Tom tisdag.

Trodde verkligen det var lördag när jag vaknade till den dunkande musiken från lilla lillebroderns rum. Sedan slog det mig, den tomma tisdagen. Har blivit såld på Krunegård, han ligger i samma hög som Håkan, Kent och Winnerbäck. Det smakar bra, riktigt bra. "Ibland gör man rätt, ibland gör man fel."
Vad jag ska fylla min tomma tisdag med? Jag har ingen aning faktiskt.

Helgen med Petronella på öa var utsökt, tycker verkligen om den tjejen.J.Johnsson

Morr.

När jag ser dig vill jag bara slänga en yxa i ditt fula huvud, och berätta för dig hur illa jag tycker om dig. Det är väl okej? I alla fall liiite okej.

Och om du undrar, det gjorde galet ont. Som ett knivhugg i bröstet.

Ibland är det gott att bara skriva av sig all ilska. Datorn äter liksom upp den. Så nu kan jag fortsätta dansa i min säng med det finfina påslakanet och med mitt finfina sidennattlinne på mig, wipeliwoop.

J.Johnsson

wipeliwooop

tror någon lade lyckopiller i min morgonjuice för idag är livet på topp, wikadikado! TACK.J.Johnsson

dumma, dumma hjärna.

jag tycks se alla, men vem ser mig ? jag tycks ge alla, men vem ger mig ? jag tror att jag ska kunna sova bort det, intalar mig själv varje kväll att imorgon blir en bättre dag. men det blir inte bättre. jag skulle behöva båtsemester. vara på havet några veckor. bästa medicinen för alla dumma tankar att försvinna.

J.Johnsson

mmm, kanske.

skratt. tårar. skratt. min kväll kort och gott. mm.
dag? jo, frukost på trappan (som jag ätit hela veckan - liiikie!), frisören, pannkakskalas, promenad, sångövning, och våldgästningkvällsmat hos rebecka med massa stördheter.

och om du undrar, kanske.

J.Johnsson

en dag i haga.

alla ni män som klär er i hatt och färgglada skor, ni gör min dag. ni gör mig glad liksom. vi satt i Haga idag, bästis och jag. tittade på folk och förundrades över hur människor ser ut, hur olika vi ser ut. han skrattade mest åt dom, jag gladdes åt deras egenhet.J.Johnsson

Sjuk.

Jag känner mig som en sjuk, enorm valross. Jag har tappat min röst, och halsen också. Tror jag. Och hosta på det onda är mindre skönt vill jag lova. Tur att jag har en Niclas som tar hand om mig.
J.Johnsson

RSS 2.0