Innefrån och ut.Vi tog oss till Tjörn. Hamnade oväntat på en loppis där en vas och filmen jag letat efter hamnade i min väska. Fann några hästar i en hage, och blev barn på nytt. Glädje innefrån och ut. Men så vaknade min hjärna, och molnet täckte solens strålar. Den stora frågan är om molnet ska ignoreras eller vändas ryggen åt?

J.Johnsson

Det kallas kärlek.

  

   

Jenny hjärta Daniel. Då, nu och för alltid.
J.Johnsson

Wedding weekend

Stressen suger ur mig livet och jag tror jag tappar fötterna snart. Vandrade med gummistövlarna som jag förälskat mig i en hel dag i staden, och blåsorna är så där roligt onda. Ni vet, de gör jätteont ändå måste man trycka på dom för det känns så skönt mot fingret, nästan kittlas. Känns som jag inte hinner med något om dagarna, vilket gör mig galen. Timmarna springer ifrån mig, och frågan vart mitt vardagsmums är när jag som mest behöver det, dunkar hårdare än någonsin förut.
Kläder har börjat hoppa ner i resväskan inför helgen, och hela tiden pratar en vimsig Jejja med sig själv om hon verkligen inte glömt något nu. Ska bli skönt att komma iväg några dagar, men jobbigt om man glömmer något. Jag gillar att se hur andra människor tänker kring sitt eget bröllop. Det inspirerar liksom mina egna tankar i min hemliga bubbla.

J.Johnsson

loveloveloveKärleken är starkare än något annat. Kärleken övervinner allt.  Kärleken för oss fram.

För mig är kärleken till er enorm. Jag älskar er, mina vänner, mitt allt.

Ikväll var det scaoneskväll hos R. Bakning, kackel och fika stod på schemat, och mysfaktorn var hög. Tack för en toppenkväll!
J.Johnsson

Kanske

Att våga eller inte våga, det är frågan.J.Johnsson

Hjärntvilling?

Tänkte jag skulle registrerat mig, men så skulle de ha uppgifter om inkomsten per år samt arbetsgivaruppgifter. Vem kan sådant i huvudet? Inte jag. Vem orkar kolla upp sådant när man halvsover? Inte jag. Fast egentligen kanske det är bättre att vänta tills efter torsdag. Det är ju ändå då den stora domen kommer.

Ikväll var huset fullt av folk. Det blev äpplepaj, kackel, film, och stördhet. Tummen upp för det, och även för en supermysig eftermiddag med Beckabus. Den tjejen är genomhärlig och ju längre tiden gick ju mer insåg jag att vi tänker typ på samma sätt, eller på samma saker. Det trodde jag faktiskt inte det fanns någon som gjorde. Det var nästan skrämande.

Förresten, imorgon blir det god lunch. 

J.Johnsson

Nya vänner

Glas, tvål, gummistövlar, pumps - nya vänner som hittat hem från staden till min lya. På tisdag kommer jag tillbaka för att köpa ytterligare mumsbitar, som paraplyet typ. Medan jag och mor gick där och strosa kom jag på både ett och annat. Bland annat att jag vill köpa allt till mitt hem på Lager House. Okej inte allt, men mycket. Jag gillar deras saker, de är jenniferiga :)

J.Johnsson

Error

What Do I Want ?

Ja visste jag det skulle jag väl inte tänka så här. Skit också.
J.Johnsson

VardagsmumsOch vips så blev jag fem igen.

Dagarna flyter på. Jobba, sova,  jobba, sova. Ungefär så. Tur att man har sitt vardagsmums, som lådbilsåkning med gosingarna.
J.Johnsson

Livlista

Jag gjorde ännu ett avslöjande idag, ett sådant jag trodde jag aldrig skulle berätta. Vad är det egentligen som händer med mig? Jag har alltid burit runt på min hemlighetsbubbla, och nu är det som den plötsligt spräckt och allt rinner ut.
Listan på allt som måste göras och allt jag vill göra ligger ett stenkast från min högra hand. På något sätt är det lättare att ha allting svart på vitt, vad jag vill göra och åstakomma detta troligtvis enda lediga året i mitt liv. Punkterna är hittills sex stycken, och alla har de en gemensam nämnare - skapa.

All I Have - Tiger Lou.

J.Johnsson

Lycka

Har hunnit så där konstigt mycket idag. Frölunda torg, mormor, Olivia, sola, städa, tvätta, kalas, Camilla, och på cykels hjul och med musik i öronen har jag tagit mig fram. Det var sjukt längesedan jag cyklade och kom väl på mitt i vimlet av allt hur mycket jag älskar det. I för sig älskar jag väl allt när jag har min musik i öronen. Måste in och åka spårvagn snart - saknar, saknar.
Bilden får min mun att le. Jag tycker jag liknar Dig, lite i alla fall. Och Du är den vackraste och visaste jag vet. Min stora förebild, min mormor.

Ibland är hjärtat bara så där galet glad. I allt man gör känner man oändlig lycka. Idag är en sådan dag.
J.Johnsson

Beauty and the beast

Jag har väl en viss förälskelse till Disney filmer antar jag. Favoriten är nog Skönheten och odjuret.
http://www.youtube.com/watch?v=J2HeFDKGKMg&feature=related

 

Jag vill så mycket och kan så lite. Hjärnan bubblar över av tankar, och jag känner mig som en tickande bomb som snart kommer att explodera. Kanske därför jag har sådan huvudvärk, jag vet faktiskt inte. Jag behöver verkligen komma härifrån.

J.Johnsson

Förvirrad och förlorad.

Teach me how to cry. Teach me how to find back to my heart, how to find back to myself. Because honestly, what am I doing? This is not the person I am. Not the person I want to be.

J.Johnsson

För att Haga får mitt hjärta att leGe mig en lägenhet i vackra Haga och jag kommer aldrig mer att be om något. Kunde suttit där i timmar och bara kollat på folket. Blir så inspirerad, så förtrollad. Om jag någon gång upplever den drömmen är det just där jag kommer söka min inspiration. Ville aldrig därifrån, men så slog verkligheten till som den alltid gör.

J.Johnsson

Tankar från min värld

Tänk att lukter kan ge sådana minnen.

Det var den bästa promenaden på länge. Regnet duggade mjukt mot mitt huvud och ipoden hade letat upp mina öron och spelade musiken jag gillar bäst. Vattenpölarna som trängde in i conversen var kalla, men vindarna ljumma mot mina nakna ben. Jag gick och log för mig själv, trots att tårarna fyllt mina ögon bara några minuter tidigare.
Min hjärna har under de senaste dagarna pratat om framtiden, om saker som jag egentligen inte vill tänka på. För tänker jag inte tanken så blir jag ju heller inte besviken då det inte slår in. Inte minst hemma hos Jonathan slog tanken mig, när jag och Rebecka stod i hans rum och såg ut från hans fönster, och orden flög ur min mun utan att jag tänkte mig för; "Det är precis så här jag föreställt mig."

Idag blir det fika med flickorna i stan. Jag hoppas att vi hamnar i Haga eller i Majorna, platserna som får mitt hjärta att le lite extra.

J.Johnsson    

Saknar ord.

Det var längesedan jag var så här trött, och ändå är jag fortfarande vaken. Jag vet ärligt talat inte vad jag sysslar med.
Från jobbet kom jag hem runt sju, och trots att kroppen skrek efter vila blev det matlagning till mig och pappsen, samtidigt som det städades, vilket ledde till lite bränd mat och en grinig far. Men väl med maten i magen kom leendet på plats igen, och det blev en kort diskussion om kräftsäsongen innan jag tog mig ett dopp i badet. Efter att ha slängt på mig mjukisbrallornabar det av hem till mormor, och det var väl först då jag kunde tillåta mig själv att bli avslappnad på riktigt. Jag hann inte mer än att kommma innanför hennes dörr så kom hon ner för trappan, kramade om mig, lade händerna varsamt om mina kinder, såg mig i ögonen och sade; "Du är trött. Kom.", och så förde hon mig in till tv rummet. Hon bad mig lägga mig på sängen, rättade till några kuddar om mig, och började massera mig, uppifrån och ner, och satt tillsist med mina fötter i sina händer mycket omsorgsfullt. Jag sa inte ett ord. Jag blev rörd rakt igenom. Hon lade filten om mig, smekte mig över kinden och bad mig försöka sova lite, och hon hann inte mer än lämna rummet förän de första tårarna kom. Det är vad äkta kärlek är för mig.

J.Johnsson

Kärlek föder kärlek

Att ett samtal kunde vara så givande. Att det kunde fylla mitt självförtroendebatteri till bredden. Nu klarar jag vad som helst. Tack.

"I walk a mile with a smile 
I don't know
I don't care where I am but I know it's alright
"

J.Johnsson

Drömmar

Det var som om någon brutit sig in i mitt hjärta, till mina drömmars innersta, kopierat det och fångat det på bild. Det var precis så jag föreställt det. Samtidigt smärtade det mig så, då jag vet att det aldrig kommer att bli så som mitt hjärta målat upp det. Drömmar är underbara, men sanningen tung och kvävande. Därför håller jag dom helst för mig själv och låtsas som om de är sanningen. Tror och hoppas att de kommer att bli sanningen åtminstånde.

J.Johnsson

KanskeMaybe I request too much, I don't know.
J.Johnsson

På jobbet

Blev en sen lunch idag och en kaffe på maten, som jag nu sitter och surplar i mig. Har fått en galen idé som gör mig helt sprallig trots mitt trötta jag idag. Förstår egentligen inte varför jag är så trött, så sent blev det ju inte. Jaja, back to work.

Dagens avslöjande: Jag har en dålig vana att stoppa fingrarna i munnen utan anledning.

J.Johnsson

Osammanhängande kackel

För i mina ögon ser det inte på samma sätt som i dina.

Med ljummet kaffe gurglande i munnen och ett dunkande munsår på gång har ändan hamnat i soffan. På tv:n visas inget vettigt, och så snart de sista dropparna är uppdruckna ska jag bege mig till köket för att baka.

Dagens avslöjande: Jag är livrädd för sälar och älgar.

Och föresten, bär inte klackskor om du inte kan gå i dom.
J.Johnsson

Tröööött

Med magen full av negerbollar ligger man och jäser i soffan efter en mysig dag med Filippa. Blev inte många timmars sömn då hon, Petronella, Niclas och Simon sov här, och man sedan gick upp vid halv åtta för att sjunga. Skulle verkligen kunna somna vilken sekund som helst, är sjukt trött. Kanske borde låta ögonen vila en liten stund...

Dagens avslöjande: Jag äter helst fil med plastsked.

J.Johnsson

J.JohnssonJag har heller aldrig påstått att jag är normal.
J.Johnsson

Avslöjanden

Har precis upptäckt en ny underbar smakupplevelse - mammas hemmagjorda marmelad! Hon gjorde några experiment igår, och helt sjukt va goda det blev! Det stönades inte så lite när jag mötte denna smak vill jag lova - internt.
Idag blir det jobb, men sedan är jag ledig enda tills tisdag! Ska bli riktigt skönt med långledigt faktiskt.

Fick en idé om att jag skulle börja med några hemliga avslöjanden så här på morgonqvisten, hihi.
Dagens hemlighet du troligtvis inte visste om mig: prata aldrig med mig när jag är på toaletten, även om jag så bara tvättar händerna. Det får mig irriterad och stressad som få andra saker gör.

Nu är det dax för lite kladd i ansiktet! Ha en härlig dag i solstrålarna!
J.Johnsson

Dagens bästa

Dagens bästa var helt klart badet jag nyss kom upp ur. Med tända ljus och slutna ögon försvann jag några minuter bort till min egna värld, dit jag inte hunnit fly iväg till på flera dagar. När verkligheten sedan slog mig förstod jag att jag legat där lite för länge. De sade i alla fall mina russin till händer. Nu vilar den nya, mjuka morgonrocken på mina axlar och jag kan inte låta bli att taffsa lite på den. Handen har alltid "råkat" nudda vid dess mjuka tyg när jag gått förbi den i butiken, och nu är du min - underbart!

Apropå kläder så har mina ögon sett några måste ha plagg från Odd mollys vår och sommarkollektion 2010, spana in skönheterna på http://oddmolly.com/


J.Johnsson

Stan med JDu är mitt vardagsmums. Tack för en mysig kväll vännen, älskar dig.
J.Johnsson

Cosy evening at P

Åh idag hade man ju bara velat vara hemma och gottat sig i solen! Det är underbart väder på andra sidan fönstret och jag vill inte vara instängd i en butik idag. Morr. Men i helgen är jag ledig så då blir det förhoppningsvis ut med båten med mammsen om vädret tillåter!
Gårdagen spenderades på jobbet tills sju tiden, sedan bar det av hem till E&E, sedan en sväng hem till Millan, och därefter hem till Petronella där det var BBQ slasch avskedsparty för Audrey och Melissa som åker hem till USA idag - so sad! Tiden börjar bli knapp för fröken Johnsson som den brukar bli så här på morgonkvisten, så jag låter bilderna tala för vår mysiga kväll!

 J.Johnsson

Tårlös

Why should I lie about the truth? It's hard, and it sucks, but it's the truth. Sometimes I just wish it was different. My stomach hurt. I think people call it dread. My eyes want to cry, but I don't own any tears. Please give them back to me.

J.Johnsson

Mys hos FSitter hemma hos Filippa med henne och Matilda, och bläddrar igenom hennes bilder från Kreta. Insåg i samma ögonblick som första bilden flög upp hur mycket jag saknar det. Saknar värmen, saknar att vara far far away from here.
Idag har varit en ruggigt bra dag, den har varit glad helt enkelt. Jag älskar mitt jobb.

J.Johnsson

I will run until my feet no longer run no more


Ja men det var väl ganska likt en joggande Jennifer? Höhö, det är i alla fall det jag numera ägnar mina månar åt. Valkar som aldrig funnits har pluppat upp och det är inte okej. Så nu blir det hurtebulle dags, bort med alla onyttigheter. Ja, i alla fall för ett tag...

J.Johnsson

E&E

  

Emelie, Emma och Jennifer spenderade kvällen hemma hos Emelie. En riktigt mysig tjejkväll med många härliga skratt och bekänelser av hemligheter, hihi. Dock fick den avslutas tidigt då det vankas jobb för mig imorgon. H har lovat att hälsa på mig på jobbet, så detta ser jag verkligen fram emot!

J.Johnsson

 

RSS 2.0