Pelle Snopplös?

Gårdagen hos Ellen blev som sagt mycket lyckad, och det är först nu som skämten och pinsamheterna ploppar upp i huvudet igen. Exempel på detta finner vi i min vackra rubrik...
Idag var det jobba som gällde, och extra roligt var att även Camilla jobbade! Var massor att göra, så vi fick inte pratat så mycket, men när det lugnade ner sig tog vi med oss ett gäng snygga bh:ar, trosor och baddräkter och hjälpte varandra med vår expert kunskap att hitta det perfekta till varandra! :) Det hela slutade med snygga fynd för oss båda, härligt! 
Efter denna intensiva arbetsdag har jag lätt gjort mig förtjänt av ett varmt bad! Hoppas vi ses på Späck ikväll!

Puss och kram
J.Johnsson


Fredagen den 27 februari

Egentligen hinner jag inte skriva detta, ska upp och jobba om bara några timmar, så jag summerar dagen snabbt: underbar!
Efter skolan blev det som sagt fika med Linda i stan, och även kusin Carro joinade - weeei! Det blev senare lite smyckeshopping, och därefter stress till Ellens tjejmiddag. Var en supermysig kväll, med sjukt god mat (!) och sjukt goa vänner :)
Mest av allt gillade jag nog avslutet på denna härliga dag; ett snack med en av mina bästa vänner, Camilla, i hennes så kallade "skruttis bil" :) Tycker om dig så mycket vännen! Tack för att du är den du är.

Godnattpussar & kramar
J.Johnsson

Blulululululululu

Jag älskar verkligen tjejkvällarna, och jag älskar verkligen mina tjejkompisar! Har haft en superbra dag och kväll, och mår för övrigt väldigt bra trots att jag också är väldigt trött.
Imorgon blir det fika och shopping med Linda, och sedan tjejmiddag hos Ellen på kvällen. Ska bli jättekul att träffa båda de filurerna, eftersom man ses allt för sällan these days!

Skämtet som man inte kan få nog av:

Nu finns bara en sak att säga innan jag släcker min lampa och gömmer mig under täcket tills morgonen vaknar: Blululululululu!
Mihihi, internt.

Puss och pisk
J.Johnsson

Ögonkontakt

Anlände precis hem till lyan i Fiskebäck efter en dag med Johanna i stan. Slutade runt tre, med ett tungt prov och firade att detta var över med god fika på Espreso House på NK. Blev även lite shopping, tills jag såg att klockan blivit alldeles för mycket och fick dra hem. Ska nämligen iväg på tjejkväll vid tjugo noll noll, ska bli super att träffa mina ladies igen! 
Eftersom att jag missade 50 bussen precis blev det spårvagn från stan istället. Jag vet inte om det bara var en känsla, men jag fick ögonkontakt med ovanligt många på spårvagnen. Och det var inte arga eller flört blickar, det var vänliga, varma blickar. Stört att man ens reagerar för något sådant, borde egentligen vara en självklarhet att ge och ta emot sådana blickar varje dag.
Nu vankas halv åtta hos mig, ett av alla de program jag fastnat vid! :)

Puss
J.Johnsson 


Hjärntrött



Vart försvann den pluggande galingen jag en gång gömde innanför mitt skal? Hon har nog gått vilse i alla mina kurvor. Oj vilken nivå det är på humorn här asså. Får skylla på att jag är så stört trött för tillfället. Min hjärna har tagit semester, och religionspapprerna verkar öka i antal ju längre tiden går som jag ignorerar dem. Svamel, svamel.

God katt
J.Johnsson

Fördriver pluggtiden...

Tredje koppen kaffe hälldes precis upp muggen som står på skrivbordet. Otroligt egentligen att den får plats bland alla papper, det är riktigt rörigt on my desk. Talade även med Johanna i telefonen för en stund sedan. Samtalet varade i 17 minuter och när telefonen blev varm, och vi båda insåg att vi pratar om ingenting för att fördriva pluggtiden lade vi på. Kanske är även detta inlägg ett sätt för mig att fördriva tiden, för egentligen borde jag verkligen plugga. Det vankas religionsprov imorgon, vilket btw verkar bli enormt. Väldigt kul. Eller inte.

Dagens zen busshistiska gåta: "Låt mig lyssna till ljudet från en applåderande hand". Tåls att tänka på ett tag.

Puss och kram
J.Johnsson

Hej mittbena!

Jag har gått och totalförälskat mig i att ha mittbena! Har alltid verkligen avskytt det, men efter att ha sett på liiite för många modevisningar inser jag att det är ganska snyggt. Så hej plattång, och hej mittbena!

J.Johnsson

Glädjedag



Idag är en bra dag! Wiie!

Dagen började sunkigt, men nu sprutar glädjen igen. Jag sitter för tillfället i datorsalen och väntar på Anita. Idag blir det plugg, och sedan fika med Matilda. Nu kommer min Anita så jag får dra!

Puss och kram
J.Johnsson

Inspirationen, var är du?

Sitter i skolan och försöker få till en text i svenskan, men det är som om jag tappat min fantasi och min inspiration. Suck, jag orkar inte tänka idag.

Puss
J.Johnsson

The Love To Fashion

Sitter för tillfället och dreglar över snygga skor och klänningar på Internet. Kikar bland annat på www.nelly.com, som har grymt mysiga saker. Är ruggigt sugen på en klänning därifrån, men självklart skulle just den jag gillar vara dyrast. Men samtidigt kommer den ju från Lipsy, så bara det lilla namnet till märke kostar ju raggmunk. Hittade dessutom en supersnygg klänning från Rare! Denna hemsida är farlig för mig alltså, haha! Funderar skarpt på att göra en beställning, men får nog sova på saken :)

Godnattpussar
J.Johnsson

Lycklig

Okej, jag kanske tjatar om det liiite för mycket. Eller nej, man kan inte säga det för många gånger: Jag är så lycklig! Jag har underbara vänner, en underbar pojkvän, och mår bara så stört bra just nu. Tack för att just du gör min dag!


En av dessa vännerna är Miss Oshalim. Du är underbar vännen!

Puss, kram och kärlek
J.Johnsson 

Sunny Sunday

Kom precis hem från en härlig (men svettig) promenad med min älskling. Är verkligen underbart väder idag, solens strålar värmer i kylan och snön vit ligger vid på Fiskebäcks gator.
Idag vankas det kalas ala Madde, och sedan plugg och mys med Filip. Han ska nämligen åka imorgon igen, jättetråkigt! Men förhoppningsvis går deras tur går lika snabbt som de som var ute nu!

Nu vankas det mat, hörs senare!
Puss & kram
J.Johnsson

En perfekt kväll helt enkelt

En mycket trött, sönderskrattad och övermätt Jennifer har precis lagt in bilderna från kvällen på datorn. Då min hjärna redan har somnat, och jag inte orkar skriva, tänkte jag låta några av bilerna få beskriva vår kväll. Enjoy!

 
Mina snygga gäster; Diana, Johanna, Rebecka, Anita och Jenny. Hannah hade ännu inte anlänt, men oroa er inte det kommer en bild även på denna filur!


Ahh, där har vi ju henne - Hannah, alias Ånis, Ånhammmar.


Mina snygga snyggelinor - R.Jörnvik och A.Oshalim.


Tack för en toppenkväll mina pinglor! Borde absolut göras om snart igen!

Vad mer kan jag säga? Det blev en perfekt kväll helt enkelt!
Puss & kram
J.Johnsson

Städa, städa, städa...

Idag blir det verkligen städ för hela slanten! Puuh, jag kommer vara helt slut till kvällen!
Igår hade jag världens mest romantiska kväll! Det började med att Filip kom och hämtade mig runt åtta. Med sig hade han en enorm blombukett med rosa rosor, så vacker! Vi åkte in mot staden, och hamnade bortåt vasa, på en restaurang called "Pasta Ect.". Jättegod pasta, med massor av vitlök - me like! Tack för en underbar kväll hjärtat!

Nej, nu kallar dammsugaren på mig!
Puss och kram
J.Johnsson

Min Kärlek Till Kiwin

Kan man gifta sig med en kiwi? I så fall svarar jag: I do!
Mums!



Överraskning

Uret står på 17:51 när tanken slår mig att jag ska skriva några väl valda ord. Snart kommer min kärlek, och ska ta med mig på en mystisk kväll - me like! Han var inte hemma på alla hjärtans dag, så vi tänkte ha vår egen alla hjärtans dag idag istället :D Och det bästa av allt är att det är han som står för kvällen, så jag vet inte vad som väntar - mycket spännande!

Imorgon kommer jag tillbringa i princip hela dagen med dammtrasan i högsta hugg, och på kvällen kommer några tjejkompisar från klassen att anlända till min lya. Ska bli grymt roligt eftersom man inte brukar umgås på helgerna tråkigt nog. Blev några fler än beräknat, men ju fler ju roligare! :D Så nu har jag varit och köpt massa god mat tills imorgon, det kommer att bjusas på mozzarellasallad med massa vitlökstilltugg, frukter och grönsaker.

Nej nu ska jag nog slappa lite innan Filip kommer!
Take care!
J.Johnsson

How Can I Keep From Singing Your Praise

Ibland blir allt så tydligt. Ibland blir allt så uppenbart. Hur har jag kunnat blunda för det så länge, har jag inte sett eller inte velat se?
Min styrka här i livet är Du, Gud. Jag tvivlar och jag förnekar, men faller alltid tillbaka till samma ruta; Du måste finnas. Jag kan bara följa mitt hjärta, hur ologiskt det än låter i dina öron. Jag har funnit en skatt som jag inte vill släppa taget om, men gärna dela med mig av.

J.Johnsson

Snö

Tidigare har jag berättat att jag älskar regn, och idag har jag ytterligare en bekännelse; jag älskar snö! Tog precis en promenad i yrvädret, och det är så underbart att känna snöflingorna smälta mot pannan och lägga sig som kristaller i håret. Ändå måste jag klaga på att det kom liiite försent. För två månader sedan hade jag varit lyrisk, nu är jag bara mysglad. Hoppas att du som läsare förstår Jenniferska, har en tendens att hitta på egna ord när jag inte hittar något annat bra.

Sitter för tillfället och kollar igenom lite bilder från vintern. Här är en mumsbit till bild på Malin och mig, och en på Hanna, Olivia och Johanna, från kvällen då vi tjejer var ute och käkade på Lilla Tavernan. En grymt bra grekisk restaurang för dig som är vitlöksälskare som jag!

 



Till helgen vankas en helkväll med min kärlek och tjejmiddag med brudarna i klassen. Dock blev Johannas mamma sjuk, så nu måste vi hitta något annat place att hänga på. Tänkte plocka fram det breda smilet till mammsen och pappsen sen ;)

Ge kärlek så kommer du också att få det.
J.Johnsson


 

Internetlös

Ovanligt att familjen Johnsson står utan Internet igen? Knappast. Sitter för tillfället i skolan och tänkte att jag får utnyttja läget och skriva några rader. De tre senaste dagarna har ägnats helt åt skolan, och mestadels av tiden har gått till projektarbetet som lämnades in igår. Slutade på hela femtiofem sidor, det var sjukt mycket jobb men oj vad vi är nöjda! :) Grymt skönt att vara av med det också!

Nej nu ska jag nog åka bort till Johanna och Rebecka som sitter på andra sidan datorsalen.
Ha det bra! Puss och kram
J.Johnsson

Gott och blandat

Hej kära läsare!
Vilken dag säger jag bara... Puuh! Började skolan vid halv tio, och slutade halv fem. Sedan hade vi tjugo minuter på oss att åka till Fässberg där en kemilektion blivit inslängd. Vi gick från skolan runt halv sju (galet), och åkte då in till stan. Där blev det mosarella smörgås och kaffe på Condeco, och projektarbetsplugg med min underbara Johanna. Besides att vi haft en väldigt lång dag har vi ändå haft en grymt rolig dag, massor utav flumm och svamla på situationer - love it. Något annat roligt var att jag fick ett samtal från Rebecka nu ikväll, och jag har varken sett eller hört av henne på flera månader så det var verkligen sjukt kul att prata med henne! Gissa om jag saknar dig vännen! Du var verkligen ett ljus på vår skola, tjejen som alltid fick alla att le, jag saknar dig varje dag. Ska bli jättekul att träffas till helgen igen! 


Älskar dig Rebecka! ♥

Nej nu ska jag sova, ha det underbart vännerna! Ta gärna en titt på min kompis blogg, hon har det som en del av hennes projektarbete och jag tycker att den är grymt bra! www.thinktwicec.blogg.se

Puss och kärlek
J.Johnsson

God morgon

Sitter för tillfället och mumsar i mig några kiwi, heter det så? En kiwi, flera kiwi? Eller kiwisar? SKit samma, jag äter i alla fall frukost. Egentligen hinner jag inte skriva nu, men tidsoptimist som jag är tror jag att jag hinner ändå. Förhoppningsvis.
Idag vankas skola som vanligt, därefter en sen kemilektion, typ till halv sju, och sedan in till stan med Johanna för att skriva det sista på projektarbetet. Skriver några mer rader ikväll om jag hinner!

Puss på er!
J.Johnsson


Bubbel babbel

Hungrig och trött ligger jag i soffan och väntar på bättre tider. Vetskapen om att jag måste plugga i princip hela dagen gör inte saken bättre. Egentligen har jag inte så mycket att skriva, så antingen fortsätter jag att skriva massa onödigt babbel, eller så skriver jag senare när hjärnan vaknat lite mer. Jag kör på alternativ två.

J.Johnsson

Barfota

Kallt, kallt, kallt är det ute! Hela -8,5 grader stod mätarn i bilen på för bara några minuter sedan, galet. Kanske ännu mer galet var att jag gick barfota från bilen till huset, eftersom att jag inte kunde köra med de höga klackarna på fossingarna. Kallt? Svar: JA! Nu ärjag i alla inne i värmen igen efter en grymt mysig kväll hemma hos min goa tjejkompis Sofie. Jag skulle hämta upp henne runt åtta, men eftersom jag var sen - as usuall - kom jag vid halv nio. Vi drog vi och hyrde en film, Georgia någonting, minns inte riktigt vad den hette, men ruggigt bra var den! Dock var det lite problem med det tekniska så att säga innan vi fick i gång den, så efter att ha tryckt på alla knappar på kontrollen, vänt och vritt på alla kablar, tappat dvd i golvet, så fick vi tillslut igång den. Gissa om vi blev stolta!
Älskar dig vännen, tack för idag!

 

Imorgon blir det plugg och fika med vännerna som gäller, hoppas du hakar på! Jag måste fixa naglarna också, de är inte snygga just nu...
Sov sött mina änglar!
J.Johnsson

Kärlekens dag

Kära vänner,
Efter en lång dag på jobbet har jag hamnat här i soffan. Trots att jag inte har någon att fira alla hjärtans dag med i år, eftersom älsklingen är ute på havet, svävar jag på moln. Jag mår så underbart bra, och är så lycklig! Jag har fått världens goaste vänner och världens goaste kille. Mer kan man inte önska sig.

Igår var några av tjejkompisarna hemma hos mig, Matilda, Filippa och Petronella. Det blev god mat, lite blandat flumm på TV:n och härligt snack. Efter få timmars sömn bar det sedan upp till jobbet, och senare fika med Anna. Underbart att träffa henne igen, var allt för länge sedan vi gjorde det!
Ikväll ska jag hem till min kära Sofie, ska bli supermysigt att träffa henne! Skriver mer senare för nu väntar badet på mig!

Puss och kärlek
J.Johnsson

Birreburr

Underbara, underbara dag varför ska du ta slut? Idag har verkligen varit skratt och flams dagen number one, and I love it! Har precis kommit hem från en härlig kväll med tjejerna. Jag, Linda, Rebecka, Madde och Petronella åt kokosbollar, målade varandra till smurfar och skrattade åt mina hundpyamasbyxor - which by the way är as heta!
Nu blir det ett avsnitt Scrubs innan lampan släcks, och imorgon blir det shopping med Matilda!

Birreburr och kirrekorv
J.Johnsson

Ja du Magnus...

Tjoho! En styck hostig Jennifer anlände precis hem till familjen Johnssons lya, och känner väl egentligen inte för att skriva men gör det en då. Har varit i stan med Johanna, projektarbetspluggat, flummat, gått i affärer, käkat och skrattat. Guud va jag skrattar med den tjejen alltså, vill inte ens gissa på vad männen med de tajta slirrarna på Jensens trodde om oss alltså... Jätteroligt hade vi i alla fall!
Mina öron anar "How I met your mother" på tv:n, och halsen vill ha dricka så jag får kila nu.

Tjingeling so long!
J.Johnsson  


Hallonkött?

Men ansiktsmasken klistrad mot ansiktet klurar jag på vilka äventyr jag som jag ska göra här hemma idag. Känns underbart att denna eländiga feber börjar släppa, nu kan man i alla fall gå utan att vara rädd för att svimma för varje steg man tar. Idag hade jag tänkt att jag skulle maxa kemin, men självklart inträffade det som inte får hända - jag upptäckte att jag glömt boken i skolan. Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Som tur är har Johanna en bok som jag kan få låna, och jag ska ju träffa henne imorgon så det får bli fullt ös medvetslös med kemin i helgen istället. Hurray...
Hoppas att någon är sugen på att ta en promme med mig ikväll, jag måste ut och träffa världen.

Ha det gött hallonkött, eller nåt...
J.Johnsson

Fortfarande sjuk...

Jag fick inte ens säga hej då till min älskling, varför ska jag vara sjuk just nu!?? Jag blir tokig! Febern hoppar upp och ner, för några timmar sedan låg den på 39,5 och nu på 38. Jag känner mig helsnurrig, känns bara som en tidsfråga innan jag svimmar.
När man är sjuk så börjar man tänka på saker man annars förtränger, eller sådan är jag i alla fall. En sak som har snurrat mycket i mitt huvud idag är framtiden. Det finns så mycket som jag vill göra, så många saker jag hade älskat att arbeta med, men vad ska jag välja? Är faktiskt lite sugen på att bli författare.. Men behöver man vara utbildad till det, eller kan man bara skriva ihop en bok på fritiden och förhoppningsvis få den publiserad? I så fall hade jag älskat det yrket, eftersom att då kan jag arbeta med det som mitt hjärta brinner för - människor. Eller kanske kan man kombinera båda två, eller ganska många till yrken? Hmm, frågorna är många och det är även svaren.

Jag är verkligen supertrött just nu, och imorgon så kommer jag väl tänka "Åh nej, varför skrev jag så?" Eller "Har jag skrivit det där?". Känns som om jag är vaken och sover på samma gång nu, jag hatar verkligen att vara sjuk.
På listan som jag skrev förut så hann jag göra en del, dock inte allt. Rummet är dammsuget och kläderna instoppade i gaderoben, loggboken är skriven, och även en del på projektarbetet. Men kemin och balklänningen får bli morgondagens projekt - jippi... Eller inte.

Sov gott vänner!
Pussar och kärlek
J.Johnsson

Några måsten

Okej trots sjukdom måste jag ta tag i mitt liv, här kan jag inte ligga hela dagen!
Saker som Jennifer MÅSTE göra idag:
  • Dammsuga rummet och plocka in klädhögen i gaderoben
  • Skriva på PA
  • Skriva loggbok
  • Läsa kemi
  • Leta fram balklänningen
Så där, nu känner jag lite mer press att göra detta! Wish me luck...
J.Johnsson

Boooring!

Usch, fy och blä va det är tråkigt att vara sjuk. Jag får till och med lust att göra saker som jag aldrig velat förut, allt förutom att ligga här och må bajs. Det är inte fören man blir sjuk som man uppskattar sitt liv som frisk.
Idag skulle jag egentligen träffat Johanna, men istället blir det sängen och plugg som gäller - kul. Hoppas verkligen att jag blir frisk tills imorgon så jag kan jobba, jag vill ut härifrån!
Jag misstänker starkt att jag hör broder Isak titta på "Ronny och Ragge", så jag tror att jag joinar honom och tv:n ett tag :) Skriver mer senare.

Febriga pussar & kramar
J.Johnsson

Sick and tired

Usch va jag mår kasst! Har troligtvis åkt på samma sjukdom som resten av familjen haft i veckan. Ueeh, känner mig superseg, svimmfärdig, och varm och kall på samma gång. Verkligen inte läge att bli sjuk nu med tankte på projektarbetet. Usch jag tror jag ska gå och svimma ett tag. Skriver mer senare om jag känner mig piggare då.

J.Johnsson

Ont

Ungefär en eller högst två gånger om året får jag sjukt ont mellan revbenen. Ikväll är den kvällen. Känns som om en liten dvärg sitter där inne och spelar trummor på mina revben och mina lungor, väldigt ont alltså. Känns lite skumt att jag skriver detta inlägg ståendes, eftersom ju mer jag sträcker på ryggen ju mindre ont gör det.
Kvällen har spenderats hemma med mina päron och min lilla lillebror. Kollade först på några avsnitt av Scrubs - underbart - och sedan på Bäck filmen som gick på 4:an vid nio. Kände att det är allt för sällan man är hemma med familjen på kvällarna så här, borde verkligen göras oftare!
Imorgon ska jag in till stan och träffa min kära Johanna. Blir lite projektarbetesplugg, lite skvallertalk och förhoppningsvis lite shopping...? Nästa vecka är det inlämning på projektarbetet, skönt att bli klar med det, men vägen dit känns lång. Det kommer att bli en tuff vecka.

Sov gott vänner. Nu vankas smärtstillande tabletter och sängen för Jennifer.
J.Johnsson

Baaah

Min hjärna är trött och mina tår är kalla. Isak har på tv:n alldeles för högt och pappa hostar konstant. Annars händer inte så mycket hemma hos familjen Johnsson. Vill vila ögonen på en bra film, men har ingen. Allt är bra och kasst på samma gång. Kanske behöver jag bara ta en huvudvärkstablett, ta på mig ett par strumpor, säga till Isak att sänka tv:n och pappa att ta hostmedicin, och sedan är allt verkligen bra. Eller är problemet djupare än så? Jag orkar inte tänka mer nu. Baaah.
J.Johnsson

Glädje



Om ett skratt förlänger livet måste vi bli riktigt gamla.
J.Johnsson

At Hägglinds

Hej hopp alla glada!
Dagen till ära sitter jag hemma hos Hägglinds och njuter av en lugn och solig söndag. Snart vankas det frukost/lunch/middag, blir lite knas när man är "Nanogris" som Stellan skulle ha sagt :)
Idag är det Filip, plugg och vänner som vankas. Bra kombination om man raderar händelsen i mitten vill säga.
Nej nu ska jag nog springa ner och hjälpa till med käket!

And by the way: JAG MÅR SÅ HIMLA BRA!
J.Johnsson

Spagettiben

Mina ben känns som spagetti, har varit fullt ös medvetslös på jobbet idag! Älskar och hatar sådana dagar... Efter jobbet drog jag till Camilla som befann sig i Johannes lägenhet. Blev en promenad och en fika hemma hos deras :) Nu står Filip utanför så jag måste dra! Skriver mer ikväll/imorgon istället :)

Puss & kärlek!
J.Johnsson

God morgon Sverige

Lördag morgon har precis grytt och här vid frukostbordet sitter Jennifer och knaprar i sig lite frulle. Det bjuds på grovt bröd med diverse pålägg, proviva jordgubbsdryck och kaffe i placerat muggen jag fick av Johanna i julklapp. Frukosten är optimal och väldigt god! :)
Gårdagens afton spenderades med Linda, Evelina, Petronella, Filip och Tomas. Vi åkte in till stan och fikade på "Cappucino", därefter blev det flumm time och senare till Teenage för att träffa ytterligare vänner. En lyckad kväll helt enkelt!
Idag är det jobb som vankas. Klockan nio och trettio ska jag befinna mig utanför Carolas, så det är kanske läge att börja snygga till sig om jag ska dra snart.

Ha en bra dag folks!
J.Johnsson

Lov, here I come!

Jaaa, äntligen har dagen som vi alla längtat efter kommit. Fredagen den 6:e februari då lovet är här - underbart! Bara en liten lektion kvar, och sedan är det lov! Dagen till ära ska jag fira min käre far som fyller år, och ikväll är jag öppen för förslag. Planerna för lovet annars är ganska boring, blir mestadels plugg. Jippi... Men lov är alltid lov, och man kan ju i alla fall träffa folk på kvällarna :D 

Hör av dig om du är sugen på att hitta på något ikväll!
J.Johnsson 


Skratt

Idag har jag verkligen skrattat hysteriskt mycket, och jag bara älskar det! Finns absolut inget bättre än när man har riktigt roligt, som jsg hade i skolan idag, och detta tack vare mina goa klasskompisar Johanna, Anna, Jenny och Rebecka. Jag säger bara vi fem + liiiiiite för mycket av lärare F, målande nedräkningslappar och Luther = flumm! Tack för skratten och för tårarna som så vackert hakade på, det gjorde min dag! :D
Efter skolan drog jag och Johanna in till Condeco för lite god mat, skvaller och projektarbetsplugg. Måste tipsa er om deras mozzarellasallad, den är supergod!
Efter några timmars slitande gav vi upp och drog iväg till Panduro, där jag köpte lite överraskningar till min kära far som fyller fyrtiotvå år imorgon. Avslöjar inte ännu vad jag köpte till honom, uti fall att han läser det här! Hihi

Trots att jag har mer smaskigheter att berätta om dagen tar vi det en annan gång för nu behöver Jennifer verkligen sova. Har dessutom en hel del att tänka på innan hjärnan somnar, så jag måste skynda mig :)
Sov gott!
J.Johnsson

Mystiskt försvinnande

Har precis anlänt till Krokslätt efter att ha väntat och väntat på Peter och fysik klassen som aldrig kom. Så nu har jag enen lång håltimma tills nästa lektion. Mycket segt vill jag lova, och speciellt idag också, eftersom att jag är on my own. Anita är sjuk och Johanna mystiskt försvunnen...?
Idag skulle jag träffat min Sofie efter skolan, men eftersom hon inte kunde blir det plugg istället. I för sig vet jag att jag måste och borde plugga, men jag har verkligen kommit in i en "jag orkar inte" period. Tur att man har en styck mysig och underbar Johanna med sig då man ska hårdplugga i alla fall. Om jag hittar henne vill säga, haha!

Nej, nu ska jag nog dra upp och köpa mig en stor kopp svart - mums!
Ha det underbart!
J.Johnsson

Sovdax



Nu ska Jennifer äntligen få sova, underbart! Har varit en skumm,  och framför allt en lååång dag. Skönt att den är över så att det kan bli helg och lov - wiiie!

Sov gott, för det ska jag göra! :)
J.Johnsson

Snö

Åh, är det inte helt underbart med snö så säg? Blev verkligen superglad när jag skulle ta in mina sängkläder som låg på vädring, och mötes av några snöflingor mot nästippen. Skrev snabbt ett mess till Olivia, och strax efter det var vi ute och promenderade i yrvädret. Då jag sagt hej då till henne och lunkade den sista vägen hem tänkte jag på vilken bra inspirationskälla hon är! Fick nästan småspringa hem för att min hjärna bubblade över med tankar och idéer som jag ville skriva ner. Hon är toppen min Olivia!
Linda kunde tyvärr inte komma förut på fika, så mammsen fick hjälpa mig att käka upp kladdkakan istället :) Nu, fyra timmar senare börjar Jejjas mage kurra efter lite fil. Mums, får nog springa iväg och ta en skål!

Ta hand om er!
J.Johnsson

Puuuh

Det är verkligen jobbigt att städa rummet när det är så rörigt, känner mig helt slut! Sitter för tillfället och skriver det sista på krönikan. Har lite svårt att få ihop slutklämmen, så därför tar jag en lite  paus för inspiration. Linda dyker upp om lite mer än en timma så jag funderar på att slänga ihop en kladdis, alltid gott och alltid uppskattat :)
Jag älskar att denna veckan går så fort för snart är det lov, och trots att det blir mycket plugg är lov alltid underbart! Hoppas någon av mina godingar vill göra något kuligt då! :)

Puss & kram
J.Johnsson

The day

Idag var det dax för den trede och sista föreläsningen. Jag och Johanna befann oss femton minuter över nio på Påvelundsskolan, och gick därifrån en timma senare. Efter detta åkte jag hem till min underbara mormor, som bor i Påvelund, och hälsade på. Det blev fika och en lektion om hur Facebook fungerar. Verkligen jättesött att mormor skaffat FB!
Nu har jag precis landat hemma i soffan, och tänkte vila några minuter innan det är dax för plugg och städning. Mitt rum har under flera dagar byggt en fin liten hör med kläder, skor och väskor, så det är verkligen på hög tid att jag tar ett röj där!
Runt fem kommer Linda över på en kopp svart, ska bli mysigt att kackla lite med henne!
Nej nu kallar kuddarna på mig! Ha en toppendag!

J.Johnsson

Raindrops



Jag älskar att promenera i regn. Har en speciell kärlek till det, det är nästa lika underbart som den långa bussredan till skolan. Att blicka upp emot himmelens sky och låta ansiktet mötas av en ljummen flod. Att känna hur regndropparna lägga sig som kristaller i håret. Att låta fötterna vandra på pölar av vattnet.

Jag hoppas det regnar imorgon.
J.Johnsson

Brottom

Tjoho!
Skriver detta i all hast medans jag slänger på mig skorna och jackan. Ska nämligen ut på en promme med Matilda, men kände ändå suget efter att få blogga lite :) Idag har min älskling kommit hem från havet, var underbart att träffa han igen då han hämtade mig i skolan! Ska iväg till honom senare igen, och fram tills dess blir det mestadels plugg.

Oj, nu måste jag gå! Ha det toppen!
J.Johnsson

Sömn

Denna helgen har jag sovit väldigt lite, men samtidigt skulle jag inte vilja sova bort en enda minut av den tiden. Hade så sjukt mysigt med Camilla och Petronella i Johannes lägenhet i lördags. Ett minne jag sent kommer att glömma.
Måste också bara tacka Matilda för ditt söta sms idag, det gjorde min dag! Trots att denna veckan är tajt hoppas jag att vi hinner träffas!
Nej nu ska jag vara lite duktig och lägga mig i hyffsad tid för en gång skull, men först ska ögonen vila mot ett "Sex and the city" avsnitt som ligger och väntar på mig.

Sov gott vänner!
J.Johnsson

Jag vill inte.

Tanken har genomborrat min hjärna; jag ska göra saker jag vill, saker jag mår bra av. Kemi B är inte en av de sakerna. Jag vet att jag måste, och att jag borde räkna på det just i detta nu, men jag vill verkligen inte. Det är tur att jag inte lever i samma värld som du, då skulle jag aldrig klarat av det här. Nej, när verkligheten blir för jobbig gömmer jag mig i min musikbubbla. Slår på några sköna bitar, sluter ögonen och tänker på något vackert. Jag tänker på personerna utanför min bubbla, undrar om de tänker som jag. Ibland undrar jag om jag kanske tänker för mycket. Kan man göra det?

Mycket av det som snurrar i mitt huvud dessa dagar är kring mina vänner. Vissa vet jag inte var de står, eller om de ens är mina vänner. Vi talar, men vi talar inte med varandra. Inte som vi brukar. Många nya personer har också dykt upp i mitt liv, underbara personer som jag är evigt tacksam för.

Kemin får fortsätta att ligga där på skrivbordet och ruttna. Jennifer ska gå och lägga sig med ett leende på läpparna, och se på något mumsigt TVprogram innan dess.

Hur mycket du än limmar glaset så syns det att det är trasigt. Sprickorna syns igenom.

J.Johnsson

Kaffe

Sitter i skolan och häckar. Moncan har gått wild och givit oss rast alldeles för tidigt, Jennifer likes a lot! Dagen har hittills inte varit så ansträngande, räknade lite matte och besvarade några frågor på MSK:n. Skönt att man kan känna att skolan är lugn for once.
Nej nu känner jag att kaffet kallar på mig. Ska nog springa upp och slänga i mig en kopp! Tänk att man aldrig tröttnar på dess ljuva smak som förtrollar min mun till ett paradis. Mmmm....
Ha det gott folket! Btw, någon som är sugen på en promenad ikväll kanske? :)

Kärlek
J.Johnsson


I tid

Godmorgon kära läsare!
Idag är jag för en gång skull klar i god tid, har typ aldrig hänt under mina tre år på gymnasiet. Om 32 minuter går bussen från sikgatan, vilket innebär att jag kan sitta här och skriva om allt och ingenting i 22 minuter till!
Helgen har varit helt underbar, men kan den bli annat än det när man har så underbara vänner som jag har? :) Igår var det konsert med Adan Brown som gällde, OJ va bra det var säger jag bara! Kören, ni är grymma! Efteråt drog vi hem till Matilda ett gäng och fikade, och några av oss stannade och babblade kanske lite för länge :)
Planerna för dagen är väl inte allt för stora, skola och sedan plugg. Jippi, NOT! Misstänker att vi ska åka skridskor idag på gymnastiken, och jag hoppas verkligen att fallet inte är så, för då är jag körd.

Hörs senare! Take care so long!
J.Johnsson

Sex and the City



Oj, va jag är trött! Jag och Petronella sov hemma hos Millan i Johannses lägenhet igår, och blev ungefär tre timmars sömn. Så man känner sig inte så jättefräcsh direkt, haha.
Kom till Millan runt sex tiden, vi gjorde i ordning oss och drog sedan in till stan med Petronella, Emma och Emelie. Det blev käk på El Corazon, och sedan hem till Millan för "Sex and the City" filmen, är verkligen helt såld på det programet! Så mycket mode och så många snygga skor, ahh underbart.

Nu är det käk som gäller, och senare blir det gospelkonsert. Hoppas vi ses där!
J.Johnsson

RSS 2.0