Underbar.

Åh jag har så mycket som snurrar i mitt huvud. Så mycket som vill ut. Så mycket som inte borde komma ut. Inte här. Smaken av helgen som varit har underbar. Kärlek har regnat över mig i mängder, både från vänner, gubben min och Herren. Jag har svårt att beskriva den känsla som finns i min kropp, i mitt hjärta, i min själ. Hjärnan och jag ska försöka reda ut denna enorma hårbollsbubbla av kärlek när jag nu ska sova. Hårbollsbubbla, hmm. Ja varför inte?

J.Johnsson

Fredag.

Misstänker att jag suttit här för länge. På min hårda soffa utan dyna. Har börjat tappa kurvor, underbart, och mer ska det bli. Jobbigt bara att kroppen attackerar ansiktet och övre delen av kroppen först, när det är nedre delen som ska bort. Packade klart för helgen hos N igår, ändå känns det som mycket jag ska hinna med denna fredag. Den evigt stressade Jennifer.Vissa dagar saknar man mer än andra. När jag köpt mig en fin kamera ska jag ta spårvagnen in till Haga och ta bilder på allt ochn ingenting.
J.Johnsson

Tankar och bad.

Fryser av kylan som fyller mitt hem.
Njuter av kärleken som fyller mitt liv.
Glädjs över vännerna som skapat mig, den jag är.
Förundras över Din storhet, Din vilja, Din plan.
Önskar att jag förstod mer av detta liv än jag gör.

Lyssna. Lev.
http://www.youtube.com/watch?v=lY1zzFr5gTw

Vi tar ett bad, min skrivbok och jag.
J.Johnsson

Ett ljus lyser i vintermörkret.

Var sen som vanligt, och sprang för allt vad jag hade till bussen som vanligt. Blödde på knogarna som är torrast av allt på kroppen min. Stod och såg på medan dagen flöt förbi mig. Men mitt i allt det gråa lös dagen plötsligt upp. Hans mormor, morfar och morfars syster kom och hälsade på. Dom är så söta så munnen inte finner ord att beskriva det med. Orden som kom från morfadern kommer länge värma mitt hjärta.
Tror att jag har vuxentänder på gång, visdomständer. Har hört att smärtan som väntar inte är att leka med så därför antar jag att värken jag har nu bara är början. Usch.

J.Johnsson

Pussdagen.Imorgon ska jag äntligen få pussa på dig. Jag saknar dig, kärleken.
J.Johnsson

Galenskaps dans

Struntar i den enorma huvudvärk som drabbat min hjärna, och dansar istället runt som en galning till Krunegård i mina nya kläder. Typ lite rockglamor stil på dom. Kjolen, linnet och västen. Likelikelike!

J.Johnsson

Dåliga ovanor, kvinnlighet och spårvagnar.

Har fått en dålig ovana och idé om att maten smakar godare om man äter den med öppen mun. Så som nu, när jag äter min äggmacka är det supergott att smacka upp maten mot gomen och avge sådana där ljud som antas komma i samband mat att äta med öppen mun. Eller så är det bara hjärnan som lurar mig. Det brukar den göra. Hade mamma sett mig nu hade man nog fått sig ännu en lång utläggning om hur okvinnlig man är. Att man tuggar med öppen mun och rapar ibland gör väl inte människan mindre kvinnlig? Snarare mer mänsklig i sådana fall.
Jag har verkligen saknat det här med att åka buss. Vet inte varför jag älskar det så mycket? Men det kan i och för sig inte att jämföras med spårvagn. Åh älskade spårvagn. Tog mig en runda i lördags med Håkan i hörlurarna. Börjar gissa på att jag spelar för högt när killen bredvid utan musik börjar hålla takten.

J.Johnsson

Fly med mig.

Och jag blev klar. Med sången alltså. Lättare att skriva på natten faktiskt, inspriationen flödade även om halva jag sov.
Huden på min kropp börjar trilla av och det spelar ingen roll hur mycket tjockiskräm jag smetar in den i. Den är inte byggd för detta klimatet. Ta mig till värme, ta mig till sol, fly med mig långt, långt här ifrån.

J.Johnsson

Och om nätterna är det tankarna som regerar.

Vad som är det värsta med att älska någon? Minsta lilla gör så ont. Minsta lilla gör mig illamående av oro. Prata med mig.

Jag tänker skriva en sång. Jag tänker skriva tills den är klar. Den ska bli klar i natt.

J.Johnsson

Fröken CleveSaknar min Olivia som numera befinner sig i Rumänien. Inte förän april får jag träffa dig igen. Ont.
J.Johnsson

Du kan hugga av mig båda benen, slita av mig armar och hud. Mitt hjärta kommer ändå finnas kvar.

Lite svårt att skriva när en misse gnuggar sig mot händerna mina och vill att jag gosar med honom. Så ursäkta eventuella stavfel. För tillfället har frukosten precis hamnat i magen min, kaffet börjar bli kallt och jag tror att jag ska placera mig vid pianot en stund innan mammsen kommer. I högtalarna spelas "Sen en tid tillbaka" - Melissa Horn. Gillar vad jag hör, skarpt. Tänker på folk jag inte brukar tänka på, som han som bloggade så bra. Nu minns jag knappt hans namn. Men han tog fina bilder på gamla cycklande gubbar. Har kommit på mig själv attackerat Niclas kanske lite mycket med mina romantiska, poetiska kärleksförklaringar. Stackars grabb, men inte kan väl jag rå för att han är så underbar. ♥

Skratt. Tårar. Kärlek. Död. Liv.

J.Johnsson

I din hand.

Och jag vet att jag egentligen inte klarar av sådant. Jag visste redan innan att tårarna skulle komma. Antar att det bara är sådan jag är. Musiken gjorde väl mycket också.
My life is in your hand. Carry me so I can carry other people.
J.Johnsson

Jagad.

Vet att jag borde springa upp och kladda ner ansiktet mitt och slänga på något på min kropp, men idag finns ingen energi. Farligt att vara ledig för många dagar. När jag vaknade trodde jag att det var måndag, och blev väldans glad när jag sedan kom på mig ha fel. Dagarna springer förbi mig, och jag vill fly från den värld som jagar mig. Låta tiden stå stilla, men ändå få den att gå jättefort. Hoppa in tio år i framtiden och se om jag går i rätt riktning. Bli gammal, bli vis och få barnbarn. Är det för mycket begärt? Jag ska drömma om dig på bussen idag.

J.Johnsson

Adjö kurvor!

Vad som är det värsta med att bära min kropp? Den har lätt för att gå upp i vikt.
Vad som är det bästa med att bära min kropp? Den har lika lätt för att gå ner det.

Adjö vackra, gosiga, kurviga, muffinskropp. Hej måbrakropp.
J.Johnsson

Caroline och hennes mage.Har haft denna goa prick hos mig idag. Sjuk humor, sjukt rolig. Plus att hon har en gosig mage nu för tiden. Det vill jag också ha. Någon dag.
Ringar, kyrkklockor, barn - allt regnar över folket omkring. Det är vackert. Jag är lycklig när ni är lyckliga.

J.Johnsson

Jag har för dålig fantasi för att komma på en rubrik just ikväll.

Letar bil.
Letar systemkamera.
Letar resa.

Och mest av allt vill jag ha en systemkamera. Eller kanske inte, men just ikväll känns det så. Jag vill ut och fotografera söta gubbar med hatt och cykel.
Snart kommer min lilla lillebror på kvällsfika. Han är gosig och får mig alltid att le. Tills dess dansar jag till "Jag är en vampyr" med Markus Krunegård. Också en man som får mig att le.

J.Johnsson

Från onormal till normal ?

Har haft knepiga drömmar på senaste. Verkligen verkliga. Annars brukar drömmarna mer handla om typ troll, prinsessor och min själ i andras kroppar. Men de har liksom börjat bli normala. Typ som i natt, eller som snarare nu i morse, drömde jag att N hackade sönder på mitt munsår och vägrade pussa mig, trots att hans mun var i hela mitt ansikte dagen munsåret blommade ut och jag vet att han inte har ont av det. På något sett blir jag så nyfiken på varför jag drömmer så "normalt"? Har jag kommit ifrån min onormalhet i drömmar eller är det bara en tillfällighet? Jag hoppas verkligen det, de andra drömmarna är så mycket roligare.
Men vänner, börjar jag bli normal även i vaket tillstånd, skrik det i mitt öra och hoppa på min fot eller nåt. Låt mig aldrig bli normal och grå, en i mängden.

Ser fram emot en härlig dag med kärleken.
J.Johnsson

Lilla JonathanJag saknar lillen. Min lilla, lilla lillebror, som är hela femhundrafyrtiofem dagar mindre än mig.
Ber om ursäkt för bilden, men det var den första jag fann och jag orkar inte dyka ner i mitt hav av bilder. Inte nu. Godnatt folk.

J.Johnsson

Huuuungrig!

Var längesedan jag var så sjukligt hungrig. Slarvade lite med maten idag, eller åt "djurföda" som Niclas säger. Och nu får jag ingen mättnad i min mage. Hade jag inte tyglat mig själv i detta nu hade jag nog hällt i mig allt vad kylskåpet innehåller. Eller ja, nästan allt.

J.Johnsson

Kreta tvåtusennio.Saknar värme. Saknar sol. Saknar mitt långa hår.
J.Johnsson

Nyfikengris.

"De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete, men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen.
Och när du ser på mig är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig.
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din."

Det är jättekul att ha grannar med köksfönstret mitt emot mitt som man bara kan sitta och stirra på, nyfikengris som man är. Det jobbiga blir när de upptäcker mig.

J.Johnsson


muff.

Har alltid tyckt att människor som pratar med djur är mer än konstiga. Och nu är jag en av dom. Pratar med dom som om de vore små barn, och jag gillar dom mer och mer för var dag.
Parantes, jag fått tillbaka mitt beroende av fil, mmmmm.

J.Johnsson


Höga katter och helgen.

Vad låg i den Wiskasen egentligen? Katterna har blivit helt galna och springer fram och tillbaka i hallen, upp och ner för trappan, och studsar runt som små studsbollar. Jössös, som Beckabus hade uttryckt sig.
Ett fett munsår har hamnat på min mun också, men vad hade jag förväntat mig då jag kletar på läppsylet som jag vet är broder Jonathans? Jag blir så trött på mig själv.
Helgen har tillbringats på Åstol, där det blev skridskor och mys hos Mosberg, och sedan egentid på söndagen då Niclas jobbade. Var på förmiddagsmötet, som verkligen var så grymt mäktigt. Älskar att det är så litet, att det är lite snurrigt. Det blir så genuint på något sätt.

J.Johnsson

PUSS på mina goingar!

Mina tjejer är bäst. Vi dog flera gånger om igår ikväll, eller kanske snarare i natt, av varandras sjukhet. Om det stämmer som folk säger att ett skratt förlänger livet kommer vi att bli ruggigt gamla.
Nu blir det jobb, sedan bus hos Myrberg på Åstol!

J.JohnssonStrenght.

Tänk med ditt hjärta.
Gång på gång försöker världen lura mig. Försöker intala mig annat än vad hjärtat säger. Ändå vet jag ju så väl vad jag vill, vad jag känner och vad jag tror.
I need your strenght lord. Don't let them deceive me.

J.Johnsson

Och tankarna misshandlar mig om kvällarna.

Vill kliva ur skalet jag bär, och kasta mig naken ut i verkligheten.
Vill låta masken som skyler mitt ansikte få falla till marken, och blotta den jag är.

Låt dom stirra, låt dom skratta.

Så länge jag står vid din sida får dom skjuta mig i ryggen hur många gånger de vill.
Jag känner ingen kroppslig smärta när hjärtat slår för dig.
Ensam är jag svag men tillsammans är vi starka.

J.Johnsson

Nya lyan

Fula, fula dator som gör ett skutt och tar bort mitt inlägg precis när jag ska publicera det. Nu orkar jag ju inte skriva om allting, men det lät ungefär så här:

Förjagharflyttatförjagharflyttatförjagharflyttatförjagharflyttatförjagharflyttatförjagharflyttat
förjagharflyttatförjagharflyttatförjagharflyttatförjagharflyttatförjagharflyttatförjagharflyttat

Och jag tror jag har blivit full på apelsinsaft. Puff.

J.Johnsson

Håkan och annat bra.

Det går väl i perioder, det där med vad högralarna spelar. Just nu är det mycket Kent. Och mycket Håkan och Brolle så klart. Man tröttnar liksom inte på deras låtar, de är levande på ett annat sätt än all skit som spelas på radio. Jag håller med dig, de är inte speciellt duktiga på att sjunga, men det är också det som blir det vackra. Fokus ligger mer på texten; vilket jag anser är tusen gånger viktigare att framföra i en låt än en bra röst.

"Och när du ser på mig är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig. Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din. Och att dina ord i natten är det enda som når in. Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din."


J.Johnsson

packpackpack.

två väskor överfulla. fyra påsar. och det känns som jag bara börjat. imorgon blir en lång dag.

J.Johnsson

Flytt.

Två dagar kvar, sedan är jag ifrån hemma i flera månader. Inte för att jag hamnar så där extremt långt bort, men ändå. Och vad ska man ha med sig egentligen? På golvet ligger en fjuttig liten klädhög, men med det kommer jag inte långt.
Jag ska leva i mitt värmeljus mörker med p3, och goingar som Håkan och Brolle i högtalarna. Det kommer att bli en riktigt mys lya, och jag vet att jag kommer att stromtrivas.
Du är ju typ det snyggaste som finns, och med din musik i mina öron kan jag inte annat än le.
J.Johnsson

Puss!J.Johnsson

En söndag.

Sprungit runt på ett torg. Lekt med min Rebecka. Träffat flickorna. Och nu blir det mys med lilla mammsen. I like this day.

J.Johnsson

Kärlek.

Har gått och skaffat mig en sådan där.. Öhhm, vad är det nu de kallas...? Just det, pojkvän. Och jag kan inte sluta le. Du gör mig lycklig, min Niclas.

"Romeo, save me, they try to tell me how to feel. This love is difficult, but it's real. Don't be afraid, we'll make it out of this mess, it's a love story, baby, just say yes."

J.Johnsson

På den lille holmen

Tänkte jag skulle vara lite redig och dammsuga upp de små råttorna som ligger under sängen, men han har gömt min bästa vän och jag kan inte hitta den. Men dammat har jag fått gjort. Och röjt i ordning. Och bäddat. Och skurat toan. Och putsat fönster och speglar. Så lite har man ändå fått gjort denna lördagsmorgon. Han är ute och drar kuber, medan jag sitter och lockas av att gå ett varv runt ön. Jag tycker verkligen om det här stället. Idylliskt och vackert, och ger mig gång på gång en smak av barndomen.

J.Johnsson 

RSS 2.0