Drömmar och verklighet.

Igår mättade jag magen med spenat och ägg. Den blev förvirrad, men verkade acceptera det. Idag började jag dagen med att ge den annanas, vilket den för tillfället ljublar över, medan mina tänder suckar över de bitar som nu sitter kvar emellan dom.
Grannen som i och för sig bara är tillfällig, har världens gulligaste man. Han hänger ut tvätt nästan varje dag, och plockar omsorgsfullt in den på kvällen. Men jag tror inte att hon uppskattar det, det verkar inte så. Men vad vet jag.
I natt så drömde jag om er. Jag insåg att jag saknade er, massor. Jag grät i drömmen, det gjorde ont i hjärtat.

Nu blir det ut i skogen och klättra i bergen.
J.Johnsson

galenskap.det gjorde faktiskt skillnad. och jag har bara testat det i två dagar. galenskap.
jag har bojkottat stora bokstäver, för en stund i alla fall. och jag har tänkt jättemycket på ekorrar idag. det är lite konstigt, jag vet. imorgon ska jag träffa gamlefarfar. det blir äkta glädje.

j.johnsson

I min musikbubbla.

Hon tittade på mig länge innan hon sa, "Mår du bra? tystnad. Egentligen...?" Svaret var kallt, 
och ordet som kom ur min mun var; jag vet inte. För det gör jag faktiskt inte. Jag vet inte.
Jag tänker för mycket, skriver för lite och lever på russin och äpplen. Jag har flyttat in
i en musikbubbla och har hjärntvättat mig med låtarna Glorious, Wishing I Was There,
Against The Wall, Stuck On The Moon
och Be With You. Alla från en av favoritartisterna,
Natalie Imbruglia. De som gör dom, eller henne så himla bra är texterna. Läs och njut.

Be With You:

"Don't you see the light has changed and nothing looks the same
Just shadows on the ground
And if you listen hard enough you'll hear

I don't wanna dream that anything'll change
And all I know's I don't wanna live if I don't wanna be with you

Come in here
I'll keep you safe
There's too much going on underneath the stars
And if I hold you close enough you'll feel

I don't wanna dream that anything'll change
And all I know's I don't wanna live if I don't wanna be with you

I don't wanna hurt you
I don't wanna smile if you don't know
I don't wanna live if I don't wanna be with you

I just wanna be with you
Take it all
Take our turn
I want to see the world with you
I just want you by my side if you don't mind

I don't wanna dream that anything'll change
And all I know's I don't wanna live if I don't wanna be with you

I don't wanna hurt you
I don't wanna smile if you don't know
I don't wanna live if I don't wanna be with you

I just wanna be with you "

J.Johnsson

Kreativitet.

Det blev tre rosa och fyra lila. Fem små och två stora. Tre hamnade på ett svart papper, två på platser i rummet där jag kan bli påmind om dom, och två ligger döda på skrivbordet. Kan man tejpa på en vägg? Jag skall försöka.

Lay your trust in God, and he will show you the right way.

J.Johnsson

Effektiv.

Dagen har varit tajt och stressig, men ack så effektiv. Vid åtta sjöng Jeremy Kay för mitt sovande öra, men jag lät honom hållas en timma innan han fick min trötta kropp att gå upp. Det blev frukost med mor, som sedan gav mig glädje beordingen att hämtande broder Jonathan från båten. Vi tog en shopping runda, han och jag, och med mig hem fick jag ett par brallor, två tröjor, några rosetter och hårgrejer, och ett par grymma hörlurar som faktiskt i detta nuet vilar på mina öron. Faktiskt - ordet smakar bra. Faktiskt.
I vilket fall, så blev det en snabb kopp svart på det innan jag skulle iväg på ansiktesbehandlingen - både det bästa och det värsta på länge - , och jag hann inte mer än att sätta mig i bilen på väg hem innan Sofie ringde och sade att hon var utanför mig. Vi bokade hotell, ja hotell, vandrarhemmet var fullbokat så nu ska vi leva lyx istället - typ. Sofie försvann och jag åkte in till staden, hämtade mitt pass, hämtade mor på jobbet, duschade och gick till basgruppen. Så there it is, min dag. Lite bra att skriva upp sånt här ibland, då vet jag ju vad jag gjort. För vem lägger egentligen sådant onödigt på minnet? Inte jag.

Filmer som jag sett men vill se igen har ramlat över mig på senaste, typ som Rent. Grymt bra film för dig som har lite konstig filmsmak och gillar musik - det är en musikal. Smakprov:

http://www.youtube.com/watch?v=x8iTeDl_Wug

Nu ska jag hjärntvätta hjärnan med herr Hellström, lyssna igenom alla låtar jag har utan avbrott. Jobbigt om någon ringer eller börjar kackla med mig bara.

J.Johnsson

Hata är ett starkt ord, lika starkt som älska.

Mina tankar är jättekonstiga ikväll, och doesn't make a sense at all. Jag känner mig förvirrad och vet nog inte vad jag pratar om. Tror jag. Jag kanske hörde fel när du sa vad du sa härom dagen, just nu hoppas jag i vilket fall att jag gjorde det. Jag känner mig som om jag lever i en bok, i den boken. Du är hon och jag är han. Jag hatar den här skiten. Hata är ett ord jag sällan, eller fakitskt aldrig tar i min mun. Det är så starkt, starkare än de flesta, i jämvikt med älska. Men just ikväll passar där inget annat. Jag måste gå och skriva lite dagbok innan jag skriver något dumt här.

J.Johnsson

En tänkande söndag.

Jag kan inte minnas vad jag tvättat eller kletat in mina händer med, med de luktar jättegott. Så där pussgott, ni vet när man inte kan låta bli att pussa på dom. Nagellacket är så där snyggt avskavt och mina läppar är trasiga. Jag ska hem till Carro och leka, och ikväll blir det disneykväll hos Rebecka. Hjärnan bubblar över. Jag måste skaffa mig en låda att lägga alla tankar i.
I guess I should regret it. But I don't. I don't want to. I gave you my heart and I still want you to have it, even though I see it starts to slip from your beautiful fingers.

J.Johnsson

Du.

Det känns som jag känner dig jätteväl, trots att jag aldrig ens pratat med dig. Jag gillar hur du tänker, hur du skriver. Helst av allt hade jag velat hoppa på dig och föreslagit att vi skulle leka någon dag, men det fungerar väl inte riktigt så antar jag. Låten du lade upp lyssnar jag på nu för fjärde gången, och den är verkligen underbar. Den ska vi se till snart hamnar på min ipod. Måste verkligen byta låtar där, trots att jag älskar låtarna jag hjärntvättar mig med. Funderar på att köpa mig ett par riktigt grymma hörlurar också. Och ett par nya converse. Såg en kille som hade knallgröna, sjukt snyggt.

Tror jag springer ut och gömmer mig i skogen en stund.
J.Johnsson

Där vill jag vara.

Hans ögon var täckta av en halsduk. Vi sa inte ett enda ljud, bara slängde in honom i bilen, spelade gärnet med barnmusik och brände iväg. Blev några tvärnitar, några partyvarv i rondellen och utslängningar för att snurra honom tills hans bens inte orkade stå, innan vi anlände till hem till Oscar där resten av gänget väntade. David hade fyllt tjugoett, och detta kunde vi ju inte fira bättre än med ett överraskningspartaj och en kidnappning. Efter mat och kackel tog vi en promenad, och Junte visade oss en magisk sida av klädesholmen. För det var den faktisk, i alla fall för mig. Den smala vägen som vi gick på omfamnades av vackra vita hus, vars väggar var täckt av rosor. Jag log när jag såg det, och kunde inte låta bli att stryka händerna över dom. Hjärnan viskade att här vill jag vara. Här eller på Åstål. De vackraste platserna mina ögon mött, det är så genuint, så äkta.
När vi vandrat färdigt blev det film. Jag somnade på golvet, och vaknade av att jag hörde mig själv prata i sömnen. Jobbigt arv från min fader. I bilen på väg hem hände ungefär samma sak. Jag slöt mina ögon och det sista jag såg var Tjörn skog, och jag öppnade mina ögon och det första jag såg var Fiskebäcks skog. Trots att jag egentligen borde slängt mig i säng så fort jag kom hem kunde jag inte låta bli att hämta några värmeljus och kolla på mina nya ljuslyktor. De är fina. De är oranga. De är Jenniferiga. Täcket från min barndom omsluter mig, och på fötterna bär jag det underbaraste mina fötter någonsin burit, och jag funderar seriöst på att typ aldrig ta av dom.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - Håkan Hellström.


J.Johnsson

Hårlös.

Håret är borta på mitt huvud. Eller ja, inte allt, men väldigt mycket. Jag älskar det. På golvet ligger en enorm hög med kläder som jag helst vill förtränga, och någonstans luktar det typ kokos..? Ja, kokos faktiskt. Jag och Rebecka lekte med Martin idag, och vi samlade raggningspoäng. I got eleven, or perhaps twelve. På natten träffade jag Patrik och vi åkte runt i hans bil, pratade och lyssnade på goa gitarrsolon. Underbart.
Nu ska Jennifer verkligen sova. Imorgon blir det städ och gamlefarfar Olle.

J.Johnsson

Kramad på insidan liksom

Det var som om jag fick en stor, varm kram. Fast på insidan. Tänk att några så få, simpla ord kan vända upp och ner på den värld man lever i. Ett leende kommer att vila på mina läppar hela denna dag. Kroppen börjar läka nu också, bara halsen som fortfarande är lite lost.

Ha en underbar dag och visa de du älskar att du faktiskt älskar dom. Att ta orden i sin mun är mäktigt, men att visa det i handling, det är äkta kärlek.

J.Johnsson

Jag meningar.

Jag fäller något så vansinnigt. Jag har fått en galen idé. Jag börjar få snytsår under näsan. Jag borde sluta börja varje mening med jag. Jag borde sluta leka med den svenska grammatiken, och tvångstanken - inte få in "att" i någon av mina meningar. Jag borde skaffa mig ett nytt öra som inte kliar. Jag borde skaffa mig ett nytt hjära, ett som är dött, ett som inga känslor har, ett ingen smärta känner.

J.Johnsson

Galet.Tiden går fort när man har roligt. Snart var detta ett år sedan. Tjejhelgen hos Jennie. En helg jag aldrig kommer glömma, hoppas jag. Hittade några lägenheter i Majorna igår, och insåg att jag faktiskt skulle kunna finansiera det. Faktiskt. Men jag vet inte, det handlar väl om att våga eller inte våga. Kanske efter jul, efter att jag bott i mormors hus medan de är bortresta. Ser så sjukt mycket fram emot det, jag boende i huset jag mår som bäst i. Tänk ändå att om två månader är jag på andra sidan jorden, och om två veckor är jag i London. Galet. Galet kul.

The man.

Nu hade det inte suttit fel med nässpray vill jag lova. Men, men vad ska man göra när man inte har någon hemma? Tja i för sig, snyta sig, som jag ägnat hela min dag åt. Känns helt seriöst som om jag kommer snyta ut hela hjärnan när som helst - utan krydd.
Jag gick och lade mig för drygt en timma sedan, men har varit uppe och sprungit runt en massa så nu är jag allt annat än trött. Så jag började få lite busiga idéer och planer i mitt huvud och började smida på några, så för tillfället är hela min säng full med papper, pennor och näsdukar. Har i princip hela livet blivit lite pikad för det där, att jag gillar att anteckna saker och ting. Men jag vet inte, det ger mig en viss ro på något sätt, ordning och reda skall det vara.
Apropå ordning och reda så var jag uppe hos min hemmafruväninna Olivia idag - höhö, som dessvärre också är sjukling i dessa dagar, och lånade några filmer. Hennes mamma skrattade åt min klädsel, och hon själv bara komenterade att hon var chockad att jag inte hade lösgodis.

När jag var hemma hos Sofie härrom dagen så diskuterade vi väldigt mycket framtid. Jag blev nästan förvånad själv när mina läppar sade; "Om jag hittar mannen jag vill leva med nu, så skulle jag kunna tänka mig att förlova mig och gifta mig ganska snart." Jag har alltid haft inställningen att jag vill vänta med allt sådant där, men nu när vänner börjar förlova sig och få stora magar med liv i, vill jag också vara där. Men det finns ju ett litet problem. En man. The man.

J.Johnsson

Sjuk, day two.

Jag är uttråkad. Jag tycker allt annat än om att vara sjuk. Det kliar i min hals, i min näsa, i mina öron och i hjärnan. Någonstans i huset sitter Isak och spelar gitarr och sjunger, han är nog den mest musikaliska av oss, tycker jag i alla fall. Redan som lillskrutt satt han och spanade på idol tillsammans med oss och komenterade människors falska toner, fel takter med mera, och hade rätt varje gång. Sjukt roligt, sjukt irriterande, och sjukt mäktigt för att vara så liten.

Apropå lillskruttar och bröder, jag saknar min Jonathan. A lot.
J.Johnsson

Morr

Jag får panik av att vara sjuk! Jag har i princip inte gjort något vettigt på hela denna dagen, och nu kliar det verkligen i fingrarna. Dessvärre känner jag mig sämre nu än i morse. Skit också. Det värsta är nog att jag får så himla mycket tid att tänka, och jag vill eller orkar verkligen inte tänka. Jag ska uppfinna en stänga av hjärnan maskin. Det kommer bli en succé, i alla fall för oss som tänker för mycket.
Det bästa med denna dag var nog stunden i hammocken med skrivblocket i min hand. Eller nej, mormors samtal var det nog. Hon är bra min mormor, nästan för bra för att vara sann ibland.

J.Johnsson

Drömprinsen

Man fick välja en svensk kändis och från ett annat land. För mig var det lätt; Brolle och Jude Law. Helt klart. Egentligen kan jag inte sätta finger på vad det är som är så sexigt med dom, typ samma som Robert Pattinson. De har bara det där lilla extra, det som Jennifer faller för.

Vi byggde också upp drömprinsen, innefrån och ut. Vad jag kan avslöja om honom är att han bär skinnjacka, en tajt v-ringad tröja, ett par svarta tajta brallor, en halsduk hängande över axlarna, och självfallet ett par rejäla, grova boots. Mmm...
Haha, japp det är alltså sådant här jag ägnar mina sjuka dagar år. Jag borde verkligen skaffa mig en hobby.

J.Johnsson

Sjuk.

Jag vaknade av att jag flög upp ur sängen och kippade efter andan. Halsen var full av äckel, och det var näsan aswell. När jag hittat luft att ge mina lungor tog jag mig till köket och slängde på kaffe, kanske lite för mycket så nu har jag massor av gift att dricka hela förmiddagen.
Så vad ska jag ägna min sjuka dag åt? Jag har ingen aning. En bra film kanske? Nåväl, här kommer ett smakprov på vår Korvjejja & Falukorvsbecka dag på Tjörn:J.Johnsson

Du är snygg.Han är typ det sexigaste jag sett. Förutom Håkan då, men det är liksom på ett annat sätt. I vilket fall så är det honom som jag har vilat ögonen på hemma hos P, tillsammans med henne, F och A. Senare droppade även tjörnkillarna in, men de såg nog inte på filmen med samma ögon som vi. Vi dregglade och dog, och dog och dregglade.

Imorgon beger vi oss upp till Dyrön för att kolla på mufflisar, Rebecka och jag. Ska bli grymt kuligt, since vi kacklat om dessa varelser alldeles förlänge utan att ha sett dom real life. Men vi ska åka tidigt, så jag borde verkligen sova nu. Och jag ser verkligen fram emot natten eftersom nya lakan har hamnat i min säng. Första natten med renbäddat är alltid lika härlig, speciellt när det är påslakan från barndomen som omfamnar kroppen.

J.Johnsson


Depp, pepp och glass.

Det var så bra att jag ville gråta. Det var så bra att det gjorde ont. Texterna, musiken, scennärvaron, allt var perfekt. Men tyvärr var många av texterna för hårda att ta med tanke på veckan. Jag vet inte hur mycket jag gråtit igår och idag. Patetiskt. Hårdast slog raderna; "Jag älskar dig så mycket så jag hatar dig" och "... är att aldrig ge hjärtat rakt ut". Finns så mycket jag skulle vilja skriva, så mycket som jag precis skrivit men sedan suddat ut igen. Jag får göra som de säger, tänka på något annat.

Vi fick en sådan där sjuk Jennifer och Sofie lek. De fick nummer. Den bästa var en tia, och den lägsta en nolla, men de flesta var åttor.
Annars ägnades dagen åt depp, pepp och glass. Ja så skulle man nog kunna sammanfatta denna dag; depp, pepp och glass.

J.Johnsson


Håkan och vi.

På altanen sitter vi, jag och Sofie, i hammocken. Det är kallt och fötterna börjar tappa sin känsel, men egentligen bryr jag mig inte. Vi har ätit en hel burk Ben & Jerry's, sjukt gott, sjukt mätt. Ikväll blir det Håkan på Liseberg, helt klart en av Sveriges, eller kanske världens snyggaste artister.

J.Johnsson

Tystnad

Innan jag vet hur jag ska formulera mig håller jag tyst. Både här och i verkligheten.

J.Johnsson

Love story
You'll be the prince and I'll be the princess, it's a love story, baby just say yes. 
J.Johnsson


Morgonstund

För er kära läsare är det nog bekant vid det här lagret att jag har en viss kärlek till morgonstunder, speciellt frukost. Men vissa månar är snäppet vassare än andra, idag är en sådan morgon. Med fem vackert tända, doftande ljus på bordet sitter jag och små huttrar i det kalla huset och ser dagen gry. Är grymt sugen på en morgonpromenad, men det finns inte tid för när man ska köra sin lilla skrutt till lillebror tillbaka till skutan om si sådär tjugo minuter. Därefter blir det en tripp till RX, och sedan iväg till Kungälv för att jobba. 
Ha en härlig dag, och är du ledig, ta vara på dessa goa dagarna, man vet aldrig när de är förbi. 

J.Johnsson  

Autumn, marry me.

Jag älskar verkligen hösten. Hade jag kunnat så hade jag gift mig med den. Har börjat ta långa, sena, kvällspromenader på egen hand och kan starkt rekomendera det. Med en stor halsduk runt mig, lite för högt spelandes musik i öronen, dansar jag fram på gatorna, och jag mår så gott av det. Hade någon sett mig hade de nog trott att jag var stupfull eller galen.

Idag har varit en helt underbar dag. Jag har varit hos mormor och bestämt mig för att åka med henne till Sydafrika i vinter, träffat min saknade broder - så skönt, och haft basgrupp med vännerna. Dagen har också varit fylld med ovanligt många tårar, både glädjetårar och tunga tårar, men de har också styrkt mig.
Vissa dagar är bara så himla bra, idag är en sådan dag.

J.Johnsson

I like it.

Sex timmars Scrubs maraton med Tomas, och det var helt klart värt det. Min hjärna säger aj just nu, så jag funderar skapt på att bege mig ut på en promenad. Jag gillar det här att ha så mycket tid nu för tiden. Jag kan göra sådana saker som jag aldrig hunnit, men alltid velat innan. I like it.

J.Johnsson

Överenergi

Jag har ingen aning varför jag är så pigg, klockan är ändå halv fyra jennifer...

Dagen har ägnats åt städning, tänkande, skrivning och degheter. Dagens bästa var helt klart ensamhetsstunden uppe på Rösa. Trots att det var svinkallt och min rumpa ganska snart domnade bort, så var det helt underbart. Där är platsen jag finner ro, platsen där tankarna kan få flöda fritt. Med Håkan högt sjungandes i öronen och blicken ner i mina papper hörde jag inte flickan som kom. Berget är ganska stort, ändå hade hon satt sig knappt en meter från mig. Lite halvt diskret försökte hon snegla på krumelurerna jag kladdat på mitt papper, men jag såg i ögonvrån på hennes uttryck att hon inte förstod något. Sedan gick hon bara, utan att säga ett ord. Härligt, men knepigt.
Då klockan passerat halv åtta började folk droppa in hem till min lya, och det blev tacopaj och trevligt kackel. Sedan fördes vi till Bockaberg, och innan vi anlände hem igen blev det ett donken besök. Muums.
Imorgon blir det Scrubs maraton med Tomas, det kommer bli äkta värt kan jag lova.

J.Johnsson

Deg dag

Väldigt seg idag efter att klockan ringde femton minuter över åtta och det bärde av till kyrkan för storstädning. I för sig lite mysigt eftersom det var massa roligt folk där, men ändå degigt att gitta upp så tidigt. Så nu ligger jag bara i soffan, gäspar och kollar på Scrubs. Snart blir det en promenad upp till Rösa, funderar på att ta mig penna och papper och skriva några rader.

J.Johnsson

RumpanBar.

Nio personer hamnade på RumpanBar. Det blev goda saker ner i magen, lite grattis i efterskott firande för S, och sedan hem till R. Kvällen var lila och en av de många frågorna som flög ur pappsens mun innan vi drog ut var varför jag sminkat mig så hårt. Är sminkningen hård bara för att man använder någon som man annars inte gör? Färg i sitt gråa ansikte.

Nu måste ögonen få vila några timmar. God katt eller nåt.

J.Johnsson

Pirr pirr

När man inte äter mumsigheter så som kakor och godis så drömmer man om det. Jag drömde att äcklet som alltid tar för lite betalt eller bjuder på en dricka inne på sitt café i Kungälv bjöd mig på choklad. Oh God I loved it. Konstigt att det kan smaka så bra, trots att det är en dröm...
För tillfället sitter jag med bränt kaffe gurglandes i munnen och har lite pirr i min mage. Men jag kan inte avslöja varför, inte ännu, hihi.

Nej jag borde ta tag i katastrofen till rum jag har. Snart i alla fall...
J.Johnsson

Ljudet av tystnaden.

En lugn dag på jobbet har passerat. Den sista timman sög jag bara in det, ljudet av tystnaden. Skönt. Hjärnan har varit sjukt jobbig idag och på vägen hem hade jag bara lust att veva ner rutan, kasta ut den och köra över den. Splasch.
Föresten, jag har idag tagit modiga beslut i mitt liv. Närmare bestämt tre stycken. Två hamnar i hemlighetsbubblan, men en kan jag väl avslöja. Piercing.

Dagens guldglimt var nog flickan på trappan. Kan knappt ha varit fyllda två, och orden var inte många. Ändå lyckades hon få fram; "Amma, ja hjälpa dig vagnen upp." Jag smälte.
J.Johnsson

Ta mig härifrån.

Jag vet inte vad jag ska skriva ärligt talat. Jag trodde jag visste, men det gör jag inte. Natten var lång och tung. Kanske att ögonen fick vila en timma, men jag betvilar det. Jag sade till mig själv flertalet gånger att tänka på något annat, men min hjärna förstod nog inte för tankarna rullade tillbaka till samma plats over and over again. Ta mig härifrån.

J.Johnsson

Skapande.Efter jobbet vandrade fötterna hem till denna kvinna, emelie. Det blev en promenad och kackel om saknaden till hästtiderna. Vi gjorde en plan och gick hem med ett leende på läpparna.
Med mätt mage efter alla frukter som smitit ner genom min mun idag sitter jag nu och pysslar. På schemat står skapande av armband, hansband och annat man kan trä runt sin kropp. Första steget har tagits. Det känns bra. Riktigt bra.

J.Johnsson

Morgon tankar

Tisdag morgon och jag sitter med munnen full av brödsmulor och ananas. Tanken slog mig om jag hade några mynt till parkeringen idag och jag hamnade med nosen ner i plånboken, och en borste lade sig i min hand och började taffsa på mitt hår. Det skulle den aldrig ha gjort. Man ska inte borsta jenniferfluff när det är torrt. Inte snyggve. Datorn dog och fula ord flög ur min mun, men som tur var hade bokstäverna jag kladdat ner sparats. Hittills har jag ägnat mina lediga dagar åt städning, bakning och planering och förberedelser till det jag egentligen vill göra. Frågan är bara när jag skall börja? Imorgon kanske? Imorgon.

J.Johnsson

För att jag vill.

"What if there was no light
Nothing wrong, nothing right
What if there was no time
And no reason, or rhyme

What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life


What if I got it wrong
And no poem or song
Could put right what I got wrong
Or make you feel I belong

What if you should decide
That you do want me there by your side
That you do want me there in your life


Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

What if I should decide
That I do want you there in my
life
That I do want you there by my
side"

Varför? För att texten är bra. För att jag vill. På riktigt. Nu.
Längtar, saknar, drömmer, hoppas, tror.

J.Johnsson


Du är kärleken

Det finns saker jag vill skriva, men inte borde. Kanske just därför jag skaffat mig en skrivbok, jag vet ärligt talat inte. Vad jag vet är att jag älskat denna helgen mer än någon annan helg på länge. Den påminde mig om varför jag tror. Jag tror på kärleken. Gud, Du är kärleken.

J.Johnsson

Dirty lobsterJag och Olle äger på att sälja hummer. Typ. Idag är det söndag, och en ny telefon har hamnat i min väska. Wiie!

J.Johnsson

Skit.

Jag väntade och väntade men det kom aldrig. Jag kanske ska kväva det som människor brukar kalla för känslor, jag vet faktiskt inte. De gör ont i alla fall, och jag vill inte ha dom i min kropp. Plus att jag inte vann något på Trisslotten jag köpte. Skit. Jag tror jag ska försöka sova bort allt. Imorgon ska jag leka med pappa.

J.Johnsson

Äkta

"Du sa det till mig, allderles nyss.
Du sa det där man aldrig får säga.
Du sa; Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig.
Säg det igen, säg det igen, jag vill höra.
Säg det igen, säg det igen."

Gillar dina texter. De är liksom äkta.
J.Johnsson

PysseldagHamnar man på Panduro kan man komma därifrån med fina saker.Och göra kuliga saker med sin skrivbok.Dagen ger mig en härlig känsla i magen. Kan inte sätta finger direkt på vad det är, det är bara bra.
Jag gjorde något jag inte trodde jag ville eller vågade, och ännu mindre skulle gilla. Jag lunchade. Själv. Det var det bästa på länge. Tankarna hamnade i min nya skrivbok samtidigt som jag smuttade på en kopp kaffe. Detta kan leda till något bra, hoppas jag.
När jag anlänt hem tog jag mig till skogen med fröken Cleve, letade upp några bär och hoppas kunna trolla till saft av dessa små blå. Senare blev jag kidnappad till Kungsmässan och sedan hem till Petronella för kvällsmat, där den sämsta humorn var den bästa. 

Detta inlägg är föresten tillägnat min kära väninna Filippa för att hon är en fjant. Tss.. ^^

J.Johnsson

Livet är härligt

Vissa saker kanske inte är meningen att man ska förstå. Som hur en film kan skjuta en pil rakt in i hjärtat, och där giftet att denna film pekar på ditt liv rinner ut i ådrorna? Eller varför september kläcks med solstrålar? Eller hur sommar Ernst kan vara så mysigt sexig, trots att han retar nippran på en? Kanske kommer svaret inte stå lika tydligt som svart på vitt, men jag ska söka svaret på dom.

Om nio minuter kommer Jonathan och mammsen hem, då vankas en kopp i solskenet med dom. Sedan kommer jag ägna min dag åt att städa, skriva och cykla. Livet är härligt.

J.Johnsson

RSS 2.0