Värme - here we come!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dagen är snart här, snart drar jag till PLAYA DEL CURA! Ska bli så fruktansvärt gott att komma iväg från allt ett tag, och framför allt att komma till värmen. Väskan är packad, pengar och pass är klart, så allt jag väntar på nu är att morgondagen ska komma. Måste sova nu så jag orkar upp imorgon.
Vi har förresten med oss en telefon med ett annat nummer än våra egna, så om någon vill nå oss fråga mamma om nummret. 

Ha det underbart, för det ska jag ha :D
J.Johnsson

Merry Christmas

GOD JUL alla kära läsare!
Dagen som många av oss väntat på med spänning är äntligen här. Dagen då vi får ge presenter till de personer vi älskar, och dagen då vi får ta emot presenter av personer som älskar oss. Sitter för tillfället och kollar på "Nils Karlsson Pyssling", en supermysig film som var allt för längesedan man såg :) Dagen kommer att tillbringas hemma med familj och släkt, och i natt blir det årets mysigaste gudstjänst - midnattsgudstjänsten - med vänner och stilla musik.
Nu är det bara två dagar kvar tills jag och Filip är på stranden, helt galet! Jag ska försöka hinna skriva några rader innan jag drar.

Ha en underbar jul mina vänner!
Stor kram Jejja

Varför?

Hur kunde detta hända?
Hur kunde det få ske?
Hur ska vår glädje återvända, hur ska vi orka med?
Min Gud jag ber dig, visa mig varför.



Ibland går det för snabbt. Vi tar för givet att de som står oss nära alltid kommer att finnas där. Jag satt i bilen på väg hem från jobbet när jag fick höra att du lämnat oss. Endast 60 år fyllda, fullt frisk, livig och glad. Frågorna väller fram likt tårarna, och självklart är den stora frågan varför. Varför är det just du som drabbas? Tyvärr kände jag dig inte så bra, inte lika väl som min familj, men en sak vet jag och det är att du hade hjärtat på rätta stället. Var gång man såg dig strålade du likt solen själv. Du hade en konst att smitta av din gjädje till andra människor, och det är så jag också kommer att minnas dig, med ett leende på läpparna.

Du är saknad.
J.Johnsson

Sovdax!

Efter en lång och stressig dag finns det inget bättre än att krypa ner i sängen. Är väldigt trött i kroppen, denna stress som ständigt attakerar min kropp är inte att leka med vill jag lova.
Imorgon är det julavslutning, och klassen ska innan det ha lite fika i klassrummet. Mysigt värre! Sedan är det hem och städa som gäller, Jonathan ska nämligen ha släktkalas imonkväll så här ska det fixas och donas. Senare på kvällen ska jag träffa tjejerna i klassen, blir lite fika och även The Voice julkonstert, väldigt nice!
Asså jag hatar verkligen sådana här inlägg, "detta har jag gjort, detta ska jag göra...". Det är så lame, men jag lovar att bli bättre och babbla på om lite annat när jag kommit ur denna stressiga period.

Psssst! Imorgon är det bara en vecka kvar till värmen - yeei!

J.Johnsson

Artonde december

God kväll kära läsare.
Kom precis hem från en dag i stan med Johanna. Blev lite shopping och fika, och nu vankas granen som ska kläs. Sedan är det tjejkväll som gäller ikväll, ska bli supermys att träffa gänget!
Känner mig väldigt seg efter dagen, så jag tittar in senare och skriver några rader.

See you!
J.Johnsson

Smakprov

Jag tror jag lever världens stressigaste liv. Eller i alla fall just nu. Sitter med en enorm svenska uppgift, som jag troligtvis kommer att få sitta med resten av natten :/ Var körövning ikväll också, men tyvärr kände jag att jag inte skulle hinna det - så tråkigt att man inte hinner göra vad man tycker om! Suck.

Blev dock på bättre humör då jag fick några av bilderna från igår! :D För er som undrar var jag modell för en kompis som gör smycken :) Enjoy!






J.Johnsson

Yeeeei!

Galet va kul plåtningen var! Är fortfarande helt gasad och springer runt och yr som, ja jag vet inte vad! Skulle få bilderna så snart som möjligt, och lägger nog ut ett smakprov på dem då, så kika in med jämna mellanrum så kanske det har dykt upp något :) Imorgon är det projektarbetsdag som gäller, möte vid tio, och sedan blir det plugg av alla dess slag.

Good night my angels!
J.Johnsson

I'm in love

Fotograferingen blir senare än beräknat, klockan 21:00 ska jag möta dem inne i stan. Eftersom jag för tillfället fått hjärnsläpp på svenskan sitter jag och kollar på lite väskor. Hur snygga är inte dessa skönheterna från Mulburry liksom? Give it to me!



J.Johnsson

Tuesday

På väg hem från skolan satt jag lite halvborta och lyssnade på Håkan Hellström, då telefonen vibba till. Det var Sofie som berättade att ikväll skulle det ske, ikväll ska jag vara modell för henne! Ska bli jättekul och framför allt spännande!
För övrigt känns denna veckan så overklig. Tiden går jättelångsamt och jag bara flyter med utan att reflektera över vad som sker. Jag glömmer saker hela tiden, för tillfället funderar jag på vad jag gjort av tandborsten...? Hmm, nåväl den dyker väl upp förr eller senare.
Prioritet ett denna veckan är definitivt svenska inlämningen. Vi har läst en bok som vi nu ska fundera kring, inte den bästa boken enligt min smak och därför blir recensionen så svår. Men ger man det bara lite tid kanske jag ändrar min åsikt?

Förresten, 10 dagar till playan idag! Weeei!
Ha det gott folket! Pussar & kramar
J.Johnsson

Jaaaa!

Tack gode Gud, vi fick fysikprovet flyttat! :D Nu känns allt så mycket lättare, och så mycket bättre! Har sedan den stora nyheten gått omkring med ett leende på läpparna, jag är så glad för detta! För tillfället spelas skön gitarrmusik med Peter Jöback som solist i högtalarna. Ska skriva en fältstudieuppgift nu, och sedan blir det nog bara slappis kväll. Dagen har för övrigt tillbringats i butiken, jag har sagt det förut och jag säger det igen - bästa jobbet ever!! Rekomenderar er verkligen att komma dit, visst det är en bit upp till Kungälv, men det är värt det! Kanske någon som vill köpa en BH, trosa, nattlinne eller morgonrock i julklapp till någon, eller helt enkelt bara vill unna sig själv något gott :) Jag jobbar nästa helg om någon är sugen på att komma upp ;)

Hörs senare! Take care
J.Johnsson

Pull me up

Ikväll bär det av till Liseberg med älsklingen. Han är något sen så jag tog tillfället till akt och skriver några rader. Dagen har varit kass, massa plugg. Vår fysik lärare sa att vi fick välja på att ha provet nu efter praktiken eller efter jullovet, och för tillfället kan jag inte ens förstå hur vi kunde fundera på att ha det nu. Men vi valde att ha provet nu. Kaos. Hoppas att han kan flytta det, hade verkligen varit uppskattat från min sida.

Hoppas ni alla får en toppenkväll, det ska i alla fall jag ha och glömma verkligheten. Ska bli underbart att bli uppdragen från pluggvärlden mörka grop.
J.Johnsson

En lördag ur mitt liv

Är verkligen superseg idag, vaknade för någon timma sedan och har inte gjort mycket sen dess. Har fysik prov på tisdag som jag verkligen måste plugga på idag, plus att vi har tre inlämningar nästa vecka (!). Hur tänker folk? Suck. Men innan jag drar igång med det måste jag verkligen röja i mitt rum, ser ut som ett bombnedslag. Är fullt med kläder, böcker, och ja julklappar :) Har faktiskt redan fått tre stycken :D En från jobbet, massa godis i en korg - so sweet, med tanke på att jag inte jobbat där så länge, en från min praktikplats - också godis, och så fick jag och Filip en julklapp från hans föräldrar - pengar till resan! Stort tack för det!!

Hörs senare vänner!
J.Johnsson 

Inspiration

Sitter för tillfället och skriver på en svenskauppsatts, men får inget vettigt skrivet. Känner ingen inspiration alls, sjukt jobbigt. Om någon har något tips på hur man får inspiration tar jag mer än gärna emot dem!
Ohh nu hör jag någon dundra in genom dörren, kanske kan denna någon inspirera mig? :)

J.Johnsson

"Some day we'll meet each other in heaven, okay?"



A picture can say more than thousand words. I'm dumb.

J.Johnsson

Goda vänner, gott liv.

Ahh, finns inget bättre än att lägga sig ner efter en lång, slitsam dag on the work. Har verkligen sjukt ont i fötterna, borde skaffa bättre skor... Idag var det kör, alltid kul att få sjunga av sig lite, och härligt att få träffa alla godingar! Efter kören följde Petronella med mig hem på lite kvällsmat, och det blev långa, djupa samtal. Eftersom vi inte kunde sluta kackla blev det en promenad i snön, verkligen hur mysigt som helst! Du är supergo Nella! <3
Nej nu ska jag sova, ska snart upp igen.. Här kommer ett smakprov på de pepparkakorna jag och Millan bakade i lördags, resten kommer nog upp på Facebook inom kort. Btw, de blev jättegoda! :D

  

Ha det fint folket! Godnatt pussar
J.Johnsson

Nionde december

Kaffet är upphällt, p3 spelar "viva la vida" med cold play, och jag mår bara så himla bra. Visst jag har ett tajt schema denna veckan, men jag har så mycket att glädjas över att jag i alla fall för tillfället förtränger det. Framför allt är jag så glad för min Filip. Han är verkligen en toppenkille, kunde inte fått en bättre kille! Ska bli så underbart att fly till värmen med dig (sjutton dagar kvar!). Här kommer ett smakprov på vad våra ögon snart kommer möta :)


    



Jealous? Well you should be! ;)
J.Johnsson

Vecka femtio

Vanligtvis vid den här tiden brukar jag ligga under täcket och skriva, men nu har jag hittat en bättre och bekvämare possision; sittandes skräddare med datorn i knät. Mycket behagligt faktiskt - laptopsägare, våga testa!
Fikan med Sofie var supermysig, vi satt och drack var sin stor kopp svart med mjölk på David bagare, vilket btw var skrämmande dyrt. Efter två timmars kackel och smuttande drog jag vidare till HP där jag träffade Bullen, och vi tog en tur i hennes vrålåk. Det blev sedan hemgång, och givetvis slängdes det ett öga på Cityakuten vid tjugoettnollnoll. Hett tips till dig som vill börja följa en bra, hjärtgripande och spännande serie. Kände verkligen att jag behövde de här timmarna efter morgonens chock av allt plugg. Kommer få plugga dundermycket den här veckan - usch. Ska även försöka få in ett träningspass med Sofie, en fika med Petronella, fysikplugg med Anita och projektarbetesplugg med Johanna. Good luck with that liksom. Men jag hoppas verkligen att det ska gå, är verkligen sugen på att träffa dessa goa tjejerkompisarna!

Ibland när det är mycket att göra och hjärnan behöver få komma på andra tankar brukar jag kolla på ingredningsstuffs eller på kläder. En servis som jag fastnat för, och som jag önskat mig i julklapp, är denna. Visst är den snygg? :)



Ha det gott folket, och hoppas ni får en mindre stressad vecka än jag!
J.Johnsson

Stressed

Idag kom allt över mig. Var ledig och tänkte därför plugga hela dagen, och hann inte mer än sätta mig vid skrivbordet innan jag bröt ihop. Vi har så äckligt mycket nu innan jul, eller jag har. Vill bara vika ihop mig till en köttbulle och rulla iväg från denna skiten. Usch, varför ska det vara så här? Innan jul också. Har börjat skriva ett klagobrev till skolan, hur mycket min klass har och hur dåligt vi mår. Kommer nog inte våga lämna in det, men det är alltid gött att skriva av sig lite aggresivitet. Ska bli härligt att få en paus nu, ska iväg och träffa Sofie. Var verkligen galet längesedan jag träffade henne, kanske ett år sedan..? I vilket fall ska det bli kul att träffas igen, och få glömma verkligheten för en stund.

" Ta bort mig härifrån. Ta mig någonstans. Ta mig till glädje och skratt. Ta mig till lugnets land."


J.Johnsson

Lost in the forrest.

Himla gott uttryck det där; "lost in the forrest". Känns som det ger en ganska bra beskrivning på hur jag känner mig just nu - så snurrig. Jag har en lång lista på saker som måste göras imon, och prio ett är att få tag på de rackarns skolorna! Ni fattar inte hur frustrerande det är att de inte svarar, eller att man blir direktkopplad till telefonsvararen. Om jag får tid hos en skola imon skulle jag börja gråta av glädje, helt seriöst. Nästan. Ska även träffa Lundin senare imorgon, en tjejkompis från högstadiet, ska bli superkul :)
Nu får jag släcka lampan, natti natti.

J.Johnsson

Trött

Kom precis hem efter en lång dag på lager. Är verkligen helt slut, fötterna värker jättemycket. Ikväll blir det filmkväll, ska bli gött att bara ta det lugnt :) Hörs sen!

J.Johnsson

Späckad dag

God kväll kära läsare!
Idag har verkligen varit en sådan där toppenbra dag! Började med att jag sov riktigt länge, och jag vaknade av att Olivia kom nertrippande med en ros i sin hand, sötboll! Hon stannade på frulle, och vi babblade om allt och lite till. Senare på eftermiddagen kom Camilla för lite pepparkaksbak. Vi hade supermysigt; lyssnade på julmusik, bakade, fikade och pratade. Tiden bara sprang ifrån oss, plötsligt var den sju och vi skiljdes för att piffa till oss innan kvällen :) Tycker verkligen att det var hur mysigt som helst, det får vi göra om vännen!
På kvällen blev det Späck möte (Oh ja, det fanns en tanke bakom rubriken), som var huur grymt som helst! Marcus Olsson talade, och det kan ju inte bli annat än bra enligt mig!
Imorgon blir det Lager 157 med kärleken, skriver förmodligen någrra rader efter det. 

Stor kram
J.Johnsson

God morgon fredag

Skulle ha upptaterat er igårkväll om gårdagens händelser, men orkade inte skriva så mycket då så jag tar det nu instead :) Igår åkte Jennie iväg på ett besök som jag inte kunde åka med på. Jag satt i lägenheten, kollade i olika böcker och broshyrer, och räknade på datorn. Men när jag var klar med det blev jag något uttråkad och ringde Bullen. Som jag sa igår så fick ju hon körkort, så hon satte sig i bilen och brände iväg till mig. Vi gick till café Marmelad vid Mariaplan, och körde sedan och hömtade Pauline och Amy. Jag hann inte vara hemma länge sedan innan mormor och morfar dök upp. Vi fikade och babblade på, och sedan drog jag iväg på tjejkvällen. Är verkligen superglad att vi har de kvällarna, och att jag har de goa tjejerna som vänner! När jag var påväg där ifrån så ringde jag Bullen och vi bestämde att vi skulle mötas på älskade HP, där även Malin och Emma ooo, bafann sig. Kvällen avslutades med att jag och Emma brände runt i hennes bil, mycket trevligt! :)
Oj va klockan blev mycket, måste börja göra mig i ordning nu!

Puss & kram
J.Johnsson 

Tiden går, men vänner består



Friends are like angels. They are always around you, even though it doesn´t seems like it. And they will always be there, and lift you up when you wings are brokend.

Allmänt lazy

Har världens klädhög på sängen, får huvudvärk bara av att snegla åt den.. Måste verkligen röja upp här inne, mormor och morfar kommer nämligen på fika om någon timma. Borde verkligen plugga också, istället för att flumma runt på nätet, men jag orkar inte! Kommer få massa tills nästa vecka, men just nu skiter jag i det. Blir lite lätt irriterad på lärarna i skolan som alltid lägger alla inlämningar oc h prov på samma vecka, och nu innan jul också. Suck, jag orkar inte tänka på det. Känner mig allmänt seg och lat idag, men ibland får man lov att vara det. Nej, det får nog bli tv:n en stund nu, sedan nya tag med röjningen, fika med m. och m., och tillsist tjejkväll.

Take care folks!
J.Johnsson

Me and my body

Den stora dagen har kommit. Sitter nu och räknar på vad jag ätit varje dag och jämför det med energi behovet för min kropp, vilket ligger på 2247 kalorier. Lite pirrigt vad domen ska bli..
När jag ändå är här kan jag ju passa på att meddela att Olivia Pauline Cleve har idag tagit KÖRKORT!!! Du är så himla duktig vännen, jättegrattis!! Hon har lovat att komma och hämta mig från praktiken idag, ska bli superkul att få åka med henne :D
Nej nu får jag fortsätta räkna här :)

J.Johnsson

Rockmormor?

Precis innan jag skulle släcka lampan så burrade det till på nattursbordet. Mobilen visade ett mess från Jennie, som skrev att jag imorgon kunde få sova ut, och droppa in vid tio. Ett leende sped sig snabbt in my face, och datorn åkte på istället. Nu ligger jag här och funderar över onödiga frågor, så som hur klädhögen på stolen kunde bli så stor, var mitt läppsyl är, och hur jag kommer se ut som gammal. Kanske blir jag en söt liten gumma med kakor och godis i varje vrå, eller kanske en rockmormor med rosa hår , nitjacka och piercingar...? Det återstår att se.

Efter praktiken så drog jag in till stan och träffade Emelie. Vi shoppade lite julklappar, tog en fika och hade det riktigt mysigt. Dock kände jag att jag skämde ut mig, as usuall, inne på NK och en expedit slog in mina klappar värsta fult, och jag fick ragga nytt omslagspapper för att själv slå in det hemma. Jag drog en vitis och sa av någon anledning att jag inte fått papper, men då hon ville titta på vad jag köpt fick jag säga sanningen att det helt en kelt var en väldigt ful inslagning. Eftersom jag inte sagt sanningen från början kände jag att hon  inte litade på mig till etthundra, men tillslut fick jag mitt papper, och ungefär en decimters snöre (snål? - Oh ja!). Eftersom jag vet att personerna som ska få dessa saker läser detta kan jag inte skriva vad det är och därför blir historian lite flummig, men den kan lära oss något; ljug aldrig det förstör bara för dig själv.





Tycker om dig så mycket Emelie, tack för en toppen dag!
J.Johnsson

Vad stoppar du egentligen i munnen?

Godmorgon trogna läsare!
Sitter nu hemma hos Jennie och håller på att kolla upp vad olika livsmedel och maträtter egentligen innehåller, ruggigt intressant! Snart bär det av till Kungälv och Östra, men innan dess tänkte jag försöka få tag på några rektorer i mölndal angående projektarbetet. Blir tokig på att de aldrig svarar!
Ha en toppendag!

J.Johnsson

Nyheter on the menu

Jag har blivit förälskad i en radiokanal, p3! Väldigt bra musik, och ett väldigt hett tips till dig som vill ha det där lilla extra i hörlurarna! Har ikväll även börjat läsa en bok, oönskat liv, som mammsen rekomenderat. Misstänker att den kan vara rikitigt bra.
Nej, jag skulle ju inte blogga nu utan slå in några julklappar innan jag ska kura ner mig i sängen. Måste bara tillägga att bero på sängar; jag vill ha en sådan säng som Sofie - den var ljuuuuuvligt skön!!

J.Johnsson

Busy woman walking down the street

Vilken dag! Började med att jag anlände till Jennie vid nio. Förberedde lite inför föreläsningen och drog sedan iväg till Kungälv. Efter det besöket drog vi till Ikea och till Coop, blev lite julklappar och mat. Sedan hade hela sagen sprungit förbi, och vid fyra kom jag inspringades på RX och raggade bilnycklar, tog bilen och åkte hem till Sofie. Det blev fika med smarriga bullar från Coop, och sedan blev det planering av London resa. Jo då, jag och Sofie tänkte dra dit (eller till USA), troligtvis efter studenten :) Ska bli superkul att resa med dig min muppis!
Kvällen kommer tillbringas framför tv4 med HOUSE, och sedan blir det nog julklappsinslagning :) Jag älskar julen och allt därtill! Oj, vad hungrig jag blev nu! Läskligt när man blir det så plötsligt ibland.. Vet inte om jag skrivit det tidigare, men jag för numera matdagbok på ALLT som jag äter, och ska sedan räkna ut mitt dagliga intag av mat. Ska bli väldigt intressant att se :) Nej nu måste jag äta, magen kurrar ihjäl sig! Haha.

Puss och kram
J.Johnsson

Huden gör uppror!

Jag blir så arg på min dumma, dumma hud! Älskar vintern på många sätt, men hatar den just på grund av att den förstör min hud totalt. Jag har som många vet ganska mycket akne och har stått ut med det allt för länge, och på vintern blir min hud jättetorr trots att den fortfarande är fet och finnig. Verkligen hur jobbigt som helst, speciellt i val av ansiktskräm, några tips? Ska i vilket fall till hudläkaren om två veckor, och jag hoppas verkligen att vi tar tag i detta nu efter fem års behandling. Ähh, orkar inte tänka mer på detta nu så jag tror jag beger mig in i drömmarnas värld istället.

Good night my angels
J.Johnsson

Vill du rensa min hjärna?

Hade första dagen på praktiken idag, var lite snurrigt, som alla första dagar brukar vara, men ändå väldigt kul. Är också med världens goaste handledare, Jennie, vilket gör att man bara strosar runt med ett leende på läpparna. Detta kommer bli hur bra som helst tror jag. Efter dagen med Jennie bar det av till tygbutiken och köpte lite tyger med mammsen, och sedan hem till kusinerna för lite kaffe med dopp. Nu har jag tillslut hamnat här vid skrivbordet som är täckt med massa lappar på saker jag måste fixa idag, och känner mig bara allmänt vimmsig. Skulle nog behöva rensa hjärnan, någon frivillig assistent?  
Ska ut och promenera med Filip nu, så jag måste dra. Skriver några rader senare.
Ciao!

J.Johnsson

RSS 2.0