Helt slut

Puuuh, vilken dag! Känns som första gången jag vilar idag nu när jag krypit till sängs. Jobbade från elva til halv fyra, riktigt kul eftersom vi hade modevisning i butiken på vinterkollektionen. Mindre kul var att det inte var en lung stund på hela dagen, och det känns i fötterna och i ryggen. Efter jobbet drog jag direkt till FIlip, där vi hade lite adventsfika med hans familj och släkt. Sedan bar det vidare till Linda som fyller 17 år idag, GRATTIS igen :D, för ännu mer fika och trevligt sällskap i form av hennes kompisar :) De tjejerna är verkligen hur härliga som helst, så det blev verkligen en mysig kväll med dem. Runt nio anlände jag hem, slängde mig i badet och nu är jag här. Helt slut.
Imorgon ska jag befinna mig i Majorna vid åtta tiden, och så ska jag och Jennie dra iväg till Angered. Spännande att se hur detta kommer att gå, är sjukt taggad! :D Har även fått i uppgift att skriva upp ALLT dom jag äter, och sedan ska vi räkna på min kost och se om jag äter bra eller inte :)

Sov gott mina kära läsare.
Kärlek

J.Johnsson

Weeeei

Jaa, det verkar som om denna bakgrunden faktiskt går! :D Kanske var det "ment to be" denna bilden, det är egentligen en bild som betyder mycket för mig. Det är ett ögonblick fångat på bild när jag mår som allra bäst.

J.Johnsson

Lördag 2008-11-29

Verkligen tråkigt att den andra bakgrunden inte fungerade, den var så ruggigt snygg. Hmm får se om jag kan pyssla ihop något här ändå.. Idag har jag haft en hel dag med min älskade, varit och shoppat och börjat handla julklappar :) Mysigt värre! Efter shoppandet blev det övningskörning med Olivia och Pauline, mycket trevligt. Bullen är så söt, jag kom ju precis från stan så därför tog hon med frukt och vatten åt mig! Tack min pudding, du känner mig för väl! :D
Ikväll var vi bara hemma och såg på film, och imorgon är det jobb som gäller. Därför borde jag verkligen sova snart, men
ska ge bloggens bakgrund en chans till.

Kärlek
J.Johnsson

Mmmm...

Jo då, jag sitter fortfarande här med mina arbeten. Kul. Men snart är jag klar och då blir det deg ala soffan med mor och bror :D Just nu är det Tiger Lou i högtalarna och avokadosmörgåsar på tallriken - mums!
Jaja, nu måste jag sluta babbla and get back to work.

Ciao!
J. Johnsson

Vackert!

Har precis förhandsgranskat min nya look på bloggen, hoppas verkligen den går igenom för den är så snygg! :D
Sitter för tillfället och skriver på arbetet om abort, inte lätt vill jag lova. Jag skulle inte vilja påstå att jag är för abort, men heller inte mot det. Nej, usch va svårt det är! Har diskuterat det massa i skolan, och jag tycker det är lika jobbigt varje gång. Så tungt på något sätt, man tar ju ändå ett liv. Hmm, jag får nog klura vidare här...

J.Johnsson 

Önskelista

För tillfället sitter jag och Johanna och skriver önskelistor. Alltid lika kul att skriva ner sakerna som man vet att man inte kommer få, hehe. Försöker också fundera ut vad jag ska köpa till folket där hemma... Några förslag?
Btw, jag har hittat något fantastiskt: www.nelly.com. Sjukt många fina saker, och några av de kommer att stå med på min önskelista :)

Måste dra, take care!
J.Johnsson

Förbättring?

Nu har Ida lärt mig hur man snyggar till sin blogg, så förhoppningsvis kommer det snart att uppdateras en snyggare blogg :) Idag bli det plugg för hela slanten, har två inlämningar tills imorgon - deg. Förhoppningsvis hinner jag med en snabbis till H&M, 10 % på allt för alla medlemar idag :D Hoppas även hinna julpyssla lite med mammsen, jag älskar verkligen att julpyssla och blev så sugen när jag såg mamma igår!

Puss pch pisk
J.Johnsson

God morgon

Tror jag aldrig bloggat så här tidigt förut, och har dessutom inte druckit något kaffe ännu så vi får se hur detta slutar.. Hehe. Jag har konstaterat att jag är ganska snabb på att göra i ordning mig på morgonen, men det som tar tid är att hitta kläder. Dagens outfit blev Dieselbrallorna och Miss sixty tröjan - avslappnat och bekvämt, J. likes!
Nej nu måste jag snabba på det sista så jag inte missar bussen.
Ha en bra dag folket!

Puss och kram
J.Johnsson

Jennifer hjärta pepparkaksbak.

Nu har jag precis kurrat ner mig under täcket och skriver med halvöppna ögon. Ligger och funderar lite på dagen, och för en gångs skull känns det som om dagen gått ganska långsamt. Skönt om ni frågar mig, det känns som man hunnit göra något. Ikväll kollades det på Efterlyst, där Fafis bror var med och räddade en kvinna från att bli rånad - så grymt! Jag är stolt över att vara hennes classmate, och det kan väl inte ens jämföras med hur stolt hon måste vara.

Nu är det bara två skoldagar kvar och sedan är det praktik - yeei! Ska bli så skönt att slippa skolan ett tag, men mindre skönt att ha ett Fysik B prov direkt när vi kommer tillbaka. Några tjejer i klassen talar om pepparkaksbak, vilket jag är jättepepp på! Är sjukt sugen på vinter och jul nu, det är så stämningsfullt och mysigt :) Hoppas verkligen det blir av!

Godnatt på er folket, hörs imorgon.
J.Johnsson
 

Jelly!

Nämen hallå! Ännu en dag har passerat, eller den är ju inte slut ännu men det känns så nu när det bli mörkt så tidigt. Dagen började med en inställd lektion, men tur för mig för då kunde jag plugga lite. Sedan var det MSK med intressanta diskussioner som vanligt, och därefter jobbade jag och Johanna med projektarbetet. Vi såg på filmer om rökning som vi ska använda till vår föreläsning.

Måste bara berätta om världens bästa sak, som just nu befinner sig i mitt badrum - min nya Jelly! Den är såå underbart härlig, och luktar så gott! :D För er som inte vet vad det är, så är det en tvål i gelé av endast naturmaterial, köps på Lush på NK. Ni borde testa den! :D

J.Johnsson


Saknar dig. Saknar oss. 

Burrigt värre

Sitter här hos mormor med en värmedyna på fossingarna och en mjukisfilt om mig, mys! Det är verkligen jättekallt idag, men också så härligt! Jag älskar vädret som var idag; när solen skiner och det är kallt ute. Passade därför på att promenera lite i solstrålarna, så friskt och skönt. Mmm, I like! 

Har idag skrivit på ett arbete om abort som ska lämnas in på fredag. Och en av anledningarna till att jag måste låna mormors dator är,  ja det stämmer, vi har inget Internet igen. Suck. Men mamma har beställt Telia nu istället, så vi får hålla tummarna att det blir bättre :)
Nu får jag skriva vidare, måste dra hem snart.

Puss i kylan!
J.Johnsson


Never been so afraid before.

Jag var precis med om världens hemskaste sak, och måste bara få skriva av mig! Kom hem till mormor och morfar för ungefär tio minuter sedan, och mormor hade sagt att de hade lagt ut nykeln till mig, men vad hon inte hade sagt var koden till deras larm. Det tjöt sjukt högt, och jag ringde till mormor som gav mig koden så det stängdes av, men ännu var det inte över. Strax därefter ringde telefonen där en kvinna från SOS ville att jag skulle uppge ett lösenord, men som tur var hade mormor sagt det.  Just nu är jag så himla rädd. Jag förstår själv inte riktigt varför, det hände ju inget. Men hela situationen var bara så otäck, så läskig. Nu vet jag inte hur detta inlägget blir eftersom mina händer fortfarande skakar, därför skriver jag ett mer sansat inlägg senare. Dax för att sätta på lite kaffe, mormor och morfar är snart hemma.

J.Johnsson

Trigonometri = mums?

Jag vill inte plugga mer matte nu! Jag vill sitta uppe med mamma, pappa och Isak, kolla på Wallander och dricka the. Men här sitter jag, fast vid skrivbordet. Nu är det bara härda det sista, imorgon är det över och då kan jag återgå till mitt flummiga jag. Kanske. Blir ganska mycket plugg denna veckan, så jag blir nog inte så fri trots allt.
Hoppas ni alla får en toppenvecka!
Your J. Johnsson


"Vad din mun bekänner spelar ingen roll, men vad ditt hjärta bekänner kan komma att betyda allt. De är just vad tro handlar om; ditt hjärtas tro."

Mysigt värre!

Åhh vilken mysig eftermiddag jag haft! Älsklingen kom hit vid fyra, vi fikade och smaskade på kladdkaka och på varandra ^^ Sedan tände vi brasan, tog fram matteboken och satt och räknade tillsammans. Det var superromantiskt! Att man ställer upp för varandra och göra det tråkiga till något mysigt, det är kärlek det.
Filip har gått hem nu, men jag sitter kvar vid brasan, knaprar på brända mandlar som mammsen köpte på Liseberg, och lyssnar på magiskt vacker musik. Jag kunde inte mått bätttre! Trots många timmars matte blir det nog ändå plugg ikväll. Kanske hinner se en film senare med mammsen, hoppas!

Puss på er!
J.Johnsson

Så var det söndag igen

Veckorna går så äckligt fort! Känns nästan som om man bara flyter med och inte riktigt hinner förstå att tiden går.
Sitter för tillfället och lyssnar på julskivan jag köpte i fredags, så sjukt bra va. Jag sitter bara här och ler för mig själv, fast kanske borde jag gråta, ska nämligen ha matteprov imon. Det är inte helt lätt detta kapitlet vill jag lova... Usch! Men, men, jag jag har ju bara en vecka kvar sedan är det två veckors praktik! :D Sedan är det bara en vecka kvar i skolan, och sedan jul och Gran Canaria, närmare exakt tretiotre dagar kvar :D
Nej nu ska jag räkna lite matte, lyssna sönder skivan, och förhoppningsvis hinna njuta av det underbara vädret!

Kärlek smittar av sig, så ju mer du ger ju mer du får.
J. Johnsson 

Så himla bra!

Åhhh Samuel Ljungblad var (och är) så himla bra, snacka om bra preformance! Mannen sjunger ju helt undderbart, och sedan rör dem ju sig som, ja jag vet inte vad, men häftiga är de i alla fall! :D Alla ni som inte hört han - GÖR DET! Fett värt! :D Efter konserten var det mingel och kackel som gällde. Träffade bland annat sköningen TJ med flera, och kom på tu man hand med hans engelsk talande vän, som jag tyvärr inte kan komma ihåg namnet på. Men trevlig var hon, och det är ju inte helt fel att få träna sin engelska :P
Nu ska jag käka frukost, ser hur mamma ger mig sneda blickar för att jag är så osocial :)
Ha en härlig dag, för det ska jag ha med dammtrasan och ajaxen i högsta hugg!
Puss och kram
J.Johnsson

Mufflonfår?

Mufflonfår - kan man annat än älska detta fantastiska ord? Tror inte det. You just got to love it!
Dagen har ägnats åt fika med Caroline, mathandling med Jonathan och kackel med mammsen. Ska strax dra iväg till tonår, där det ikväll blir Samuel Ljungblad i Smyrna :D Hoppas vi ses där...?

Skriver mer ikväll, och om inte imorgon efter jobbet :)
Puss och pisk
Your J.Johnsson

Tjejkväll

Tänkte först inte skriva ikväll, borde verkligen sova nu, men jag måste bara berätta om tjejkvällen. Den var verkligen inte så jag hade tänkt mig den - den var så mycket bättre! I ledning av Sara och Jennie är vi är ett gäng på åtta tjejer som ska träffas, ha roligt tillsammans och diskutera både små och stora frågor. Vi är också en skön blandning personer, så olika men ändå så lika. Jag tror att detta kan bli huuur bra som helst, och jag ser verkligen fram emot att få lära känna dem bättre - de verkar alla så himla goa!

Godnattpussar Jejja

Kladdis hjärta Jennifer = sant!

Ahh finns det något bättre än att sitta här vid datorn, lyssna på Mika och äta kladdkaka? Knappast. Dagen har varit... skrattig? Ja, skrattig är vad den har varit! Känns inte som att jag gjort så mycket mer :D Dagens roligaste var definitivt Carolines lås, som någon satt en kondom på! Mycket skratt av detta mästerverk, och jag misstänker starkt att Jenny (mer känd som Ragnar på denna blogg) var skurken bakom detta. Jenny sprallade runt som en liten fisk, och dog av skratt när hon såg Carros reaktion då hon såg sitt skåp!

En på mitt jobb ringde precis också, och undrade om jag kunde jobba i helgen, men jag och Olivia ska ju jobba på Räkexport då, så jag fick säga nej. Självklart kunde jag ju inte lyckas säga detta på ett bra sätt utan började som vanligt att flumma loss och svamla om allt möjligt. Pinit värre!
Vad händer annars i helgen då? Jo imorgon blir det Samuel Ljungblad i Smyrna - yeei - och på lördag blir det jobb och fiesta ala Christian :) Sen blir det nog en hel del matteplugg också.

Nej, nu måste jag skriva i loggboken - ligger liiite efter med den. Woouppsi!
Kärlek J.Johnsson

Inkräktare!

Jenny har inkräktat på mitt territorium - BAD!  Men ni vet vad man säger; hämden är ljuv!
Har precis skrivit nationella nu, gick rätt bra tror jag :) Verkar som att vi inte ska ha så många mer lektioner idag, så jag och Johanna sätter väl oss med projektarbetet och ugglar.
Ikväll är det tjejkväll - hoppas vi ses?
Your J.Johnsson

Jenny was here!

Hejhej:):):)

My secrets.

Godkväll kära läsare!
Dagen blev lång, satt och räknade både med och utan Anita i princip hela dagen. Anlände inte hem fören vid sju, helt slut och jättehungrig, så leendet blev stort då näsborrarna vädrade middag. Blev kyckling med grönabönorsallad, och en stor kopp kaffe till efterrätt - mums! 

För några dagar sedan blev jag utmanad av Alida att berätta några saker om mig själv som få vet, så jag tänkte avslöja några hemligheter för er:
  • Jag älskar vitlök - ju mer desto bättre!
  • Jag skulle impulsivt vilja slänga mig i en lerhög någon gång
  • Jag har aldrig varit, och vill aldrig bli, full
  • Jag har en viss förälskelse till Gekås

Imorgon är det nationella i engelska som gäller - the writing part - håll alla tummar ni har!
Kärlek
Your J.Johnsson


You make me feel good!

Knork..?

Jag och Anita har kommit på kanske världes bästa ord - knork! Det säger liksom allt och lite till, helt enkelt ett perfekt ord att använda i tid och otid! Sitter för tillfället och muppar i skolan, ska strax ha utvecklingssamtal och få höra domen från lärarna. Efter skolan idag blir det nog Chalmers med Anita, ska plugga lite inför matteprovet på måndag. Har upptäckt att jag har massor av småläxor och arbeten som snart ska in, så jag får se om jag hinner dra dit eller om jag måste hem och jobba the ass av mig.
Någon som är sugen på fika ikväll? Skulle behöva fika av mig lite från skolvärlden...

Your J.Johnsson

Aaaaaj!

Har precis blivit utsatt för något av det värsta som man kan bli utsatt för på denna skola - skrikiga ettor. Är sjukt irriterad, tror att jag snart kokar över. Öronen bara dunkar efter deras skratt och skrik, får de inte ont själva? Nåväl, får väl försöka förtränga dem och tänka på andra trevligheter - som mina goa klasskamrat Johanna :D Har suttit över med henne i skolan i 3,5 timmar nu. Jobbigt, men kul när man har trevligt sällskap liksom :) Vilken minut som helst kommer mammsen och hämtar mig, vilket kommer att bli riktigt skönt. Hon är så snäll och bra, min mamma. Många gånger tror jag att vi inte uppskattar våra mammor tillräckligt, vilket vi verkligen borde. De gör ju egentligen så himla mycket för oss! Tänk vilken värld vi hade haft utan dem, kaos!
Måste dra nu, skolan stänger :P Ska försöka skriva mer imon (inget Internet igen :/), och även göra Alidas utmaning :D

Puss och kram!
J.Johnsson

I shine because of you.


Just nu är allt bara så himla bra! Jag har världens bästa vänner, och världens bästa pojkvän! Jag tror inte att man kan vara lyckligare än så här! TACK för att du gör min vardag! 

KusinvitaminLinda



Tack för en toppendag med dig! Du är dunderbra! <3

Vilken sekund som helst somnar jag, är till och med så illa så jag knappt ser vad som står på skärmen, så därför tänkte jag sammanfatta kvällen snabbt: Jag och mina fyra musketörer Linda, Evelina, Petronella och Martina drog in på ett grymt möte inne i Smyrna. Satt brevid en man som tog toner från inte denna värld - sjukt bra. Sen bar det av till Tintin där halva Fiskebäck väntade ^^, och sedan hem till Petter för kackel och film. Ett måste till parantes var att Camilla fastnade i någon konstig bild, man skulle finna olika saker i ett mönster. Det hela slutade med att kvinnan låste in sig på toaletten, och kom sedan utspringandes: "Jag ser det, jag ser det!". Du är så skön millan! <3
Nej, detta skulle ju bli en snabb sammanfattning, men ändå blev det några rader. Nu måste jag i alla fall sova.
Godnattpussar J.Johnsson

Besök

Dagen på jobbet har gått ruskigt fort, och det har kryllat av kunder! Höjdpunkten var absolut då mamma Madde, kusin Linda, moster Ing-Marie och mormor Eivor kom på besök! Linda sa senast igårkväll att de inte skulle komma, så nog blev jag glad när jag hörde att de hade ändrat sig :) Alla köpte de några behåar var, och det blev många provningar innan de väl bestämde sig. Jättekul att de kom, trots att de troligtvis skrämde slaget på mina arbetskamrater och kunder. Inte minst då mormor spårade ut lite lätt och började ta kort mitt i allt. Haha. Efter jag slutat drog vi alla iväg på café, fikade och talade om livets stora frågor. Mysigt värre!
Ikväll vet jag inte vad som händer och sker, men en fågel visade i mitt vaxiga öra, sorry, att det skulle vara något i Smyrna..? Får kolla upp det här lite mer. Hör av dig om du har något på G!
Ha det gött kött folket!
J.Johnsson

Funeral

En dag fylld av tårar. En dag fylld av saknad. En dag fylld av glädje. En dag fylld av hopp.

Trots att jag inte känt honom så många år, har jag ändå haft den förmånen att träffa den man som var fylld med kärlek till andra människor, och kanske mest till sin familj. Jag minns första dagen jag träffade honom. Han stod en varm sommardag i kusinernas trädgård, tillsammans med fru, barn och barnbarn. Det var första gången jag träffade de alla, men det var bara hans ord jag minns från den stunden; "Det var en granner flicka du skaffat dig Filip". Idag, fem år senare, läggs rosen vid kistan med samma känsla som den man jag träffade i kusinernas trädgård - harmoni och glädje. Tårarna rann ner för mångas kinder, saknaden och tomheten blir stor. Men trösten och hoppet finns, vi ska mötas igen.

"Jag har en tro som ger mig tröst och styrka att vi ska ses igen när livet tagit slut."

Trött.

Trots att jag inte varit i skolan idag, utan varit på mässan och sedan shoppat är jag jättetrött. Ser fram emot en degkväll med älsklingen :) Btw, för dig som följer min stövelstatus har jag nu hittat mina nya älsklingar! Dem är från Marc och är så snygga! I love them! :D
Skriver mer senare, måste dra.
Pussis

Great God.

Sometimes our Father speaks to us in a way we didn´t thought was possible. I just can´t do more than love and honour you. You´re the greatest. Thanks.

Jag och 8 pensionärer.

Det har blivit dåligt bloggande denna vecka, och det har en förklaring - internet is gone again! Det är först när man blir av med det som man ser hur mycket man använder och behöver det!

Nu sitter jag i alla fall hemma hos min supergoa mormor. Har precis fikat lite och talat om livets stora frågor, vilket jag älskar att göra med henne, hon är så klok!
På vägen hit åkte jag en buss, jag och 8 gammlingar. De såg så konstigt snälla ut, satt bara och log och småpratade med varandra. Jag har kommit på att jag älskar gammlingar, de är så söta och rara, man vill bara krama om dem! Och tänk vad mycket de skulle kunna lära oss.. Jag hoppas att jag blir en gosig gammling när jag blir pensionär. En som de som satt på bussen.

Tänkte nu plugga lite historia, har en hemtenta tills på fredag. Måste försöka bli klar med den idag eftersom jag inte kommer att vara här på fredag - ska på Filips morfars begravning.

Tro, hopp och kärlek.
Jennifer

Pappsens dag.

I familjen har vi en tradition att sjunga för den som fyller år eller har högtidsdag, och sedan avnjuta en frukost i den personens säng med familjen. Smuligt och trångt, men framför allt mysigt. Idag blev det inte så. Både jag, Jonathan och Isak kom hem sent igår och snäll som vår kära mor är så lät hon oss få sova. Pappa blev firad då vi hade vaknat till liv, och senare drog vi in till farre, som vår farfar kallas för these days, för att även fira honom och äta honom ur huset. Nu sitter jag här, skriver och jäser. Kvällen kommer att tillbringas med Filip och en bra film, och imorgon är det back to real life - suck.

Helgen har varit riktigt bra, inte minst igår. Det var Späck i kyrkan, och för er som inte vet vad det är så skulle man kunna beskriva det som ett enklare, roligt ungdomsmöte. Det började med en skön zombiefilm och avslutades med härligt lovsång. Jag kan tycka att det är jättesvårt att beskriva min tro, beskriva Gud eller beskriva relationen till honom. Det är så luddigt för andra och så självklart för mig. Man kan inte beskriva Gud, han måste upplevas. Det är detsamma om man ska beskriva en kyss. Jag kan berätta för dig massor om hur jag upplever en kyss, och hur det känns för mig, men det är först när du upplever den själv som du förstår vad jag talar om. Innan kan du bara ana vad jag menar. Så vad du en tycker om Gud, ge honom en chans. Jag lovar, det är värt det.

Your J.Johnsson


Celebration!

Stort grattis till min Filip som haft examenscermoni idag och fått diplom för sin examen - högskoleingengör inom maskinteknik. Även ett jättegrattis till mammsen som idag blir fyllda 41 år idag!
Nu ska vi strax ha kalas här hemma, så jag hinner inte skriva så mycket mer. Hoppas vi ses ikväll på Späck!

Kärlek /J.Johnsson

Fredag.

Regn, rusk och grått. Passar bra in på mitt humör just nu. Är så sjukt arg på himla idioten där jag köpte mina stövlar. Hon ringde precis och berättade att hon ville laga de gamla skorna, och när jag sa att jag vill ha pengarna tillbaka istället flippade hon. Men efter lång övertalning fick jag min vilja igenom och ska få pengarna tillbaka. Men de har ju förlorat en kund för all framtid. Jag tänker då aldrig köpa något där igen!!
Efter skolan idag ska jag och mamma åka in till stan, ska köpa farsdag present och hämta mina pengar från stövlarna. Sen ikväll blir det mys med min älskade Sofie! Ska bli härligt att träffa henne, I need it right now.
Jag vill också påpeka att allas vår Rebecka Simonsson fyller 18 år idag! STORT grattis min älskade moose!

Måste dra nu, börjar lektionen.
You J. Johnsson


A stranger to myself.

Det som spottas ut ur min mun inte är det jag egentligen vill säga. Mina tankar som bubblar över och vill visa sig för världen, kvävs på vägen ut. Kvävs av mänskligheten, av mitt ego. Mitt yttre speglar mitt jag, men på insidan finns det mer som vill ut. Jag vill lära känna mig själv, lära känna min själ, som allt för sällan tar plats. Jag är en främling för mig själv.

Jag har två mål jag vill uppfylla innan jag dör;
Jag vill bada i choklad och skriva en bok. Ett av dem håller jag på att genomföra -
jag har börjat skriva på en bok. Jag vet ännu inte exakt vad den kommer att handla om, men det viktigaste för mig är att den berör. Jag vill lägga tyngd bakom varje ord, så att bokstäverna som flyter runt på pappret får en betydelse.
Kanske är det detta jag vill göra? Kanske är det författare jag vill bli? Svaret står tomt.

J.Johnsson

Kaffe

Kaffe måste vara livets dryck. Kan man annat än älska det, dess underbara lukt och smak? Sitter här med en stor kopp i min hand och njuter. Mmm - Jejja likes a lot!

Idag var det teater med klassen i Angered. Till min besvikelse så gav den mig inte så mycket, även om den på slutet trappades upp och blev bättre. Efter det väntade en lång spårvagnsresa hem, närmare 40 minuter, så gissa om jag blev glad när jag på Frölunda torg träffade Josef som erbjöd sig köra mig resten av vägen hem. Har sedan hemkomsten tagit det lugnt och kacklat med mor och bror. Nu blir det plugg - historia, vilket jag älskar nu för tiden!

Snart är det helg - wiie! Späck på lördag, missa inte det! Tror det kommer att bli grymt! :D
Puss på er alla!

Hot then, hot today!


CarroFlax, Johannie and Jejjafer - hetast på skolan? Oh ja! Haha, gammal smarrig bild från 1:an - härliga tider, med få bekymmer. Nu har klockan snart slagit tolv och Jennifer ska upp om mindre än 6 timmar - woupps! Jag får nog lägga ner detta nu försöka sova några timmar.

Jennifer

Anger

Efter skolan tog jag en promenad i vackra Vasastaden. Ipoden dunkade Christian Wals, och leendet låg på mina läppar. Men snart skulle det förvandlas till en bitter min. Idag skulle jag nämligen hämta mina stövlar, ett nytt par eftersom mina andra var sönder. Men då jag får de nya stövlarna ser jag att den ena stövelns bricka sitter upp och ner, och den andra stöveln har ett fett jack i sig. Blir man trött eller?!? Jag säger detta till kassörskan och säger även att jag vill ha ett par andra eller pengarna tillbaka, men självklart ska aset till kvinna börja tjata emot. Efter en lång diskussion säger hon att antingen får jag ett tillgodokvitto eller tillbaka det gamla kvittot. Jag tar tillbaka kvittot och kvinnan i kassan lovar att ringa så snart hon pratat med sin syster till delägare om detta. Jag blir så himla trött! Ge mig bara ett par riktiga, hela skor eller pengarna tillbaka, eller åk på The Real Jennifer. Jag vet att jag har rätt till 3 års garanti, och kommer inte att ge mig.

Nåväl, nu ska jag ta ett varmt bad för att lugna ner mig ^^, och senare ikväll blir det hem till Filip. Btw, provet gick bra i morse, det bestod av en fet fråga så det blev mycket skriva för lilla handen :)
Skriver väl några mer rader ikväll, annars hörs vi imorgon!
Your J. Johnsson

Finally!

Nu har jag äntligen tagit mig tid att ladda över lite bilder från novemberlovet till datorn, sorry att det dröjde för er som väntat länge på dem :) Kvällen har förövrigt ägnats åt plugg och sömn... Jo då, jag somnade med boken över ansiktet. Nu vet jag hur Melker i Saltkråkan känner sig när han somnar vid sandlådan med tidningen på nästippen. Alltid undrat hur det känns... Hehe. I alla fall, här kommer några smaskiga bilder från lovet! Enjoy :D




             


      


     























Burn the book?

Åhh jag vill ut i den härliga kylan, men här sitter jag och ruttnar med min MSK bok... Funderar skarpt på att tända eld på den efter provet imorgon, haha.
Nej Jennifer nu måste du faktiskt ta tag i det här, 23 sidor kvar att läsa. Tur att man kan detta sen innan och att det skulle bli ett lätt och litet prov imorgon. Frågan är vad som är lätt och litet för teacher M? Det åtestår att se imorgon.
Byebye hallonpaj!

Delayed.

Bussarna från och till min skola suger. Eller bussar överhuvudtaget suger. Efter att jag slutat vid halv 3 småsprang jag till Mölndals sjukhus där Orange Express går ifrån. Jag hann gott och väl, och placerade min ända på den kalla bänken. Bussen var sen, as usuall, vilket gjorde att jag precis missade 90 bussen från torget, och fick ta en buss till Beryll och promenera resten. Det var i för sig väldigt skönt med en promenad, men nu blev jag så sen hem till mitt kära pluggskrivbord. Jag vill verkligen inte plugga idag, men envis som vår lärare är ska vi imorgon ha prov på vad vi babblat om i 3 månader, och som vi redan haft inlämningar på. Ibland är det svårt att förstå hur de tänker de där skumma filurerna, lärarna.

Back to reality.
Puss och kram skummbanan <3 

Vem är du, kära läsare?

Jag känner mig hedrad, kurvan som visar statistiken för denna blogg bara växer och växer, men vilka är ni trogna läsare egentligen...? Våga skriva en kommentar vet ja, så vet jag att du läser mina inlägg :D

Var och lämna in skorna förut, de skulle ringa när de bestämt sig för vad som ska göras med dem :/ Jag känner mig verkligen så naken utan dem - vad ska man ha på sig? Jag är ingen jeans-tjej, men nu har jag inte mycket annat till val, det är ju inte så hett med strumpbyxor/leggins och gummiskor. Suck.
Ikväll däremot ska jag gå och se årets film (förhoppningsvis), nya bond filmen! Ska bli superkul! Fram tills dess blir det plugg.

Tjipp-pong!

The end.

Jaha, då var lovet över då. Sjukt tråkigt, men jag har verkligen haft ett toppen lov - accept the day. Det känns alltid som om lovet knappt hinner börja förän det är slut :/ Lovets bästa var helt klart torsdagen med flickorna :) Jag tror, eller vet att jag har världens bästa vänner. Älskar er så mycket!
Imorgon ska jag lämna in mina älsklingar till skor för lagning, så dåligt att de har gått sönder! Om de inte lagar dem eller ger mig ett par nya vet jag någon som kommer kavla upp ärmarna och säga dem ett och annat. Ska bli gott att få ut sina aggresioner på någon ^^ Haha.

Bye holiday, hello school, or I mean life...
Kärlek /J. Johnsson

----- Pssst! Detta inlägg är tillägnat min trogna bloggläsare Diana <3 Puss på dig! -----

Sunday morning wakeup

Första dagen på lovet jag sov riktigt länge - 11 timmar. Helt underbart. För er som inte dykt på mig i helgen kan jag meddela att jag i fredags var hemma hos Emelie, och igår var jag här hemma med älsklingen. En riktigt härlig och lugn helg - me like! Idag blir det plugg för hela slanten, har inte ägnat mig så mycket åt det nu på lovet.. Hoppas ni alla har haft en underbar vecka, för det har jag haft :D
Puss och kram Jennifer

RSS 2.0