Fjutt.

Och sådant skall man aldrig säga högt. Direkt efter att jag skrev nedanstående inlägg gick allt utför. Byxorna, håret, tom tank, folk som inte hittar gaspedalen, klockan, kyla, nackspärr. Jag ska aldrig mer ge förhoppningar om en dag. Fjutt. Men den ordnade upp sig allt eftersom, och den slutade riktigt bra med en härlig gäng sittandes hemma hos Fryklind - mysigt värre!

Tanken har slagit mig vid två tillfällen idag. På lunchen och för cirka tio minuter sedan. De vänder sig i magen, halsen tjocknar och man bara väntar på de där tårarna man vet kommer att komma. Jag lägger de tankarna i "orkar inte tänka på" mappen, och tänker på något vackert istället. Tänker på dig.

J.Johnsson

Mys morgon.

Tända ljus. P3 i högtalarna. God frukost på bordet. Och i tid för en gång skull. Denna dag kunde inte börjat bättre. 

J.Johnsson 

Olikheten gör oss lika.

Vill, vill inte. Ska, ska inte. Borde, borde inte.
Vi är så lika, men samtidigt så olika. Och kanske är det just det som gör oss lika; olikheten.
Huset står tomt idag, och jag har för en gång skull inte på någon musik utan sitter och lyssnar till tystnaden och till surrandet från datorn. Ganska skönt faktiskt. Känner starkt för att gå och lägga mig redan nu, är av någon märklig anledning jättetrött.

"Jennifer, du är seriöst den djupaste människan jag känner."
Och det är sådana komentarer som får mitt hjärta att le.

J.Johnsson

Kysstjej.

Min hjärna har inte kunnat sluta tänka på kyssar idag. Jag vet inte varför egentligen. Jag antar att jag är en kysstjej. Gillar det mer än pussar, mer än kramar, även om det är väldigt gosigt det med. En mysig kyss i ett mysigt rum till en mysig sång. Jag är nog på extremt myshumör idag. Därför passar en myskväll med vännerna och en bra film utsökt.

J.Johnsson


Mina läppar ler för att jag har dig.Det kallas lycka. Det kallas kärlek. Det kallas vänskap. ¨

J.Johnsson

Bra dag

Vissa dagar är bättre än andra. Vissa dagar vaknar man bara och mår så sjukt bra. Idag är en sådan dag. Läpparna bara ler, hjärtat bara ler, och hela jag vill bara springa ut på Fiskebäcksgator i nattlinnet och kyssa himlen, jorden, världen, för idag är den god. Jag tänker bara göra sådant jag älskar hela denna dag. Den inleddes med att min Sofie var här på frukost, och nu planerar min hjärna att fylla köket med skön musik, doftljus och baka något gott. Senare blir det kusin Caroline och Jejja mys. Denna dagen kan bara bli underbar, bli perfekt.

Vill du ha något skönt för öronen? http://www.youtube.com/watch?v=sovLhfqx5NQ

J.Johnsson

Every day is a new beginning.

If I forgot who I am, would you please remind me?
Det var precis vad jag behövde. Dagen är den vackraste på länge och jag är kär i hösten. Jag ska gömma mig i skogen hela dagen, jag och min musik. Men först ska jag tvätta bort mitt ansikte. Every day is a new beginning, and from this day I want look back. Ever.

J.Johnsson

Gift bort min hjärna, eller nåt.

Och jag gjorde det igen. Kröp ner i sängen med en oladdad dator. Den dör snart och det gör jag med. Ta min hjärna till andra sidan jorden, och gift bort den med en femtio plusare till kines. Typ.

"I'll die without you."

J.Johnsson

En dikt av S & J.

Mitt huvud går aldrig i varv. Jag vred sönder hjärnan på en sparv.
Fisken hoppade från min sko. Själv hoppade jag från en bro.
Hemma satt farsan med en katt. Han gjorde om den till en hatt.
På färjan luktar det bajs. Eller är det kanske majs?
Simon och Jennifer gillar häftstift. Nu är det dags för nästa skift.


Simma lugnt och tänk på var du är vurpen !
J.Johnsson
S.Kjellberg


Arv innefrån och ut.

Vissa har beroende av tobak, andra alkohol, andra kaffe. Själv är jag beroende av fil. A-fil med banan, dinkelflingor, Paulines musli, casewnötter och linfrön. Jag kan inte få nog, och blir sugen på det vid de mest udda tillfällerna.
Vi talade om det här med likheter igår. Vad jag ärvt från mamma och vad jag ärvt från pappa. Kroppen är mamma från naveln och uppåt, och är pappa från naveln och neråt. Pappafötter, pappavader, pappalår, papparumpa på höjd och mammarumpa på bredd. Mammamage, mammabröstkorg, mammaarmar, mammanyckelben, mammahals, mammablandatpappaansikte. Frågan är hur det är med tankarna, med med hjärnan, dess åsikter och tyckande? Är det arv det med, eller är det det enda som är mitt alldeles egna? Kanske är det en blandning av ord och åsikter jag hört från dem, från vänner, från skolan. Klart att hjärnan förändrar sina tankar, ändå hoppas jag alltid ha kvar mina "bastankar", de som de flesta eller faktistk ingen känner till. Mormor tyckte jag var lik morfar i mycket av mitt tänkande. Ordning och reda, och struktur.

J.Johnsson

Punkterad.För att jag älskar denna bilden. För att jag har ont i hjärtat.
J.Johnsson

Filmen som kidnappade och mördade mitt hjärta.

Känner mig som ett himla schizobarn. Vaknade med något som liknade ett leende på läpparna, hade en underbar dag med Johanna, och fick för mig att hyra en film. Det blev Rent. Filmen jag älskar. Filmen jag hatar. Den är väl för stark för mig, jag vet inte. Men jag kan inte sluta gråta. Inte ens nu när den är slut för många minuter sedan. De kom på mig. Kom in, stirrade på mig, stirrade på filmen och suckade. Jag blev ännu mer ledsen. Låt mig vara. Låt mig gråta. Låt mig bli ett med smärtan filmen framkallar. Tyvärr grävde den sig för djupt, och nu vill jag bara gå och lägga mig, och gråta bort en vecka eller en månad tills jag hamnar i Afrika. När jag sedan kommer bo hos mormor kommer jag att hyra den igen, och igen, och igen. Eller kanske köpa den, och hjärntvätta mig med den var och varannan dag. Det är en film man ska se i ett ensamt hus. Och huset var ensamt när jag började se den, men fullt när den stängdes av.

Låtarna som grep hårdast om mitt hjärta?

* http://www.youtube.com/watch?v=IrE7mh7Emj4&feature=related
* http://www.youtube.com/watch?v=x8iTeDl_Wug

J.Johnsson

Julsugna, mor och jag.

Mamma har likt jag blivit julsugen, och detta yttrar sig i att en julskiva nu spelas i högtalarna i köket. Det är Oktober, det är galenskap. Själv har jag endast spelat två skivor de senaste veckorna, så jag är sådär lagom hjärtvättat nu. Men de är bra, riktigt bra.

Letade efter en bild, fann den inte, men fann den här. Den gör mig glad och påminner mig om hur mycket jag älskar och saknar denna goa tjej. Du är bra du Linda!J.Johnsson

Ääähhmmn...

Trött. Ont i knäna. Trött. Löksmak i munnen. Trött. Vill ha jul. Trött. Kaffesugen. Trött.

Det beskriver nog ganska bra mitt jag denna dag. Är supertrött och funderar skarpt på att sova en timma innan det är dax att snygga till sig till färden upp till Tjörn vid arton.
Hon gick fram till mig, såg mig djupt i ögonen och frågade sedan "Har du inte sovit i natt eller?". Svaret lät ungefär så här: "Ääähhmmn...".

En konstig sak jag kan avslöja om mig själv? Jag samlar på påsar.

J.Johnsson

Ingenting alls.

På något konstigt sätt har just de orden borrat sig fast i hjärnan, fråga min inte varför. Hur många ord, meningar och fraser hör man inte var dag, så varför är det just dessa som inte kan släppa min hjärna?

"Du är förbjuden."
"Jag vet inte."
"Gråter du nu igen?"
"Hur kan du sova med den idiotmusiken i öronen?"


Vissa saker vill man bara glömma. Vissa låtar vill man inte lyssna på, ändå gör man det. Vissa dagar skrattar jag bort, andra gråter jag bort, men de flesta dagarna känner jag ingenting. Ingenting alls.

J.Johnsson

Galen ?

Jag vill inte kalla mig galen. Eller jo kanske lite då. Jag var i alla fall tvungen att gå tillbaka, låsa upp och kolla så jag verkligen hade larmat. Det hade jag. Och tvångstanken gjorde så jag missade bussen, som gjorde att jag missade buss nummer två, som gjorde att jag missade buss nummer tre. Jag var hemma klockan 19:54, vi hade sagt 20:00 hemma hos mig - liiite tajt. Det blev spårvagn istället och mitt luktsinne gjorde det jobbigt för mig, trots att jag i vanliga fall älskar lukten, ljudet, folket, ja allt med spårvagnar.

Nu blir det läggdags, imorgonbitti blit det brödbak med fröken Cleve!

J.Johnsson

En bild säger mer än tusen ord.

Hur var det nu han sa? En bild säger mer än tusen ord. Jag syr igen min mun, rakar av mig ansiktet och slukar din själ.J.Johnsson

Galenskaps idéer.

Ledig, men kunde ändå inte sova speciellt länge. Vaknade av min sjuka dröm, sådant vill jag egentligen inte drömma. Dagen ser ut att bli vacker, så det blir nog lite skogsmulletime senare. Elller kanske en cykeltur till mormor? Eller kanske både ock? Ut blir det i alla fall.

Med en kopp svart och äggsmörgås i min hand sitter jag och studerar min broder mitt emot. Hans mushe är grymt äcklig nu, för att inte tala om hans utslitna hår. Han och hans idéer.. Men vi är väl ganska lika där i och för sig. Det här med idéer alltså. Jag har fått en galenskaps idé till mitt framtida hem, mihihi. Förstår inte själv varför jag tänker så mycket på det där egentligen.

"Liv.Död.Kärlek.Hat.Tro"

J.Johnsson

Kevlarsjäl.

Jag har återfått min stora kärlek till bussar. Sedan skolan slutat och bilnyckeln varit tillgänglig har det liksom inte blivit av, och jag hade glömt hur mycket jag älskar det. Folket, atmosvären, tänkandet, busschafförer, musiken som pumpar in i hjärnan. Ny favorit i öronen är Kent, låtar så som Kevlarsjäl. Ruggigt bra artist det där. Tunga texter, det gillar jag.

Kvällen var den bästa på länge. Träffade min Matilda i staden - fika, prata, skratta, gråta - hamnade sedan hemma hos Axel med grabbarna - House, gitarr, sjunga - och nyss kom jag hem från en nattpicknick med Patrik. Det blev som det brukar bli med våra samtal - djupt, kanske något för djupt. Jag och min mun kom inte överens, och den sade nog för mycket.
Jag tror jag går och skriver bort mitt liv.

J.Johnsson

Pysselnatt.

Facebook har totalt spårat ur, och jag blir tokig! Försökte lägga upp nya bilder igår, och gjorde si så där en tio, femton försök, men det gick inte. Morr.
Det blev en pysselkväll igår, eller kanske pysselnatt. Har en tendens att inte kunna sluta när jag väl påbörjat projekt, vilket är lite jobbigt med tanke på att jag egentligen skulle behövt lägga mig vid typ nio för att ta igen de timmarna jag missat i helgen. Runt tolv ringde han och jag lämnade pysslet för att tala politik och hänga tvätt. Intressant samtal som blev alldeles för kort.

"Igår var dåtid, idag är nutid och imorgon är framtid."

J.Johnsson

Hemmakväll.

Jag behövde det, eller förtjänade det, som M sa.

Kroppen är trött efter en dag på jobbet. Speciellt fötterna, de har väl inte riktigt hämtat sig från gårdagen. I soffan har vi lagt oss, mammsen och jag. En hemmakväll ligger framför, den första på väldigt länge. Därför har vi också bestämt oss för att stänga av omvärlden, bara mysa och njuta.

R, du är bra härlig du. Tack för att du är den du är, helt underbar!J.Johnsson


Det bästa som letat sig in i mina öron.

Jagdogjagdogjagdogjagdogjagdogjagdogjagdogjagdogjagdogjagdogjagdogjagdogjagdog.

Det var så bra. Jag dog och jag saknar ord. Jag ska upp om några timmar och borde sova. Bilder kommer när jag kommit ner på jorden igen.

J.Johnsson

Påsprinsessan

Och jag gjorde det igen. Skit också. Vägled mig. Snälla.

Jag har inga batterier kvar på datorn, och orkar faktiskt inte gå upp ur sängen igen för att hämta laddarn. Inte med tanke på att jag ska upp om fyra timmar. Lagom snygga påsar man kommer ha, men vad spelar de för roll när man ska på Gaither? Glääääädje!

J.Johnsson

Livet är som en kladdkaka.

Och kladdkaka är gott. Snuskigt gott. Vi köpte oss en och åt på ett berg. När ögonen släppte havet framför oss och såg på bergen runt omkring, stod han plötsligt där - mufflonfåret. Det blev en riktigt gosig dag med min Beckabus. Plus att jag köpt mig världens fränaste radio på en loppis ute i ingestansland. Nu ska den bara snyggas till lite, och sedan ska den få kläda mitt framtida hem. Vi har kommit fram till att vi vill bo på Tjörn. Någon gång i livet, om det så bara blir för några veckor eller månader. Förälskelsen till denna ö har slagit sig hårt in i våra hjärtan.

J.Johnsson

Det jag vill det gör jag inte, men det jag inte vill det gör jag.

Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta. Hjärna. Hjärta.Det är ju så tydligt och det känns så rätt, ändå velar jag bort mig. Jag vet nog inte vart jag ska börja, eller hur man ska börja. Lite vägledning vore på sin plats.

Det jag vill det gör jag inte, men det jag inte vill det gör jag.
Här med stänger jag av min hjärna, nu tar hjärtat över.

J.Johnsson

Längtar.

Vi var på opera. Kunde ju valt en bättre, men samtidigt var det lite kul för då satt man bara och skratta åt dess harmlighet. I vilket fall var det mycket trevligt, alltid kul att dra på sig klackarna och snygga till sig lite extra.

I morse vaknade jag med en sådan där konstig känsla, ni vet man känner något men man vet inte riktigt vad. Sedan när jag satte mig vid frukostbordet med kaffekoppen i hand och blickade ut över trädgården kom jag på det. Jag saknar det, och längtar efter det - jul. Lukterna, smakerna, friden, glädjen, känslan helt enkelt. I år tänker jag gå in stenhårt för det, baka och pynta massor!

Idag blir det jobb till sena kvällen, så om någon är sugen på att hämta mig i Kungälv ikväll så be my guest ;)
Ha en toppenbra dag! Massa kärlek

J.Johnsson

Hösten är min.

Kan starkt rekomendera kammutvete till er som inte smakat på detta ljuva. Är typ som bulgur, fast samtidigt inte alls. I vilket fall är det just en kammutvete sallad med fläskfilé och svampsås som jag sitter och smaskar på i detta nu. Mycket gott, trots att jag verkligen suger på att göra sås, den blir helt rinnig och skum, men smakar ju ändå gott. Måste ta och lära mig det där någon gång...

Är helt förälskad i vädret idag, funderar på att ta mig en riktigt lång och go höstpromenad. Detta är verkligen min årstid, hösten är min.

J.Johnsson

Rumpberöm ? Tack, antar jag.

Vakna. Gröt. Buss. Musik. Promenad. Coop. Jobb. Rumpberöm. VIP-kväll. Patrik. Rally. Rock. Simon. Hockey. Ögonnytt. Nattjogga. JejjaJonathansnack. Duscha. Läsa. Dator. Sova.

Svart på vitt, min dag. Nu luktar jag som en prinsessa och kommer vakna med affro imorgon för att jag lägger mig med blött hår. Men det gör inget, det ska ut och svettas imorgonbitti ändå.

Godnatt folket.
J.Johnsson

That's what love is.It's the only thing worth life and death.
Vi pratade om det för ett tag sedan, tjejerna och jag, hur man vet att man älskar någon. Vem bestämmer vart gränsen går? Kan man älska för mycket eller för lite? I mina ögon är älska lika starkt som hata; du skulle kunna dö för det, du skulle kunna dö för den du älskar. Som mina bröder, grabbarna jag sällan säger face to face att jag älskar, men istället försöker visa i handlingar. Kanske är det just via de små handlingarna som kärleken och förtroende växer till en annan människa? Men vad vet jag om kärleken, vad vet jag. 

J.Johnsson

En dag med P.

Han kom runt halv tolv taget och studsade in i rummet. Putte alltså. Själv låg jag på knäna och dammsög under sängen, och skrek till som aldrig förr när han flaxade in. När kroppen lugnat ner sig åt vi frukost och begav oss in till staden. Han hittade en flanellskjorta - which by the way är något av det mysigaste en man kan ha på sig i Jennifers ögon -, ett par svarta jeans och en t-shirt. Mycket snyggt, och en mycket rolig karl att shoppa med. Jag visade honom affärerna som jag tycker har det där lilla extra, och han visade mig sina favoriter. Inne på Andreassons dog jag. Där fanns den, flygeln som ska klä mitt framtida hem. Funderar skarpt på att börja spara till den redan nu...

Han är bra min Putte, min kusin. Han tänker, tycker och säger precis vad han anser. Ärligt. Det gillar jag. Han, Simon och Joel var även här ikväll. Efter att ha grejat nere i hamna och frysit häcken av oss blev det en kopp svart, och kackel om fiske och hockey. Det är så enkelt på något märligt vis. Jag kan inte låta bli att älska det.

J.Johnsson


Du, jag & London.

Bilderna blev många som togs i London, alldeles för många för att smällas upp här. De kommer nog alla på Facebook snart om jag känner mig själv rätt.
Innan jag åkte lovade jag mig själv att lämna tankarna hemma, att bara ha en oss-helg, prata och tänka på roliga saker och bara roa mig. Och det fungerade, faktiskt. Men jag hann väl inte mycket mer än att komma hem och slå på datorn så var jag där igen. Jag såg bilder på det, och jag märkte hur håren på min kropp reste sig och kinderna blev blöta. Jag förstod inte riktigt själv varför jag började gråta egentligen, det bara högg i mitt hjärta. Jag vill också.

Vi bestämde att vi skulle leka imon, P och jag. Lite nya kläder ska hamna i hans garderob och jag ska få äran att hjälpa honom med det. Förhoppningsvis får jag även tummen ur att vaccinera mig, är verkligen på tiden.

Sex timmar kvar till morgonrundan. Nu tänker jag ta tag i det här. På riktigt.
J.Johnsson

Förälskad.

Och jag blev kär. I en stad. I London. Speciellt smågatorna. Mestadels av vår tid lades på shopping, men visst hann vi se oss om lite också. Hackney, Oxford Street, Bond Street, Piccadilly, Notting Hill, Green Park, Buckinham Palace, Kensinton Road. Och ja, de två var favoriterna.
Vi sade det flera gånger under resans gång, hur förvånade vi båda är att allt gått så bra. Känns ju som något borde blivit kaos med tanke på att vi var lite lost, men icke. Vi gick på gatorna som vi inte gjort annat. Typ. Vi gjorde en lista också, en "pinsamhets lista", vem som skämde ut sig mest. Jag vann. Sju mot fyra.

Nu kommer Putte på nattakopp. Smakprov på bilder kommer senare i natt.
J.Johnsson

Dagen före dagen.

Vi sitter i min säng. Nattlinnena är på, kladdet i ansiktet borttvättat och från högtalarna spelas underbara sånger från ett av våra gemensamma favoritband Tiger Lou. Naglarna har fått färg på sig och är på torkning. Magen är full med knäckebröd och te. Grönte såklart. Om åtta timmar exakt kommer vi att lämna huset i Beet för att åka till ett annat land, England. Så här och nu tar jag farväl till min kära lilla blogg och till er trogna läsare. Ha en toppenhelg, så skriver jag några väl valda ord på söndag!

Lyssna. Njut. Lev.
http://www.youtube.com/watch?v=lY1zzFr5gTw&feature=related

J.Johnsson

Bojkotta jantelagen!

Den stora frågan som dunkar i mitt huvud är varför det ska vara så jobbigt? Att få beröm alltså. På något märkligt sätt har det bara regnat positiva komentarer över mig idag; "Va fräck du är i håret!", "Vilken go kofta du har!", "Väldans vad du säljer bra idag då!", "Han sa att du gjorde hans dag, att han drömt om dig och att du såg ut som en ängel." Jag vet liksom inte vad man svarar på sådant. Tack? Varför ska man egentligen känna att det är jobbigt att ta emot beröm, eller känna att det är jobbigt att skriva här vad de faktiskt sa? Är det kanske rädslan för vad andra ska tycka och tänka? Rädslan att anses vara skrytsam? Jag vet faktiskt inte. Himla jantelag. Men vad jag vet är att jag verkligen vill bli bättre på att suga åt mig av deras ord, därför säger jag med rak rygg: Idag är jag snygg, och mitt hjärta är stort till de jag älskar.

J.Johnsson

Du & jagFör att du är dunderbra. För att du gör mig glad. För att vi ska till London om tjugofyra timmar - wiiiiie!

J.Johnsson

Laddad för London!

Dagarna springer ifrån mig. Jag har att göra upp över öronen, ändå vill jag unna mig lite vardagsmums. Som lunch hos Olivia. Det var helt klart det bästa på denna dag. Hon är så vis, min Olivia.
Har den sista timmen sprungit runt som en gnu och packat inför fredagen. Tror eller hoppas att jag inte glömt något nu, kommer ju inte vara hemma imorgon så det gäller att det mesta är klart ikväll. Är så sjukt laddad för London nu va, det kommer bli awesome!

J.Johnsson

Pappas flicka.Det går egentligen inte att jämföra med någon annan relation jag har. Det behövs liksom inga ord. Jag kryper upp i hans famn lägger huvudet mot hans axel, och blir klappad över kinden. Det är en av de få platser jag känner mig helt trygg. Jag blir aldrig vuxen i hans famn, aldrig gammal nog. Där är jag för alltid ett barn. Hans barn. Hans dotter.

J.Johnsson

It's cold around me.

När klockan slog sju skulle kroppen ut och springa, men innan jag visste ordet av det hade jag övertalat mig själv att ligga kvar. Jag hann inte mer än slå upp ögonen innan en våg av kyla kom över mig. Jag drog täcket över huvudet och somnade om. En timma senare var jag lite varmare och sprang upp och slängde på mig det varmaste garderoben hade att erbjuda, ändå sitter jag här vid frukosten, mumlar och gnyr om vårt kyliga hem.

Han köpte nya strängar igår, och spelar för full rulle i tid och otid. Det låter bra, riktigt bra.

J.Johnsson

Du.

Du vet att jag tänker på dig.
Du vet att jag bryr mig.

Du vet att jag ber för dig.
Du vet att jag tycker om dig för just den du är.
Du vet att jag bär dig.


J.Johnsson

Flyr vardagen med ett bad.

Usch det blev jobbigt. Fast visst är det klart att det är bra att tala om det, få lite nya tankar och synvinklar. Men ändå. Jag var väl inte beredd, eller mitt hjärta var inte beredd.
Funderar på att ta mig ett riktigt långbad. Tända några doftljus, fixa massor av ludder och fylla badrummet med ljuv musik. Bara få fly från vardagen, från verkligheten.

"I'll be the man to kiss your tears away"
- sluta sjung så vackert för mig.

J.Johnsson

Skriver.

Testar något nytt. Testar att skriva en sång. Melodier har jag skapat, och texter finns lite överallt i mitt numera kaotiska rum, så varför inte slå dem samman?
Ikväll är det jag som ska tala, få dela några av de tankar som dunkar i mitt hjärta. Det mesta får nog komma spontant, brukar bli bättre då.
Det värsta är att jag kommer missa starten på det enda program jag faktiskt helhjärtat följer - halv åtta hos mig. Men vad är det i jämförelse med en kväll med er? Ingenting.

Föresten, klarade kaffeuppehållet till kvart i tre. Sedan var det kört. Men annars har jag inte lagt något annat tokigt i min mage idag - stoltis.

J.Johnsson

London brudar

I soffan sitter två trötta blivande London brudar. Vi har ägnat dagen åt att växla pengar, äta god sallad och promenera. Jag har påbörjat min "renings vecka", vilket innebär att endast nyttigheter får åka ner genom munnen min. So far so good, men jag måste erkänna att jag är sjukt sugen på kaffe. Kommer nog inte ens klara första dagen, inte så som det känns nu. Galenskap.
You are the reason why, the reason why I smile. Längtar till en helg i London med bara goa dig!

J.Johnsson

It's all about love.

Helgen sprang förbi mig. Jag hann knappt känna av den förän den var över.
Mycket var bra, något var tungt. Mina läppar och kinder gick sönder, jag fick saker jag inte
förtjänade, och drack lite för mycket kaffe.

Något som fastnat på min hjärna denna helg är kärlek. Jag har börjat inse hur mycket jag
älskar folket som rör sig runt mig, och hur lite jag egentligen uppskattar det vackra som jag fått;
vänner och familj som faktiskt älskar mig. Och jag kan liksom inte längre hålla tillbaka med den
kärlek jag vill ge till dom, jag vill ge av det jag en gång fått.
Skivan som skapat många bra tankar heter "all about love" - Steven Curtis Chapman.

"Tomorrow morning if you wake up, and the sun does not appear,
I, I will be here.
If in the dark we lose sight of love, hold my hand and have no fear,
cause I, I will be here."


J.Johnsson

Stum, eller mest trött kanske.

Jag har så mycket jag vill skriva, så mycket hjärnan viskat till mig ikväll, ändå känner jag mig stum. Och väldigt trött. Imorgon ska jag sova hela dagen, eller länge i alla fall. Sedan blir det utflykt, det är ju trots allt söndag. Jag låter tankarna koka över, och smäller till med tjockis inlägg imorgon.

J.Johnsson

Fredag.

Vakna. Ikea. Handla. Cykla. Gamlefarfar. Solskenspromenad.

Min mamma är one of the kind. Hon har varit med mig på äventyr hela förmiddagen och förgyllt min dag. Vi pratade lite om hur olika vi är egentligen, eller hur olika smak vi har. Ändå är vi ganska lika, hon är ju trots allt min mor, mitt kött och blod.
Jag tog mig till gamlefarfar, bästa på länge. Hans hjärta är stort, större än de flestas. Tårarna blev många. 
Parantes - tummen upp för cyklar. Fast jag skulle helst vilja ha en gammal. En riktigt, riktigt gammal.
Ikväll blir det myskväll och övernattning hos Camilla. Ska bli underbart att ha en Millan-Jejja kväll.

J.Johnsson

Fotlös.

Jag orkar inte skriva något egentligen. Vill bara dra täcket över mig och inte vakna på en vecka. Mina fötter gör ont, och helst vill jag kasta ut dom från fönstret. Kan i för sig vara jobbigt att bli fotlös.
Jag vill för alltid vara barn, ändå bli vuxen. Jag vill bo hemma, ändå flytta långt härifrån. Mest av allt vill jag ha ett takfönster. Okej, kanske inte mest av allt, men väldigt gärna. Jag har byggt upp en bild i mitt huvud som jag helst vill bränna upp. Hatar att jag älskar att drömma.
J.Johnsson

På Räkexport.

Skriver väl samma replik här som på Facebook; med kurrande mage har jag hamnat på Räkexport och ska snart bege mig till Kungälv. Med mamma hängandes över axeln får jag ingen ro att skriva vad hjärnan tänker, kanske lika bra det.
Nu blir det en kopp svart innan jag åker!

J.Johnsson

RSS 2.0