan och då hade du en helt annan åsikt än den du nu visar. Jag är inte arg på Dig, bara besviken. Jag saknar Dig och älskar Dig. Det kommer jag alltid att göra <3
Jennifer

Weeeei!

Jag är så glad, jag har fått världens bästa jobb! Arbetade min första dag idag, och det var verkligen kanon! Fick hjälpa kunder, stå i kassan, packa upp varor med mera. Detta kan bli riktigt, riktigt bra! :D För dig som inte vet jobbar jag numera i en exklusiv underklädsbutique i Kungälv :) Enda problemet med jobbet är att man vill ha varje bh och trosa man går förbi, de är så snygga!
Igår var vi ute och firade Emelies 18 år :D Tanken var ju att vi skulle kidnappa henne, men jag och Emma sumpa det hela - as usuall :P Emma kunde inte hålla sig för skratt och jag skickade ett sms till Emma om kvällen till Emelie istället, så det blev inte så mycket suprice, men det var supermys ändå! :) Här kommer lite bilder från kvällen, deltagarna var jag, Emelie, Sofie och Emma :D

                        


Nu måste jag plugga lite, har religionsprov och fysikprov nästa vecka :S Usch, usch, usch.
Ha en underbar dag! STOR kram Jejja <3

"På torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst!"

Yeeei, äntligen fredag! Denna dagen är, och kommer att bli grym! Tänkte att jag skulle skirva mer, men så ringde mamma som ska hämta mig från skolan nu så jag måste kila.
Puuuuss <3

Thursday

Efter ännu en tuff dag i skolan hamnade jag här. Sitter nu och knapprar i mig lite middag, dinkel couscous sallad med sparris och bacon, samtidigt som jag skriven en fysiklabb. Har ju fått en ny fysik lärare, vilket suger fett mycket, inte minst eftersom jag inte vet hur han vill ha labbraporten. Min förra fysiklärare var grym, Ralf. Tur att vi har kvar han i matte :)
Ikväll blir det plugg, och sedan myskväll med Filip. Måste ju vara utvilad inför imorgon, jag och flickorna har nämligen lite hemlisar på g. Hihi, berättar mer imorgon eller på lördag.
Ha det gott
Peace your J. <3

RSS 2.0