Lätt uppdatering

Mår fortfarande piss. Snälla ta min hjärna långt här ifrån. Suck.
J.Johnsson

Pain



Vad händer med mitt huvud? Är det detta som kallas migrän? I så fall lider jag med alla er som drabbas av detta oftare än jag. Usch.
Ett guldkorn denna dag var Camillas söta sms som fick hela mitt ansikte att le! Du är så go vännen, älskar dig!

J.Johnsson

Toppenhelg!

Oj va jag är trött, men samtidigt så himla glad! Har haft ännu en toppenhelg med mina flickor, gårdagen och dagen på Tjörn var mycket lyckade och mysiga, trots att det blev endast fyra och en halv timmas sömn enligt mina och Filippas beräkningar. Tyvärr tror jag att jag håller på att bli sjuk, men hoppas på att det bara är kroppen som strejkar för att den fått för lite sömn. Här kommer i alla fall några bilder från helgen!

 

 

   

Ni är så bra tjejer, tycker om er så mycket!
Puss och kram
J.Johnsson

Good morning

God morgon snygging!
Är inte det något av det konstigaste att höra på morgonen? Jag menar seriously vem är snyggve på morgonen liksom? Personligen brukar jag se ut som en bäver dvärg som knappt vaknat. Och oh ja, så ser jag ut just i detta nu.
Gårdagen spenderades hemma hos Anton, Oscar och Hildning, där det blev allt från kittelkrig till Babar till koja under Antons säng - mysigt värre! För er som inte vet vilka dessa krabater är kan jag meddela att det är mina sysslingar, eller kusiner som jag brukar säga, på fem respektive två år. Anna och Tobbe droppade sedan in runt tolv, och då blev det hemgång för min del som skulle upp och jobba idag.
Dagen kommer att bestå av jobb, städ och sedan tripp till Tjörn med vännerna, ska bli roligt! Skriver några rader senare, och hinner jag inte det så ha en toppenhelg!

Här är en gammal bild på mina gossepojkar; Anton, Oscar och Hildning.

     

 

Puss och kram
J.Johnsson

Pssst! Det var ju det här med tips också, dagens tips: "A Wish For Something More" - Amy Macdonald

Minnen

    

   

Man kan förlora mycket, men minnena av dig, av oss, finns alltid kvar.
J.Johnsson

Vardagsmums

Eftersom rapporten är färdigskriven tänkte jag ta ett litet break och kackla lite här innan jag kastar mig in i historiaboken, som för tillfället ligger på bordet och stirrar på mig, bara väntar på att jag ska öppna den - muff.
Egentligen skulle jag vilja ha lite mer Jennifer i den här bloggen. Inte bara "Detta gör jag nu" och "Detta har jag gjort idag" stuk. Det blir så tråkigt då. Jag kanske borde köra en Anita och babbla i en minut - exakt - om bävrar? Hmm, tanken lockar lite måste jag säga... Men nej, jag tror jag ska börja ge små tips. Tips på vardagsmums som jag har i mitt liv. Ja så får det bli!
Det första tipset på denna blogg får nog bli café tips, dels eftersom jag älskar caféer och dels eftersom jag ätit alldeles för mycket kladdkaka idag...

  • Ett nyfunnet café som jag tyvärr inte minns namnet på, men det ligger på andra sidan Domkyrkan, mitt emot Pizza Hut. Ett mysigt café, med mumsiga bakelser till bra priser, och med utsikt över Kungsgatan.
  • Café Kademumma, Majorna - jättegulligt café med vackra Majorna som utsikt. Väldigt lugnt och skönt, perfekt pluggcafé alltså! Ett minus är dock att godsakerna inte är på topp. Men kaffet är mumsigt värre!
  • Ännu ett café jag inte kan namnet på, och detta ligger i Haga. Väldigt mysigt på sommaren då man bland rosa kuddar på gamla, vita soffor sitter utomhus och njuter av Göteborgs bästa gränder. Ett måste café om man rör sig i dessa trakter!  
  • Café Vanilj, Kyrkogatan - smidigt och bra café, och en favorit speciellt på sommaren, eftersom man då kan placera sin skinka utomhus!
Skulle nog kunna räkna upp ett X antal till, men här är ett smakprov på några favoriter, där ni förmodligen kommer att stöta på mig!
Puss och kärlek
J.Johnsson

Flum med dig makes my day




Har precis haft ett mycket skumt samtal med denna filuren, Johanna, där vi kom fram till allt och ingenting. Vi babblade bland annat om att vi verkligen suger på kemi, vi sitter närmligen båda och svettas med labbraporten som ska in imorgon. Och den är inte nådig vill jag lova - baaah. Man vet liksom inte om man ska skratta eller gråta, därför gör vi båda delarna. Det slutade nämligen med att tårarna sprutande av skratt, älskar man inte bara sådana samtal? I do.

Imorgon vankas även historiaprov så det är vad min dag skall ägnas åt. Hinner jag blir det även lite stickande och promenad i solskenet.
Nej nu ska jag skriva slutet på denna jobbiga rapport så jag blir av med den!

Puss och pisk
J.Johnsson

 




 

Kortis

Har inte haft något Internet idag, men nu när jag precis skulle knyta mig såg jag att det fungerde och bestämde mig för att skriva en kortis.
Dagen har ägnats åt presentation av projektarbetet, städning, plugg, fika och promenad med Matilda, och slappis kväll framför tv:n med Filip - en himla bra dag helt enkelt! Ett plus i kanten var att mammsen gav mig en jättesöt tröja, där det stod något i stil med "Little Miss Splendid". Så söt, tack mamma!

Som sagt ett kortis inlägg var det!
Godnattpussar
J.Johnsson 

Too much information

Nyss hemkommen från en dag i staden med min goa Petronella sitter jag nu på en hård stol i köket och skriver på datorn. Internet är bajs igen, så nu får jag sitta med tusen sladdar i den och skriva på den ståendes på skärbrädan. Suck, hoppas detta ordnar upp sig snart blir galen på att det aldrig fungerar!
Som sagt så mötte jag Petronella inne i stan, det blev en lite rundtur på NK, emma och malena, och Ragtime, och sedan en fika på det - mysigt värre! På bussen hem spårade busschaffören ut och babblade på i micken om både det ena och det andra typ hela vägen hem. Blev allt mellan himmel och jord, och verkligen too much information för våra öron!
Imorgon är det presentation av projektarbetet som gäller, jag och Johanna ska alltså svammla lite lätt om vad vi gjort och även hålla våran föreläsning. Sedan blir det hemgång och plugg, och sedan träffa kärleken. <3

Nej nu får jag plugga lite, ska snart ut på promme med vännerna!
Ha det gött kött!
J.Johnsson

Dancing in the Hox

Jo då, visste är det sant. För bara några minuter sedan åkte volymen på max i mammsens BMW, även kallad "The Hox", och samtidigt som jag sjöng för allt vad jag hade, drog jag några "vackra" moves. Underbart för mig, fruktansvärt för de stakarna som såg mig... Mihihi.
Egentligen har jag inte så mycket mer att babbla om, eller egentligen så har jag det men jag hinner inte med tanke på att jag snart ska upp igen. Underbart är dock att jag flyger upp ur sängen dessa dagar, då solens strålar letar sig in i mitt rum och väcker mig om månarna - I like! Hoppas detta härliga väder håller i sig ett tag, kan behövas efter en sådan grå vinter.

Sov gott! Pussis
J.Johnsson

Blululululululululululululu



Skrattattack för hela slanten! Blululululululululu

(Nej, det är inte meningen att du ska fatta. Och nej, bilden har inget med någonting att göra. Mihihi)
J.Johnsson

Pluggdag



Usch jag vill inte vakna idag. Inte med vetskapen om att jag ska plugga hela dagen. Hoppas plugget går fort så att jag kan träffa lite folk innan helgen är över.

Igår var det jobb och Späck som gällde. En stor glädje var att min klasskamrat Anna alias Mumin var med på Späck, alltid lika mysigt med denna filur! När hon åkte hem drog alla in på bio, så det blev ett snabbt hej och hej då på alla goingar, och sedan åkte jag och Matilda, som anlände på After Späck, en sväng med bilen och babblade om allt och inget. Senare bar det av hem tlll min kärlek som hade varit fastklistrad vid hockeyn hemma hos Nicklas under kvällen. Härligt att ha honom hemma nu igen!

Nu måste jag verkligen plugga, ha en toppendag!
Kärlek över allt annat
J.Johnsson

Jobba, jobba, jobba

Godmorgon folket!
Med frullen på bordet och kaffet som kokar sitter jag vid Facebook då tanken slår mig att jag kanske ska skriva ågra väl valda ord på bloggen. Klockan ringde allt för tidigt då jag ska upp och jobba idag, och visst jag älskar mitt jobb men att gå upp klockan nollsjunollnoll på en lördag är alltid surt.
Igår blev det som sagt shopping med min kära Olivia. Hittade ett par chinos, en jeansjacka och ett par converse, så nu har vårkollektionen börjat byggas på i min gaderob! Efter stadens besök ringde Filip, och det bestämdes att vi tillsammans med Fredrik, Tomas, Olivia och Malin skulle åka in till staden - igen - och fika. Jag älskar fika och jag älskar stan, så med ett leende på läpparna hoppar jag in i duschen men lyckas bli sen som vanligt. Jag blir så trött på mig själv. Jag borde verkligen lägga fram kläder några timmar innan, för det är alltid det som tar sådan lång tid. 
Ikväll vankas det Späck, ses vi där kanske? 

Ha en härlig dag! Puss & kram
J.Johnsson 

Wokadokado

Ordet har borrat sig in i mitt huvud, och nu kan jag inte sluta tänka på det! Wokadokado, beskriver allt och ingenting. Sitter för tillfället i skolan och väntar på min bulle som ska följa med mig in till stan - mys. Hon ringde precis och sa att hon är här om fem minuter, better hurry!

Puss och pisk ^^
J.Johnsson

Staden som ler

Efter att ha suttit av två lektioner bar det av in till staden med mina enhörningar Johanna alias Steven, samt Rebecka alias Shrimpy. Det blev lunch på Böff House, lite kackel och ragg ala Beno med spanskt n. Efter mycket, och mycket god mat, sprang flickorna och shoppade medan jag fick traska hemåt för plugg - usch. Då jag förvirrat letade efter en buss som skulle ta mig hem slog det mig att alla var så glada. Folk storlog och skrattade, kanske hade jag en snigel som satt sig på mitt öga eller så var det faktiskt värdet. Det gör i alla fall rackarns mycket för mig, känner mig helt hypad! Däför är det extra segt att behöva plugga nu, jag vill ut!

Känner att detta inlägg blev väldigt flumigt, men hoppas ni överlever och fattar någonting i alla fall! Nej nu ska jag försöka plugga lite, ha det fint folket!
J.Johnsson 

Sunshine

Godmorgon folket!
Ännu en morgon då jag flåsat iväg till 97:an och precis missat den har passerat. Sitter nu i köket med en kopp svart i handen och väntar på mammsen, som ännu en gång lovat att köra mig - tack. Hade det inte varit för det underbara vädret som ger mig fjärillar i magen hade jag vid nog varit ganska sur just nu. Men nu sitter jag bara med ett leende på läpparna och kan knappt vänta tills jag får springa ut i solstrålarna. Thihi.

Ha en toppendag!
Puss & kram
J.Johnsson

Ni är så himla bra!

Idag var det vanding med tjejerna i klassen som gällde, vilket var jättemysigt men lite lätt killing för fötterna! Blev många fika-/pisspauser, med många goda bullar och kakor som goingarna bakat! Tack för en toppendag vännerna, ni är bäst!
Efter vandringen bar det av in till stan för att träffa denna mannen, Oscar. Var sjukt längesedan vi träffades, så det var verkligen roligt att ses! Du är så bra Oscar, är glad att jag har dig!

 
Rebecka, Johanna, Jenny, Caroliné,                           Bästa Oscar!
Anna och Hannah - underbara tjejer!

Take care fellows!
J.Johnsson

Upp och ner

Jag har verkligen totalvänt på dygnet sedan helgen, och det leder till att allt blir upp och ner. Är jättetrött på dagarna och helt speedad på kvällarna, som just nu!
För övrigt har jag inte gjort så mycket denna dag, pluggat för det mesta. Kollade på en halv film förut med Joel, Molle-josef, Samuel, Jonathan och Josef B, som jag inte kan komma ihåg vad den heter... Bra var den i alla fall :D Sen slängdes det ett öga på "Dekan murder", som Jonathan och hans polare spelat in uppe i vår sommarstuga i Dalsland, och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta då jag upptäckte att filmen handlade om en nudist till mördare - min broder, så typsiskt honom! Haha, den var himla rolig om inte annat!

Nej nu ska jag försöka att sova! Btw, imorgon kommer min älskling hem igen - wiiiie! 
Puss & kram
J.Johnsson

Black and white



You see the world in black and white. When will you discover the colours? They are all around you, you just have to open your eyes.

J.Johnsson

Perfekt

Jag saknar ord. Ord som kan beskriva den glädjen jag känner just nu. Det är som små bubblor som kittlar mig innefrån och ut, och det är en underbar känsla. Allt är så himla bra, så perfekt. Därför är man också livrädd att något ska gå sönder. Jag tar orden som jag, Rebecka och Carro kom fram till förra veckan; Jag älskar mitt liv och vill inte ändra på någonting i det.

Innan lampan släcks måste jag bara meddela att vi precis såg på en underbar film - Revolutionary Road. Jag, och bara jag av åtta personer, tyckte att den var magiskt bra. Budskapet om kärlek och om att älska andra människor var stort och vackert, och filmen sköt mig rakt i hjärtat. Dessutom låg det en mystik över den, och man kunde finna metaforer bakom varje hörn. Underbar är ordet för filmen, underbar.

Changed and pure.
J.Johnsson

Slappisdag

Sitter fortfarande i nattlinnet och ser lika nyvaken ut fortfarande som för några timmar sedan. Är så slapp och vill bara sova och gosa i soffan hela dagen. En kopp svart hade inte suttit fel, men om mitt luktsinne inte slår helt fel så säger det mig att det vankas kaffe med dopp snart!
På dagens schema står det inte så mycket, ska plugga lite och försöka ta en promenad innan solstrålarna försvinner. Är öppen för förslag inför kvällen om någon är sugen på att träffas? En bio kanske?
Yes luktsinnet hade helt rätt, mammsen kom precis in och sa att det är kaffe nu!

Ha en underbar och utvilande dag, för det ska jag ha!
Massa kärlek
J.Johnsson

Lördagnatt/söndagmorgon

Jag vet inte vad det är med mig men jag är verkligen jättepigg! Och eftersom jag inte kan sova nu så jag tänkte jag passa på att skriva några rader eftersom jag inte hunnit blogga idag.

Dagen började bra med en basar, men självklart vann jag ingenting som vanligt - otur i spel, tur i kärlek <3 -. Det blev pizza, efter denna förlust av vinster, med några tjej och killkompisar, och senare hem till Lovisa för att fixa i ordning henne till Paj ikväll (vissar kallade det hans fest, vi kallar det date - raaaw!). Då klockan plötsligt stod på för mycket blev det en snabb vistelse hem för att duscha och hämta kläder och smink, och sedan dra med Linda, Petronella och Matilda hem till Camilla som befann sig i Johannes lägenhet. Vi snyggade till oss lite och åkte sedan till Öckerö där det var konsert, men vi var mest intresserade av fikan så klart :D Efter god mat och massa kackel åkte vi hem till Johannes med en hel drös fiskebäckare och tjörnbor, och satt där fram tills runt tre. När vi sedan åkte hem blev jag sittandes i bilen med Matilda, och snart insåg vi att våra magar kurrade igen och att det var dax för en kvällsmacka. Så nu har jag precis kommit hem från Matildas, och från en superkväll med mina favoriter! Ni är så bra!!

Sov gott vänner!
J.Johnsson

Kön?

Hej hej hallå i lingonskogen!
Det är med ett brett leende på läpparna som Jennifer kliver in genom dörren denna fredagsnatt. Kvällen har spenderats på Tjörn, eller Kön välj själv, hemma i Camillas lya. Det bjöds på mycket god mat och underhållning, och självfallet skrattades det en hel del, vilket man kanppast kan undkomma med Nella och Millan i spetsen :D Stort tack Millan för en supermysig kväll, du är så bra!
Imorgon blir det basar in the kirtchen (oh ja, tyskt utal), och på kvällen blir det kanske konsert. Dessvärre är inte så pepp på bandet som lirar, så kanske det ändå vankas andra planer. Öppen för förslag!

Nej nu vill Jejja sova, ha det gott!
Pussisar
J.Johnsson

Med en minut

Godmorgon kära läsare!
Klockan står nu på fem i åtta, och egentligen borde jag vara på 97 just i detta nuet, men missade den med typ en minut. Jag sprang och sprang, och precis när jag kom fram brände han iväg, och det skulle inte förvåna mig om han satt och gapflabba också. Men som tur är har jag en dunderbra mamma sa att hon kunde köra mig till skolan, och då behöver vi inte åka fören tjugo minuter. Så genast såg jag en möjlighet att blogga lite, och självklart tog jag den chansen :D
Idag är det fredag igen, underbart med helg trots att jag får plugg verkligen hela helgen. Det suget, a lot! Ikväll bär det av till Tjörn med tjejerna, ska bli superkul! Imorgon blir det som sagt plugg, men på kvällen är jag öppen för förslag om någon är på att hitta på något? Bio kanske?

Ha en bra dag folket!
Puss & kram
J.Johnsson

Alla har vi en enhörning inom oss



Trots att ögat kan förvirra dig är vännen på min högra sida egentligen en enhörning. Och hennes namn är Steven. Hon gillar långa skogspromenader, mysiga hemmakvällar och leta efter Candy mountain tillsammans med mig och Räkan, som för det mesta brukar befinna oss i Stevens mage. Eftersom hon är en enhörning kan hon ibland få saker om bakfoten, som den biologiska snoppen - don't ask -, och därför vill jag nu en gång för alla meddela: Hon är så himla skön, allas vår Steven! Underbar och helgalen - that's the reason I love her!

And by the way, Steven and I rock. That's just the way it is. Yeah.
(Utalas med mannen som skiter stämman)

J.Johnsson

Strukturlöst

Datorns högtalare dunkar Amy MacDonald. Orden viskas in i mina öron,  ord som får mitt hjärta att le. Lite i alla fall.
Håret luktar gott efter duschen, och i vänster tå har jag ett snäckskal, eller det är vad mamma tror.
Munnen drog på fysiken idag, de är roliga utan att veta om det. De verkar ganska lika oss, eller mig i vilket fall, ändå är vi som luft för varandra då vi ses.
Snön låg under mina fötter hem från staden idag, trots att solens strålar bländade på 97:an i morse.
Detta inlägg har ingen struktur alls. Det gillar jag, det blir mer äkta så här.

J.Johnsson

Galna klänningsjukan?

Dagen började med att jag anlände sent till skolan, där Johanna så snällt satt och väntade på mig eftersom vi hade PA-dag. Efter många ursäkter, och en kaffe som plåster på såret, satte vi igång med finslipningen på projektarbetet. Runt halv två pratade jag med mammsen och vi bestämde oss för att åka till Kungsbacka och ragga studentklänning, men hittade vi någon? No. Men däremot hittade jag denna snyggingen till klänning! Man kan ju aldrig få för många klänningar, och dessutom passar ju denna ruggigt bra till Kreta eller hur tjejer? ;)



Baah, är så trött på att leta studentklänning över allt, hitta många snygga men inte "the dress" liksom. Eller jo, jag har ju min mumsbit på Minzo, men den känns mer som en klänning som jag kan köpa också liksom.
Men i vilket fall så åkte jag och mamma in till stan sen, till Olles Döttrar, där jag faktiskt hittade två riktigt fina klänningar som jag hängde undan tills imorgon, eftersom att uret tyvärr stod på stängningsdax. Så imorgon blir det provning, hoppas att de sitter perfa, hade verkligen varit så kul! Det blir även plugg med min kära Johanna, och en kväll fylld av chill - underbart.
Efter att jag och mammsen varit i stan ringde Matilda, och hon och Filippa kom hem och åt kvällsmat med mig. Nu sitter jag och är så ruggigt trött och funderar på att ta mig ett lyxbad med massa härliga oljor och tända ljus - ahh. Jo, det får nog bli så!

Puss och kärlek
J.Johnsson

Våga skryt!

Ibland får man faktiskt lov att tycka att man är lite bra, speciellt om man är ute och springer fast att man egentigen inte orkar. Jo då, jag bojkottar verkligen Jantelagen - våga skryt folket! I vilket fall så låg jag som sagt och halvsov förut så jag skrev inlägget nedan, men så fort jag tagit mig upp och ut i skogen märkte jag att detta var ju inte så jobbigt trots allt. Med solstrålarna kittlande på nästippen tog sig en osminkad Jennifer sig fram i Fiskebäck, och trots att jag blev väldigt andfådd, och att t-shirten nästan gick att vrida ur svetten på, är jag väldigt stolt och glad över att jag tog den där joggingturen, och sedan även orkade ett mini corepass. Man mår ju framför allt så himla bra nu! Vill och måste verkligen komma in i ett träningsstim nu, kaggen måste väck! ;)
Men nog om mina bilringar, efter träningen gjordes en mycket smarrig broccolipaj, som åts tillsammans med mammsen, pappsen och broder Jonathan. Har inte träffat han på sjuukt länge, eftersom han varit i Österrike och på praktik, så nu fick jag chansen att prata och mysa lite med honom :)

Om fem minuter börjar House, så nu åker mjukisdressen på och det vankas fruktstund framför tv:n, mums!
Massa kärlek till er alla
J.Johnsson

Nu är det dax!

Nej nu måste jag ta tag i det här! Jag känner mig som en gammal, rutten svamp som inte har någon energi alls. Och motivationen till skolan ska vi inte ens tala om. Nej jag måste komma igång med träningen igen, någon som är sugen på att börja gymma kanske? :)

Förövrigt består dagens schema av plugg, mys med mor och bror, och senare träffa Matilda. Men nu vankas promenad och röjning på rummet!

Puss & kram
J.Johnsson

You are the reason why I smile

Ville bara säga att ni får mig att må så himla bra tjejer! Tack för att ni är de ni är!

Puss och kärlek
J.Johnsson

Skapar

Har egentligen alldelses för kladdiga fingrar för att skriva detta, men lite färg har inte hindrat mig förut :) Har kommit in i någon slags pysselperiod, och jag kan verkligen inte hålla mig från att skapa både med färger, tyger och garn, trots att jag absolut inte hinner med det denna veckan. Det har blivit som min grej att fly vardagen, och jag älskar det!

Alltså jag tänker på en grej, hela tiden, och det är verkligen skitjobbigt. Men vad ska man säga; hur har du det med Jesus nu för tiden? Detta suger, fett.

J.Johnsson


Monday morning

Jaha, då var det måndag igen. Kul, eller inte. Jag znosade allt för länge idag igen, men känner mig inte piggare för det. Om åtta minuter börjar matten, och Anita påminnde mig precis om att vi ska ha läxförhör. Hurra... Jag känner på mig att det här kommer bli en lååång dag. Suck.

J.Johnsson


Shopaholic?

Ligger här och dreglar över riktigt snygga klänningar från Juicy Couture, Victoria's Secret, Lipsy med mera. Jag älskar verkligen mode och kläder, speciellt klänningar! Visst det är en dyr hobby jag har, men jag är ju ingen shopaholic direkt, eller?
Här är i alla fall två av de snyggingarna till klänningar som jag har fallit för, visst är de läckra?


 

Sov gott mina vänner!
J.Johnsson

Sommarbilder

 

   

Usch, det är nästan jobbigt att kolla på dessa bilderna! Jag längtar så mycket till sommarn!
J.Johnsson

Sunday

Söndagen är här, och helgen har gått äckligt fort som vanligt. Efter ett grymt möte sitter jag nu i soffan med far och kollar på ett värdelöst program, som pappsen verkar vara helt inne i. Dagen kommer att tillbringas hemma hos Anton och Oscar som fyller år, vilket påminner mig om att jag måste gå och slå in deras present. Skriver mer senare!

Puss & kram
J.Johnsson

Just annoying

Okay, just for fun I will write this contribution in english (I know I'm so annoying, haha). Anyway, I spent this evening at my place with Filip. Mum and dad was at this trade fair, "Passion for food", together with their friends Erik and Helene, so Filip and I took the chance and cooked a great dinner, drank some lovely coffee and watched a funny film called Bolt. From the beginning the plan was to go to "Star" after we had our dinner, but we where so full of all the food, and also so tired, that we stayed at home. Later around twelve we decided to take a trip with his car, and we ended up in Torslanda. Some family friends lives there, but I couldn't find their house - weird. So now I'm home again, and I really need to sleep now.

This was fun, writing here in english! Maybe I'll do it again, who knows?

Goodnight kisses
J.Johnsson

Somewhere over the rainbow



Jag tror att jag tänker för mycket. Det gör ont i hjärtat. Suck.
J.Johnsson

Disney i mitt hjärta

Wokadokado folks!
Asså jag överdriver inte om jag säger att jag alltid har asmegapartyball med tjejgänget! Med Linda i spettsen, och Hanna och Jenny tätt inpå, drog vi in till Franks igår kväll. Det hela började med att vi inte fick någon plats, och en lite lätt aggresiv Jejja trädde fram då några tog vårt bord precis framför ögona på oss. Men snart fann vi en lösning på detta och fick en skinkplats, och vår efterlängtade fika. Efter en fika med mycket både allvarligt snack och flumm snack, kom BeckaBus och tillsammans drog vi hem till Jenny och glodde på Bambi 2. Jag vet vad ni tror; värdelös film eftersom det är uppföljaren? Fel, fel, fel, den var så sjukt rolig! Skrattade så vi dog flera gånger om, typ! Jag älskar verkligen disney filmer och delar du detta intresse med mig så kan jag starkt rekomendera den!

Idag blir det städning, städning och städning som gäller, och ikväll blir det myskväll tror jag...?
Ha en toppendag!

Kärlek
J.Johnsson

Bra dag!

Tjooho alla glada!
Idag är verkligen en bra dag. Allt är roligt, och jag är så sprallig att jag tror jag kommer spricka! Och det bästa av allt; det är bara början på helgen. Detta kommer bli en rackarns bra helg, jag känner det ända ner i stortån :)
Ikväll blir det mys med Linda, och troligtvis också Frida som jag träffade på bussen idag :) Grymt mysig den tjejen! Nu vankas kaffe med mammsen, ha det fint folket!

Puss och pisk
J.Johnsson

Kackel, kackel

Kaffet är upphällt, tv är påslagen och brevid mig ligger ett färskt exemplar av Plaza. Kan knappast ha det så mycket bättre!
Denna veckan har verkligen varit så härlig, ledig två dagar och knappt några läxor alls. Är fortfarande i chock, med tanke på att vi faktiskt talar om Smop som annars är no mercy - at all!
Kemin och fysiken var i princip som vanligt, räkna kackel, kackel räkna. Därefter var det svenska som vankades, där klassen fick läsa upp sina texter som man skrivit på de senaste veckorna. Det var sjukt roligt att höra vad och hur andra i klassen skriver, vissa var riktigt bra, andra mindre bra.
Efter plugget blev det stan, sprang runt i de flesta butikerna och försökte finna mina drömmars klänning, och JA den fanns både på Fiorucci och på Nk mode som jag misstänkte - weeei! Men jag funderar på att lugna mig en vecka eller två, just in case om jag hittar något annat. Mammsen är värsta pepp på att hitta en klänning, så kanske att vi drar iväg även imon och kikar på klänningar, men denna gång åt andra hållet - Kungsbacka.

Nej nu ska jag ta en titt på historia läxan tills imorgon.
Puss & kram
J.Johnsson

Studentklänningar

Puuh vilken shoppingdag! Okej egentligen shoppades det inte så jättemycket, men många timmars letande blev det. Var först ute på Hönö i en supermysig butik, synd att jag inte kan minnas vad den heter bara. Sedan bar det av in till Minzo på Karljohansgatan, där jag fann the dress. Den var så sjuukt snygg, men självklart var det en felsöm i den :'( Så nu får jag leta vidare i andra butiker! Hoppas på att NK mode eller Chalotte har den, de har det märket vet jag i alla fall... I vilket fall så åkte vi vidare in till stan sedan, men jag ville inte titta på så många mer, jag var och är fortfarande helt såld på klänningen från Minzo! Mammsen hittade en snygg klänning från Desigual, som verkligen var råtuff! Finns det risk att jag tar den? Svar: Ja! Hihi.
Imorgon ska en krönika läsas upp i klassrummet, och jag gillar den men känner att jag egentligen borde finputsa på den istället för att leta efter min klänning, och vilka skor man skulle kunna ha till. Kan man ha annan färg på skorna, eller "måste" de vara vita? Svarta hade varit mums till klänningen...
Denna klänningen hade ju annars inte varit helt fel, varför kan jag inte få din gaderob kvinna?



Nej nu får jag sluta dregla på alla snygga klänningar och gå tillbaka till krönikan.
Ha det gott vänner!

Puss & kram
J.Johnsson

Frulle

Godmorgon kära läsare.
Denna morgon vaknade jag av att Olivia stod och kraffsade på fönstret och ville komma in och käka frulle med mig. Självklart fick hon detta, fast jag vet inte om jag var så himla trevlig att käka med, satt och typ halvsov hela frukosten :)  Efter maten körde jag henne till skolan (jo då, i pyjamasen), och nu är jag hemma igen.


Sitter för tillfället och skissar på ett nytt projekt, som är en sommarklänning. Hoppas verkligen att jag hinner köpa tyg nu någon gång i veckan, vill bara bli klar med den så fort som möjligt :)
Planerna för dagen är Hönö med mammsen, hon har hittat några söta studentklänningar där bland annat från Odd Molly, Hunkydory och andra mysiga märken. Så jag hoppas verkligen att vi hittar något, hade varit superkul!

Ha en bra dag, för det tänker jag ha!
J.Johnsson

Du är så bra!



Vänner är som stöttepelare som stöttar då det stormar runt omkring, och som håller om dig då andra knuffar på dig. Jag är så glad att jag har dig Camilla.

J.Johnsson

Tankar

När jag minst anar det kommer tanken som ett hårt slag emot huvudet. Jag vill verkligen inte tänka på det mer, allt annat är ju så bra nu. Ändå äter det upp mig innefrån, och ikväll gör det riktigt ont. Du är inte den du än gång var, och det är kanske det som gör situationen så jobbig? Jag skulle inte kunna prata med dig, jag känner dig ju knappt. Något av det som snurrar mest i mitt huvud är hur du tänker och resonerar. Du måste väl märka och se vad vi andra ser, eller är du förblindad av ditt eget ego?
Kanske är allt detta något jag helt enkelt får lära mig att leva med. Jag har ju gjort allt jag kan, bollen ligger hos dig nu.

J.Johnsson 



Ullared

Helt impulsivt bestämdes det att jag och Filip skulle iväg till Ullared idag. Vi behövde egentligen inget speciellt, ändå köptes det massor av grejer. Bästa köpet var nog mina nya blommiga skor från Vagabond - endast 99 kronor, helt sjukt va billigt! Ett annat bra köp var boken "Smoothies & juicer" som verkar ha väldigt goda drycker i sig, och självklart är det hälsosamma, kalorifria drycker - Jennifer likes! Vem vet, kanske blir det en "Tropisk smoothie" ikväll? Mums!

Nu ska jag gå och fortsätta med min stickning, och sedan blir det att plocka upp alla fynd från dagen.
Puss & kram
J.Johnsson

Stickning

Jag har funnit en ny passion, stickning! Jenny har under flera veckors tid lockat mig under lektionerna med hennes virkning och stickning, och efter att det kom på tal igår kunde jag helt enkelt inte hålla mig mer. Jag åkte till Strikk efter skolan, köpte några snygga garn och har nu påbörjat en härlig halsduk :)
Ska strax iväg och träffa min kärlek, som har varit iväg från mig i allt för många dagar, så nu måste jag snygga till mig lite. Ska bli underbart att träffa dig igen Filip.

Puss
J.Johnsson

Skratt attack

Jag börjar nästan skratta av tanken på kvällen, har haft så roligt med tjejkompisarna! Det hela började ganska lugnt med att jag, Linda, Oliva, Matilda och Rebecka åkte in till stan och fikade på ett mysigt litet fik på Korsgatan. Men efter att ha suttit där ett tag drog vi vidare hem till Matilda för lite snack, modetidningar och Gossip Girl. Ganska snart hade klockan sprunig iväg, och stod på nio då våra magar kurrade till. Det blev kvällsmat med kokta ägg, fiskebäcksbröd och grönsaker, och det var väl någon gång här det började spåra ut. Det hela slutade med att Petronella, som droppade in till Matilda efter jobbet, stor lipade av skratt och vi andra skrattade så vi fick ont i magen, både åt att hon såg så himla rolig ut och åt det andra också. Det blev i alla fall en mycket lyckad och mysig kväll, men jag känner mig helt slut så nu ska det bli riktigt gott att sova.



Som sagt, jag och Matilda blir inte bra på bilder tillsammans, men själv blir Matilda oerhört vacker :) Du är så underbar vännen, är så glad att jag har dig! <3

Ha det toppen mina vänner!
J.Johnsson

From yesterday

  
Sitter och kollar på some pictures från igår, många snygga och många mindre snygga, typ det väldigt förberedda kortet till höger på mig och Matilda... Haha. Idag blir det fika med vännerna, och jag tänker inte vara sen idag igen så nu måste jag gå och piffa till mig! :)

Ha en toppendag! Puss och kram
J.Johnsson

En härlig kväll med vännerna

Skratt, kladdkaka, barndomslekar, pill i naveln, bus med den "sovande" killen i soffan och flumm är i stort sett vad de fyra senaste timmarna bestått av hemma hos Petronella. Där befann sig även cirka trettio andra filurer, där bland fiskebäckare, tjörnbor och fotöbor - härlig blandning!
Innan dess var det Späck som gällde, vilket var lika roligt som vanligt. Vissa saker var dock lite värre, och det känns som att jag massor av ilska som måste ut. Skrattade nog i för sig bort det mesta när vi flummade loss efteråt, men det var ändå elakt gjort av er. Jag blev faktiskt ledsen.
Jaja, med tiden lär man sig att skita i sådana personer och umgås med de som får en att må bra. Sådana som de jag var med hemma hos Nella - you make me feel good guys.

Puss och kram
J.Johnsson   

RSS 2.0