Ett steg




Ett steg på vägen. Ett steg i rätt riktning. Ett steg som gör att det känns bättre.
J.Johnsson

Complicated

Det värsta är nog rykterna, att folk pratar så mycket. Jag var väl inställd på att det skulle bli tungt, men kanske inte att vissa vänner skulle agera som de gör. Jag är kanske inte den personen som jag brukar vara just nu, och därför förstår jag att folk blir förvirrade. Men jag är fortfarande Jennifer, under högen av all skit.
Jag försöker verkligen även om det inte verkar så, och jag vill verkligen inte såra någon på vägen. På samma sätt som jag får tänka på hur skulle jag vilja bli behandlad om en kompis till mig råkade ut för detta, skulle jag vilja att du också försökte tänka. Hur hade jag agerat i Jennifers situation, om jag var i hennes skor. Det kanske blir lättare att förstå då, vad vet jag...

Jag älskar er mina vänner, och jag vill inte förlora er.
J.Johnsson

The music complete me

"Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva"


Håkan Hellström sätter ord på det jag jag söker. Han tröstar mina döva öron.
J.Johnsson

Skit i skiten


Jag har bestämt mig för att göra som en god vän till mig sa; skit i vad alla andra tycker och tänker, och tänk på dig själv för en gång skull. Jag ska bara lyssna på de som jag vill höra på, som mormor. Hon är en av de visaste och goaste människan på denna jord. Att kliva in i hennes hus är som att kliva in på en plats där endast frid och kärlek råder, där blir livet problemfritt för en stund. Det är magiskt. Älskar dig för att du är den du är, min mormor!

Livet har sina goda stunder



Nej nu kunde jag inte hålla mig längre från att skriva några rader! Har aldrig varit så mycket för det här med dagbok, så i någon mening är det ju här man skriver av sig sina tankar. Trots att jag kanske borde skriva om mig och F, väljer jag att vänta. Det är fortfarande rörigt, och det är många som läser denna blogg som mer än gärna sprider ett rykte...
Snart bär det av till jobbet, fattar inte hur jag ska kunna arbeta i mina naglar bara - har gjort akryl naglar nu i veckan - men det återstår väl bara att se. Gårdagen spenderades inne i staden på bio där ögonen vilade på filmen "Gran Torino" som inte var så bra, inte enligt mig i alla fall. Därefter bar det av till Tintin för lite käk och kaffe, men när vi såg att det var överknökat blev det Take away, och käk hemma hos Petronella. Tack för en mysig kväll vännerna! 
Ikväll blir det fiesta ala Shrimpy, vilket vi ser fram emot. Med Rebecka som grillmaster och oss andra shakeande i bakgrunden kan det inte bli så mycket bättre!

Ha en toppendag, och ta vara på dagen. Det är något som jag lärt mig under denna jobbiga tiden, för livet har faktiskt sina goda stunder även när det stormar runt omkring.
J.Johnsson


Förklaring

Okej jag vet att jag varit förvirrande och konstig den senaste tiden, och jag är verkligen ledsen för det. Förklaringen ligger bakom att jag och Filip har det lite jobbigt just nu, och därför leker inte livet just nu, det är skit helt enkelt. Jag vill inte prata om det och inte babbla massa detaljer, bara förklara mig så slipper ni undra.

J.Johnsson

RSS 2.0