Lördag morgon

Hinner inte skriva egentligen, men jag känner mig så sällskapssjuk att jag måste prata av mig någonstans :) Sitter för tillfället och knaprar i mig frulle, lyssnar på p3 och har det allmänt mysigt!
Nu vaknade, konstigt nog, Jonathan. Han ska iväg till Ulricehamn, så nu ska vi babbla lite om det.

Vi hörs folks!
J.Johnsson

Trettionde januari

Åhh vilken underbar dag jag haft! Visst jag satt uppe halva natten med historian, och trots sovmorgon till kvart i ett gick jag upp åtta noll noll. Det du!
I vilket fall drog jag och mammsen in handlade lite efter skolan, och sedan blev det hem för att städa, vilket verkligen behövdes! Det blev senare en sen luch, eller tidig middag, runt fyra tiden, och därefter in till stan med Matilda för att fika och kackla av sig lite :) Matilda är nog en av de mest kärleksfulla glädjespridare jag träffat, helt underbar! Ska verkligen bli toppen att åka till Grekland med henne :)
När vi var hemma igen blev det filmkväll hos mig med Olivia. Vi såg, åt, målade naglarna, myste och pratade. Finns inget bättre än djupa samtal med den kvinnan vill jag lova!

Nej nu måste jag sova, ska upp och jobba imorgon! Senare ska jag träffa Anna och Camilla, och även sova över hos Camilla i Johannes lägenhet - mys! :) Kommer därför kanske inte hinna skriva imorgon, så jag varnar er redan nu ;)

Sov gott!
J.Johnsson

Glad dag

Idag är en sådan där riktigt glad dag. Idag mår Jennifer riktigt, riktigt bra! Det hela började med att Håkan Hellström smet in i mina öron och sjöng några vackra texter. Hela ansiktet log ganska snart, och folket på bussen trodde nog att jag var knäpp. Och det är jag väl i för sig, och jag älskar det. Känns dock som att dagen snart kommer att dö, har ett fett arbete som ska skrivas i natt.

Nu ska jag kila iväg på svenskan. Det vankas film och kaffe. Jennifer likes a lot
J.Johnsson


Allting och ingenting

Jaha då har ännu en dag gått, äckligt hur snabbt dagarna springer ifrån en ändå... Nej nu ska vi inte grubbla över såndant! Jag känner att jag har massor och samtidigt ingenting att berätta, så jag kan ju börja med att förbereda folket på afrokrull imorgon. Jag upptäckte nämligen för en stund sedan att jag inte fönat håret, och som många av er vet blir det BIG när jag går och lägger mig med blött hår.  Så för att skydda allas ögon imorgon blir det nog trulls ala Jennifer.
Kvällen har tillägnats historia arbetet som ska in på fredag och som jag är väldigt efter i. Eller kanske inte väldigt, men ganska väldigt. Typ. Var en sväng hos syon idag också och diskuterade my future, vilket jag måste säga kändes rätt bra, trots att jag är livrädd för den. Jag har en dröm, vad jag vill bli. Men det finns folk som läser denna bloggen som jag faktiskt inte har lust att berätta mina innersta önskningar för, ursäkta, vi tar det en annan gång. Egentligen skulle man haft en hemlig blogg typ, är man mest skrev av sig. Denna bloggen var nog lite sådan i början, jag skrev varje gång jag var arg eller besviken på någon. Kul blogg liksom - NOT!

Se där ja, jag fick ihop några rader ändå :) Nu ska jag springa iväg och ta några piller så att jag inte hostar lika mycket i natt igen.

Camilla, jag är så glad att jag har dig! Du är en så underbar tjej, och verkligen en av mina bästa vänner! Tack för att du är den du är till etthundra procent.



J.Johnsson 

Host

Jag måste erkänna att jag tycker det är lite extra kul att skriva på morgonen, det är en viss känsla med det bara. Testa och se kära bloggare :) För tillfället sitter jag och knaprar i mig en skinkmacka med advokado och paprika på - mums! Självfallet finns det även en stor kopp kaffe i handen, som denna morgon blev liiite för starkt :) Har haft ännu en jobbig natt med lite sömn, vaknade si sådär en gång i timman och var då uppe i cirka fem minuter och råhostade. Känner inte av det så mycket nu, men senare fram på småtimmarna kommer det nog märkas.
Nej nu hinner jag inte sitta här längre, ska strax iväg till skolan så jag får springa iväg och slänga på lite mascara.

Ha en toppendag!
J.Johnsson

Modell för en kväll

Kom precis hem från plåtningen, och OJ va roligt det va! Jag och min pingla till klasskamrat tog ett par riktigt snygga bilder vill jag lova, och det slutade med att jag stod med fjorton stycken i min hand, och hon med tjugofyra. De tar väldigt lång tid att lägga upp, så här kommer ett smakprov på en av bilderna så att ni ser hur snygga vi var ;) Resten kommer på Facebook, och troligtvis här också något senare. Får berätta mer details någon annan dag, ska nanogrisa nu som min Filip hade sagt. Och älskling, läser du detta så ska du veta att jag saknar dig dundermycket, och vill att du ska skynda dig hem! Hoppas du har det toppen, och att det inte rullar för mycket!

 

J.Johnsson

Snurr

Jennifer Matilda Johnsson beger sig, efter att ha znosat liiite för länge, till skolan. I bilen befinner sig snart också hennes underbara klasskamrat Anita, och tillsammans lyssnar de på konstig musik och skrattar åt allt. Fysiken är flummig as usuall, och kemin är bajs. Verkligen bajs. Springer ut till bilen med Johanna, landar på Påvelundsskolan, babblar om rökning, och sedan tillbaka till skolan för fyrtiosju minuters hstoria. Hem igen, plugga, äta knäckebröd och åka in till stan igen - fotomodell för en kväll. Snurrig som få gånger, och eventuellt en feberattack på G, men sjukt sugen och laddad för kvällen.

"Faller du så faller jag, håll mitt hjärta hårt låt mig aldrig gå."
 Brolle Jr - mannen med förtrollande texter.

 J.Johnsson

Hej, du skulle sitta fint på min fot!

Finns det något bättre än att krypa ner under täcket och kolla på ett "Sex and the city" avsnitt, samtidigt som man knaprar på något gott? Knappast. Blir bara så grymt sugen på att shoppa, speciellt skor! Det är något som man inte kan få för mycket av heller :) Kikade på några, på tok för dyra, godingar som skulle sitta perfekt på mina fötter. Mums säger jag bara!



   
Gucci                                             Guess                                    Dior

J.Johnsson

Seeeg

Hemma igen efter en ganska lugn dag i skolan. Började vid halv tio med matte, och efter det blev det projektarbets plugg. Drog sedan hem en sväng till Linda och fikade med henne och Becka, och nu är jag hemma igen. Är grymt trött och seg, och jag vet att jag måste och borde verkligen plugga nu. Får nog bli ett varmt bad innan jag tar tag i det.

Ser verkligen fram emot morgondagen, först skola, sedan föreläsning på Påvelundsskolan med Johanna, och senare på kvällen ska vi iväg och ta modellbilder :D Ska bli superkul!

Hörs senare!
J.Johnsson

What?

Mitt tangentbord har flippat ut, massor av bokstaverna gor uppror! (Som ni ser!) Jag blir galen, texterna ser tokiga ut! Man fattar inte hur mycket man anvander vissa bokstaver foran de ar borta. Haha skit samma, detta far vi ta tag i imorgon istallet :)

Bilderna fran helgen ar upplagda, och har kommer nagra av dem! :D


 

 

 

Tack for en underbar helg tjejer! Ni ar toppen! <3
J.Johnsson

Underbart!

Vilken sjukt bra helg jag har haft alltså! Anlände till FBK igår vid ett, och sedan drog jag tillsammans med sex andra puddingar till vänner, hem till Jennie. Vi babblade om allt mellan himmel och jord, åt många smarrigheter, och hade det så gott som bara tjejer kan ha det :) Så nu känner jag mig laddad och utvilad, eller kanske inte så utvilad med tanke på att vissa personer drog "Hem till Midgård" skämt fram till fem i morse... Haha! Men vi hade verkligen en toppenhelg, tack tjejer!

Nu ska jag, Petronella, Madde, Rebecka och Olivia snart iväg och fika. Ska bli mycket mysigt :) Pratar precis med tre av dem i telefonen, mycket flummigt både Nella och Becka sitter med två lurar i öronen :D Kvällen kommer nog tillbringas hemma framför tv:n, vilket aldrig är fel!
I morse åkte min älskade iväg ut på de blå haven, kommer att sakna honom såå galet mycket! Hur ska jag klara mig utan dig?

Skriver några mer rader ikväll när jag inte är så speadad och flamsig! Hihi
Puss och pisk
J.Johnsson

Flyr

Halsen kliar och rösten har jag tappat bort. Borde verkligen sova nu, men hjärnan tänker för mycket. Jag hatar att tänka. Känner mig likt det röda nagellacket på mina fingrar, avskavd. Hoppas helgen hjälper mig med lim och plåster. Vi åker imorgon, klockan ett. Ska bli skönt att fly från allt, behöver det. Låt dig inte skrämas, jag är inte deprimerad eller galen. Bara trött på världen. Den gör mig besviken ibland.

J.Johnsson

Orange = mums!

Sitter med dammtrasan i högsta hugg och vet att jag borde torka av rummet, men jag orkar inte. Inte idag. Dagen har varit blandad, mycket va tung, men med goda vänner och mycket skratt glömde man det fort. Åkte in till stan på håltimman. Det blev en vit jacka från Zara - Zara -, en orange väska från Friis and company - Wassléns - och ett par oranga vantar från Rules Of Mary - Rag Lady -. Så med mitt organga jag kommer jag att vara på topp i modevärlden, hörde nämligen att orange är, tillsammans med gul, vårens färg! Och ett stort plus är ju att det är snyggt, supersnyggt! Verkar som att Mrs Beckham håller med mig :)



Träning med  Sofie och softa är vad som står på schemat framöver. Är verkligen underbart när man inte har så mycket i skolan för tillfället! Nu kan jag ägna mig åt saker jag älskar! Ska bli super att åka iväg med tjejerna till helgen också!

Kärlek
J.Johnsson

Kväll

Och efter den långa dagen kom kvällen. Dagen har faktiskt känts ovanligt lång, kanske för att jag slutade så tidigt och hann göra en hel del? Känns i alla fall gott att man hunnit med  många saker :) Vad har jag då hunnit göra under denna dag? Jag har varit i skolan, träffat Olivia och käkat lunch tillsammans - har alltid lika kul tillsammans -, shoppat och köpt en supersnygg festklänning :D, handlat mat, pluggat och träffat Matilda! Kom precis hem från hennes, efter en timmas promenad och tre timmas prat :) Haha, verkligen skumt att man kan prata så mycket! I vilket fall var det himla mysigt, och gott att prata av sig med någon som är på samma trappsteg som jag. Träffar inte så ofta sådana personer, och det är alltid lika underbart när man gör det.

Imorgon blir det städning och träning som gäller, rummet är kaos och det är min kropp också ;) Haha. Har också massa personer jag måste ringa, ser du mig så påminn mig. Jag kommer garanterat att glömma hälften av dem.

Sov gott mina änglar.
J.Johnsson 

Det är bra

Ändan har hamnat i skolans datorsal. Luften är klibbig och varm. Händerna är insmörjda med handkräm. Olivdoften sprider sig över den äckliga luften. Gott. Jag mår bra idag. Faktiskt riktigt bra. Vid elva är dagen slut och jag ska hem och käka lunch med henne. Mysigt värre. Tjejhelg till helgen, underbart. Bara vi, bara oss. Jag älskar mitt liv, jag älskar dig. 

Ta vara på dagen, det ska jag göra.  
Er J.Johnsson


Faller

Det slår mig som ett hårt slag mot huvudet. Jag förstår inte att det gör ont, inte för än jag tänkt efter och känner att det smärtar. Jag faller, rakt ner i den hårda asfalten. Människor går förbi och jag ropar men ingen hör. Ingen vill höra. Jag ser mig runt omkring, ser människa för människa falla, men ingen som hjälper dem upp. Hon är så upptagen med sig själv att hon glömmer människorna omkring, som skriker på hjälp.
Ta av dig bindeln och se in i sanningens öga, det är inte alltid lika vacker som det ser ut.

J.Johnsson

Neeews

Sorry att jag inte skrivit på ett tag, har varit mycket nu inför projektarbetet. För dig som inte vet hade jag och Johanna vår föreläsing om rökning i morse, och det gick oväntat bra :D Eleverna var engagerade och lyssnade bra, och vi babblade på som om vi inte gjort annat. 

Känns som jag har massa saker att skriva om, men jag väljer två av de hetaste nyheterna på menyn:
1. Jag ska till Grekland till sommarn - yeei! 
2. Camilla ska börja jobba på mitt jobb! :D
Verkligen superkul med båda dessa saker, värme är aldrig fel och det är inte vänner på jobbet heller :) Åhh jag ser verkligen fram emot våra arbetsdagar ihop!

Hoppas jag hinner skriva mer ikväll, måste dra nu.
J.Johnsson

Söndag

Kom precis hem från ett underbart möte! Ibland tror man, i alla fall jag, att Gud ska beröra mer på ungdomsmöten och därför blir det verkligen fantastiskt när man ser att man har helt fel. Gud är precis lika nära och berör lika mycket både dag och natt. Denna veckan har jag känt sådan smärta i mitt hjärta. Jag har hat en tuff vecka, men värst var då jag hörde mina klasskamrater, personer jag älskar, säga nej till Gud. Jag ser ett hopp för personerna som säger att de tror på något, emn det vet inte vad det är, men personerna som säger ett rakt och tydligt nej skär mig i hjärtat. Hoppas ni någon gång kommer att se och förstå vad jag har fått se och förstå.

Idag blir det projektarbetsplugg hemma hos Johanna, fullt ös medvetslös inför föreläsningen på tisdag! :)
Nu ropar familjen att det är mat, skriver senare ikväll igen!

Kärlek
J.Johnsson

Luftlös

Jag orkar inte mer nu. Jag är helt slut. Snart kommer det inte att vara någon luft kvar i mig. Snart kommer jag ligga där på marken helt platt och undra hur det blev så här.
Denna dag skulle varit så mycket bättre om det inte var för sångövningen jag nyss kom hem från. Det var inte sångövningen i sig som var så jobbig utan mer konsekvenserna av den. Jag hade inte ätit många smulor sedan frukost, inte suttit ner mer än tio minuter på sju timmar. Tänkte att övningen skulle gå snabbt så jag kunde komma hem, skriva på PA och sedan fixa i ordning mig till Späck. Men det gick i stöpet, och jag kommer inte hinna skriva så många rader innan jag ska iväg. Det var inte meningen att bli på så dåligt humör men ibland, bara ibland, hade det varit skönt med lite stöd. Någon som lyssnar och förstår. Någon som säger att jag är duktig som kämpar, och att det är okej att tappa humöret ibland. Jag är bara mänsklig.
Jag orkar inte mer nu. Jag är helt slut. Snart kommer det inte att vara någon luft kvar i mig. Snart kommer jag ligga där på marken helt platt och undra hur det blev så här.

J.Johnsson

Diskussion

Tänkte precis stänga av datorn, men så såg jag denna taggen och tänkte varför inte skriva några rader? Kvällen var mycket lugn och skön, precis vad jag behövde efter en sådan här vecka. Hann även se några minuter från Debatt, där man idag diskuterade Israel och Palestina konflikten. En väldigt intressant debatt, men det blir så pinsamt självklart när man se de sitta sida vid sida och se på varandra som fienden; konfliken kommer ju inte kunna lösas, inte fram tills någon erkännt att hon handlat fel. Att bero på diskussion så hade vi några diskussioner i skolan både igår och idag. Jag älskar verkligen att diskutera, framför allt att höra andras åsikter och tankar, men i vår klass är många så tillrättavisande. Alla talar de om att alla har rätt att säga sin åsikt och man får tycka vad man vill, men när det väl kommer till kritan står vissa och visar mycket tydligt vad de tycker om personens åsikt. Är det inte protester i form av hårda ord så är det suckar, viskningar och till och med skratt. Så himla löjligt, vill bara kasta något i huvudet på dem. Förlåt, kanske inte kast något i huvudet, men jag är väldigt trött på dem, även om majoriteten av min klass är superhärliga!

Nej jag tänkte ju skriva kort, måste sova nu! Imorgon blir det plugg med Johanna efter skolan. Aldrig kul med plugg, men alltid kul med henne! :D
Förresten, du som skrev en kommentar på mitt förra inlägg kan väl skriva sitt namn så jag vet vem det är som vill ses i helgen :)

Ha det fint!
J.Johnsson

Vilken vecka...

Jag är helt slut. Denna veckan har varit helt fruktansvärd, bara massa plugg och lite sömn. Det suger verkligen, och inte blir det lugnare nästa vecka. Jag vill bara gräva ner mig i en grop och gråta. Usch, varför ska det vara så här? Men trots att det är väldigt jobbigt i skolan nu får jag tänka som Camilla gör och tänka på positivt, snart är det helg och då blir det i alla fall liiite lugnare :) Ikväll ska jag ju också hem till Filip, har inte träffat han på hela veckan så det ska bli jättemysigt!

För dig som klurar på hur mitt Kemi B prov gick kan jag ju bara säga att det gick baaajs. Det var verkligen jättesvårt! Usch och fy för sådana prov.

Hoppas att ni inte har lika mycket som jag att göra, och att jag kanske träffar några av er i helgen!
Kärlek J.Johnsson

Plugg, plugg, plugg...

Sitter nu hemma hos mormor och moffe, och maxar plugget. Så tråkigt, jag vill verkligen inte plugga idag! Vissa ämnen så som psykologi, psykiatri, historia med mera är roligt att plugga. Faktiskt. Men med kemin och fysiken går det så trögt, fast att det är rätt kul när man väl hajar. 
Annars har det inte hänt så mycket idag. Fysiken var som vanligt, den nya kemiläraren ser ut som att hon ska svimma varje gång hon öppnar munnen, svenskan ställde in filmen som jag sett fram emot att se och isället snackade vi prefix, och historian var det maxat faktaletande som gällde. Och nu så sitter jag här, och kommer troligtvis få göra det resten av dagen. Puuh. 

"Even though I'm fast, I can't hide my past."

Take care.
J.Johnsson 

Bet me!

För första gången har jag, Jennifer Johnsson, slagit vad. Jag och Anita i min klass kommer under en månad äta så nyttigt vi kan, vilket innebär inga kakor, ingen glass eller inget godis. Much pain, men ett vad är ett vad. Om man bryter mot förbudet, eller glömmer av sig, får man, eller snarare måste man, bjuda den andra personen på kaffe - så ät mycket godis nu Anni ;) Tänkte ta mina mått och väga mig också, mest för en kul grej för att se resultat :) Går detta bra sedan fortsätter vi nog med det ett tag till. Verkligen ett grymt tips till er som vill komma igång med träning och bättre kost, har man någon som coachar en och peppar så går det mycket lättare!
Imorgon ska jag hem till mormor och plugga kemi, alltid lika mysigt att vara där och alltid ett stort plus när mormor hajar vad jag snackar om. Vilket jag själv inte gör... Haha, vi hörs imorgon!

Godnattpussar
J.Johnsson

Muuums!

Har precis anlänt hem efter en slapp och härlig kväll hemma hos Tomas. Jag och Olivia bestämde oss för att hoppa i de snyggaste mjukisbrallorna och bränna bort till Mr T. Självklart hade vi förberett våldgästningen med ett äpple, och gåvan var mycket uppskattad. Vi sprang illa kvickt upp på hans rum där han nya tv är placerad - snygg btw - och slängde på filmen "Och så kom Polly". Trots att den var grymt rolig kände vi att vårt filmbehov inte var fulländat, så vi satte på ytterligare en film - "The fast and the furious 3" och jag säger bara muuums på de bilarna asså! Man hade ju inte tackat nej till dom! Här kommer två bilar jag aldrig skulle kunna motstå i alla fall!

En mumsbit från Nissan


Dodge viper - GIVE IT TO ME!

Imorgon är det ny vecka vilket innebär nya tag - suck. Halvkursprov i Kemi B på torsdag, så denna veckan blir det massa plugg. Ha det gott!

Kärlek J.Johnsson

Sunday

Vilken härig helg jag haft! I fredags var vi ett gäng hemma hos Johannes, käkade, spelade spel och kollade på film. Lördagskvällen spenderades hemma hos Filip, och runt tio drog vi in till stan och gick på bio med Camilla och Johannes. Det blev den nya Wallander filmen, som var spännande men inte lika bra som de andra enligt mitt tycke, man behövde inte tänka och hänga med lika mycket som i de andra filmerna.
Idag blev det shopping med älsklingen, hittade inte så mycket, men det är alltid kul med shopping! För tillfället håller jag och familjen på att titta på Arn filmen, så ursäkta att jag skriver lite torrt, är inte så lätt att göra två saker samtidigt :)
Skriver mer senare istället.

J.Johnsson

Städ, städ och åter städ...

Oj va jag har städat idag! Är heeelt slut! Först tänkte jag åka in och kika på NK rean, men när jag kom hem i natt såg jag hur skitigt här var och förstod vad jag var tvungen att ägna min dag åt. Är precis klar och sitter just nu och kollar på "Beauty and the geek" med mammsen och pappsen, och ska strax ta en dusch innan Filip kommer. Reklamen är slut så nu ska jag se slutet!

Ha det gott!
J.Johnsson

En vanlig dag i skolan

Sååå skönt att fysikprovet är över nu asså! Är verkligen som en sten som lättat från mig. Konstigt nog så kändes provet ganska bra, frågan är om det är ett bra eller dåligt tecken..?
Sitter för tillfället i skolan med tjejerna och häckar lite. Har precis skaffat en facebook till Johanna, vilket är ett väldigt stort steg för er som känner henne :D
Idag blir det shopping med lillbrorsan som gäller, ska bli väldigt mysigt :) Någon som vet vad som händer denna afton? Jag vill hitta på något!

Ha det gott! Puss, kram och massa kärlek
J.Johnsson

Jag ser dig

Ögonen är din själs spegel. De visar hur du egentligen mår. Hela livet kan du spela någon du inte är, le med läpparna med gråta i hjärtat. Det syns. Jag ser det i dina ögon. Jag ser dig.
J.Johnsson

You make me feel good



Tack vare dig är jag den jag är. Utan dig är jag tom. Du gör min dag, mitt liv. Jag älskar dig, nu och för alltid.
Din J.Johnsson

Back to school

Och så var även detta lovet slut. Nitton dagar har bara susat förbi, och jag skulle ha kunnat plugga både kemi och fysik, men gjorde jag det? Nej. Och faktiskt så är jag rätt glad för det. Det är inte många lov som man bara stänger dörren till skolansvärld, och bara tänker på sig själv och personerna man älskar. Men det har jag gjort detta lov, och det får mig att må så rackarns bra! Dessutom är det ju bra att skolan börjar, då kommer studenten snbbare! (149 dagar kvar!)

Ikväll blir det plugg och Topmodel. Känner mig verkligen nervös för provet på fredag, be en extra bön för att det ska gå bra!
Ha det underbart mina små rumpnissar, which by the way is the cutest word ever!
J.Johnsson

Frissan

Måste erkänna att paniken angående fysikprovet börjar komma ikapp mig. Jag vill verkligen inte ha detta provet - usch! Men ibland får man väl bara bita i det sura äpplet, så idag blir det fysik för hela slanten. Men först något som jag älskar framför mycket annat; frisören. Har ännu inte kommit på hur jag vill ha det, men mörk är alltid mysigt på vintern. Har även funderat på kort, men det får vänta till efter studenten med baluppsättningar och allt vad det är :)
Nu ska jag slänga i mig en smörgås eller något, annars kommer väl min mage att göra uppror när jag sitter hos frissan. ^^

Ha en toppendag!
J.Johnsson

Open your eyes

Ibland fastnar saker på ens näthinna, saker som inte försvinner därifrån. En sådan sak dunkar just nu i mitt huvud. Frågetecknet är stort och tankarna många. Jag älskar dig och alla andra mina vänner, men det är också dem man älskar mest som sårar en mest. När jag ser eller hör saker som relaterar till dig får jag ont i hjärtat. Det är inte sakerna i sig som smärtar min själ, utan tankarna de ger mig. Hur du var, och hur du är. Tankarna har varit borta ifrån mig ett tag, jag kastade ut dem när ni sårade som mest, ignorerade och njöt av allt annat gott i mitt liv. Men jag föll dit igen. Sträckte ut min hand för att hjälpa, och fick den avhuggen.Jag vill nog egentligen inte vara din vän, jag mår ju dåligt av dig. Sakerna du säger, hur du beter dig mot mig och mot andra. Men hela tiden har jag en önskan om att du har förändrats eller ska förändras. Jag vill vara din vän, jag vill älska dig, men jag kan inte. Ju mer jag ger av mig till dig, ju mer kväver du min själ, mitt jag, mitt ljus. Jag vill inte slockna, jag vill för alltid skina. I want to be a smallshine to this dark world, please let me be that. Jag vill blunda för verkligheten, men nu går det inte längre. Jag ser den smutsiga sanningen, frågan är när du kommer att se vad du egentligen gör och förstör. Det är alltid jobbigast att släppa den första stenen, men när den släppts faller alla andra också. Vad du gör idag kan förändra ditt liv, se till att din handling inte blir fel.
 



J.Johnsson

Slappis

Dagen har varit mycket slapp, älskar man inte bara sådana dagar? Vaknade vid ett, blev det lite tv-tittande, middag och promenad med Filip. Vi drog sedan hem till honom och bakade en kladdis, och smällde i oss en del av den. Kollade även en filmsnutt på när Filip var liten och jättesöt, men dock inte så snäll alla gånger ^^ Sitter för tillfället och jäser vid Filips dator medans han duschar, och snart vankas filmen "Taken" och ännu mera slappande :)

Hörs senare!
J.Johnsson

Vilken kväll!

Klockan står på 04:32 då en sprudlande, skrattande Jennifer dunsar in genom dörren. Kvällen har varit underbar. Goda vänner, god mat och massor av skratt. Det kan helt enkelt inte vara bättre!
Kvällen började med att jag, Malin, Olivia, Hanna och Johanna åkte in till stan. Gamla goda bitar från "Hanson Brothers" spelades i högtalarna, och vi sjöng (eller snarare skrek) med på låtarna vi alla hjärntvättat oss med för några år sedan. Vi landande utanför Lilla Tavernan, en grekisk restaurang med idylliskt utseende och gudomlig mat. Kändes verkligen så underbart att få avnjuta en god middag med människor man älskar, och som älskar en tillbaka. Tårarna fyller mina ögon då jag skriver detta, för visst är det fantastiskt att ha människor i sitt liv som gör en så lycklig. Tack.
Efter maten visade klockan elva, och vi trampade pedalen i mattan för att hinna till Mc Donald's för en stor kopp svart. Väl inne på MD träffade vi även Berra, Samuel, Filip och John. Vi bytte några ord och bestämde oss för att dra hem till Berra. Filmen "The notebook" visades på 50 tummarn, och popcornen satt som handen i hansken i min mun. Nu, efter nio timmar med dessa goa tjejer, är jag hemma i min säng och ska sova. Jag älskar mitt liv. Allt är perfekt.
J.Johnsson

It's cold around me

Hej hopp!
Dagen började med att mammsen väckte mig och jag körde henne till jobbet. Därefter kokades en kanna kaffe och jag drog hem till Emma för lite frukost. Vi käkade, kacklade och tog sedan en promenad i det vackra, men mycket kalla, vädret. Så nu sitter jag här i soffan med en varm filt och mig och försöker få liv i mina tår, samtidigt som jag kollar på en gameldaxare till film på ettan. Snart vankas det fysikplugg, har provet nu på fredag. Usch på det!

Ikväll blir det middag med tjejerna på en grekisk restaurang - smarrigt värre! Ska bli kul att träffa alla också efter semestern :) Skriver några rader senare.
Puss och kram
J.Johnsson




Saknar dig Johanna! Ska bli kul att träffas snart! <3

Trötter

Kom precis hem efter en kväll med Olivia, vilket har varit hur mysigt som helst! Var inne på Franks och drack The - mums - och sedan blev det film och godis. Kollade på "She's all that" som jag senast såg för typ 5 år sedan, så det var lite kul att se den igen :) Nu är jag verkigen supertrött, och fick dessutom nyss reda på att jag ska upp och köra mammsen imorgon. Segt värre! Men men, sova får man väl göra vid andra tillfällen. Typ nu.

Sov sött vänner!
J.Johnsson

Mmmm

Sitter för tillfället i sängen och smaskar på chokladhjärtan som jag fick av älsklingen igår - såå gott! Är lite halv seg efter att ha inverterat en hel dag, siffrorna snurrar fortfarande i huvudet på mig. Ska bli skönt att äntligen få sova ut imorgon efter flera dagar med bara några timmars sömn.
Igår var vi hemma en sväng hos Johannes och Camilla, i Johannes nya lägenhet. Det bjöds på risallamalta kaffe, och vi kollade även på bilderna från resan :) Johannes och Filip stack även ut en sväng, så jag och Camilla fick en mysig pratstund, känns skönt att ha vänner med öron som lyssnar. Tycker om dig himla mycket Millan!

Ikväll ska jag och Olivia in till stan och fika, ska bli superkul att få flammsa av sig :) Skriver några rader imorgon eller i natt, beroende på hur sent det blir.

Btw här är ett smakprov på bilderna från resan, kommer slänga upp några på FB snart.




J.Johnsson

RSS 2.0